Cafea cu aroma de femei -*83*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Dupa o noapte furtunoasa, cu foarte multe partide de sex, tipa iese la balcon, sa scuture patura.... dar din patura pica un prezervativ folosit.
Intamplator pe-acolo tocmai trecea un mos, care vazand prezervativul, il ia si se uita foarte mirat, intrebandu-se ce-o fi.
Tipa vazandu-l pe batran, il intreaba:
Dar ce te uiti asa mosule, pe la voi nu se... lumea?!
Ba da draga mosului, se... lumea si pe la noi, dar nu pana le cade chielea de pe p*** ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bey , unde puii mei gasesti din astea?

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aiduta,cum unde,mama draga?La cursurile de perfectionare!!!Asa se fac la limbi...straine,ca sa fie eficiente si mai ales placute!
daca esti cu...minte,iti mai trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc de toate urarile...
lipo mi-am facut natural, ca ma tine Victor numai in fructe si vegetale, si eu tare as bea o bere...da n-am voie, ma ameninta ca o sa curga prin gaurile noi....

ce sa va spun, am fost tratata super, cu atata grija si politete de te gandesti cum naiba astia pot, si la noi nu se poate. Da, se face facultate si zeci de ore de voluntariat pentru a fi nurse, se castiga foarte bine, nimeni nu se baga unu peste altul, nu se comenteaza, nu se barfeste la nivelul din Romania. Dar se poate...
Inainte de operatie am stat intr-un salon semiprivat, cu o baba care tot ofta, era si ea speriata, ba isi sugea dantura, ma scotea din minti. I-am zis sotului sa se duca si sa intrebe cum as putea sa am salon privat cand ies din operatie. Daca nu stii codurile culorilor la uniformele personalului poti vorbi si cu liftieru ca n-ai de unde sti....A agatat si el o tipa pe hol, i-a zis ce il durea, mai bine zis ca ma freca pe mine inainte de operatie, tipa i-a cerut numele, si atat...la iesirea din operatie am fost dusa intr-un salon privat, doar eu cu gemetele si gaurile mele...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hello fetelor, mai aveti?
MAru bine ca ai scapat, da....tea durut rau?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Aida pitica mea este o nazdravana.Acum ca a inceput sa mearga si ea putin in picioruse si inca nu este stabila pe ele bine trebe nene sa stai cocosat dupa ea ca sa nu i-a cate o gura de asfalt.
Se da jos din pat singura,se urca singura.Stie o gramada de cuvinte,ma uimeste cateodata cat de repede retine cate un cuvant.Nu trebuie sa faci vre-un gest mai nu stiu cum in fata ei ca in urmatoarea secunda face si ea.
Stie pe toata lumea din casa:mama,tata,mamaie,tataie,caca(cata-unchisu),babaie(bunica),nenea,tanti,baba,bebe,titiu(masina),papa,apa,babu(papuci),goga(gandac),pupu(pasarea),avi(avion)...nu imi mai aduc aminte acum.Mai zice si alte cuvinte pe care le pronunta mai ciudat.
Cu mancatul nu mai zic.

Cam atat,ca am uitat ce vroiam sa mai zic.

Mergi la inceput

de durut, nu doar atat de rau, ca au niste droguri astia, mama mama!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Taraaaaaaaammmmm! Hop si io, la spartul targului!

Fetelor, am patit azi la multinationala o faza de era sa ma fac de toata cacaoa. Venind de la masa ma asez la birou si ..... nu's ce-mi vine de-mi arunc privirea intre prorpiile-mi picioare. Ce credeti ca vede yours trully acolo?? O ditamai descusatura in pantaloni, lasand la vezeala ochiului liber minunatie de chilotei asortati cu camasa. Adica albi, din pantalonii negri. Din fericire colega mea are ata si ac prin sertare, si le-am tras-o cu o oribilitate de insailatura la pantaloni, care oricum se vedea ca drak. Din si mai fericire (practic din plina nirvana) aveam la birou un sal din ala luuuuung.... cat sa acopere bijuteria. Ei, iaca! Norocul, v-am spus, ca erau chiloteii asortati. Cu camasa, fireste.

Mergi la inceput

tragedia nu e la fel de mare daca erau asortati your panties cu camasa! :))

mi s-a intamplat sa umblu cu fusta cu fermoarul desfacut, da grija mea era sa fie tanga curata

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Marutzo,sanatate,mama draga si sa ti se vindece gaurile cat mai repede.Daca-i asa de 'ghini' acolo o sa ma tai la cap la voi,ca aici relatia pacient- cadre medicale=kk.
Ioana,asa-ti trebuie daca-ti pui kiloti la servici.daca nu aveai nici nu se baga de seama descusatura.

Mergi la inceput