Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

FELICITARI BONITTA!!!! sa ai o sarcina usoara si un copil destept si frumos pe cat de mult s-a lasat asteptat

fetele noi azi am implinit o saptamana si cu aceasta ocazie am pus poze la semnatura
va multumesc mult pentru cuvintele frumoase
imi place sa vad ploaia de gravidutze la subiectul nostru
giannimult succes, sa gaseti un dr. priceput care sa te ajute cu problema ta
va pup pe toate

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ralu sa-ti traiasca minunea de baietel e o frumusete Si ce par mare are el si ce cumintel sta in ditamai patutul, ma bucur ca sunteti bine si ati si iesit la plimbarica

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ralu, ti-am vazut comoara in poze
Sa fiti sanatosi in primul rand toti trei si bebitza sa va umple viata de bucurii si fericire !
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ne ajute tuturor sa simtim fericirea ta

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu ,ce minunatie de copil!!!!O splendoare,un ingeras!!!Sa te bucuri de el si sa fiti fericiti!!!
La mine...z26 a devenit z1...Acum,imi pun toate sperantele in intalnirea cu Tutu de miercuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

pentru bebe albastru Tudor... si pentru mamica lui

Aerlilian, sper sa fie ultima z1 din urmatoarele 9 luni... dar eu te-am vazut optimista si ca in fiecare luna ai sperat la fel de mult si mie mi-a placut asta:) poate o sa placa si acolo sus si o sa rodeasca...
despre intalnirea cu dr T sa nu iti pui mai multe sperante decat trebuie, ca el e laconic de fel. eu tin minte ca la prima "intalnire" cu el, in 5 min eram deja consultata (cu tot cu imbracat, dezbracat, eco si raspuns la intrebari:) nici nu-mi revenisem bine din asteptarea de vreo 3 ore... si stiu ca tot asa speram de la el sa rezolve tot (daca era dupa mine, as fi vrut sa plec de la cabinet si cu un prichindel in burtica:), sotul ma suna din 5 in 5 min sa vada daca am intrat la consultatie si dupa aia nu intelegea de ce n-am stat inauntru macar 1/2h...
dar in alea 5 min m-am dumirit si eu (la vremea aia inca bajbaiam la capitolul de endo) si dupa 1/2 an si cateva alte consultatii cam in acelasi stil, adica fulger, tot la vorba lui am ajuns:)
sa ne zici si noua miercuri cum ti-a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Krika, uter retrovers? esti o fericita ca e doar asta in urma laparo. slava domnului ca nu a fost endometrioza sau vreo alta belea.
am o gramada de prietene asa si care au avut sau au copilasi fara dificultati. si eu am aceeasi chestie si dr mi-a explicat ca singura problema adevarata e ca pe la 3 luni de sarcina e posibil sa fie necesar sa "aranjeze" un pic uterul manual...fara risc pt mama sau bebe, doar neplacut cred ca e.
parerea mea e ca trebuie sa cauti in alta parte.
de cat timp incercati? sotul si-a facut o spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Krika eu stiu ca jumatate din femei au uterul retrovers, asa ca asta sigur nu e cauza pentru care nu ramai. Si eu am si ietete ce burta am . Ma bucur enorm ca nu ai endo, asta era intr-adevar o problema si daca ai scapat de ea, atunci e muuuult mai bine.
Succes cu monitorizarile si sa auzim de bine. Cat de repede sa vii cu vestile bune

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ralu,

l-am vazut pe baietzel , pe Tudor , E SUPERB , lasa-ma sa imi imaginez ca il pup si ii miros parfumul de copil dulce .

sa fie fericit in viata si sa va bucure clipa de clipa si sa fiti sanatosi si fericiti mereu !!

diana

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by aerlilian

Ralu ,ce minunatie de copil!!!!O splendoare,un ingeras!!!Sa te bucuri de el si sa fiti fericiti!!!
La mine...z26 a devenit z1...Acum,imi pun toate sperantele in intalnirea cu Tutu de miercuri...

Iubita, imi pare rau pentru z1. Si la mine ieri, z27 s-a transformat in z1. Asta este, mergem inainte pana ne vom tine copilasii in brate fericite !
Bafta multa la intalnirea de miercuri cu Tutu Cred ca o sa iti faca si eco, iar tu daca ai cm mai scurtutz, cu siguranta vei avea si un folicul de urmarit. Doamne ajuta

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna fetelor
Am intrat si eu aici fara sa fac laparo dar am suferit o alta interventie chirurcicala care , din pacate, ma lasat cu un singur ovar .As vrea sa imi spune ti daca stiti sa se poata ramane gravida in asemenea conditii.
Fabi

Mergi la inceput