Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 19
ancaoradea spune:
Fabiola Curaj, avem o proaspata graviduta cu un singur ovar, andreyutza! Sigur ca se poate, iar daca nu sunt alte probleme, probabil va fi in curand.

aerlilian, magdita pt z1, sa nu fiti triste, ca vorba unui proaspat tatic, lucrurile bune se obtin cu efort. Deci cand veti avea bebei, ii primiti cu certificat de garantie si satisfactie pe calitate!![]()
Aerlinian, asteptam cu interes, intalnirea cu Tutu!
Eu am fost azi la echo, sunt suparata ca nu l-am vazut deloc pe bebe, monitorul era indreptat catre dr si tatic ( din cate am inteles de la susnumitul, bebeul nostru a fost f dulce, la un moment dat isi intinsese piciorutele de tot si statea asa , lungit, dand din manute) Imi pare asa rau ca nu am putut sa-l vad
. Nu stim absolut nimic nou, nici macar sexul, cica la 17 sapt e prea mic sa se vada ceva. Dr i-a facut niste masuratori ( asa zice sotul), eu nu am auzit decat ca pare in regula si ca placenta e in continuare prea jos( asta pt ca am intrebat). In concluzie vom merge la morfofetala de 21 sapt in debrecen, ca acolo e cu totul alta mancare de peste. Pana atunci, mi se pare o vesnicie...
17+
magdita spune:
Fabiola
, ai incredere in sansa ta. Iti dau jos un link cu povestea de succes a Andreiutzei, noua noastra gravidutza, care a reusit sa ramana gravidutza cu endometrioza si un singur ovar :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120502&whichpage=16
Ancutzule
, imi pare rau ca nu ai reusit sa il vezi pe bebe azi, imi inchipui ce dor iti era de el. Fii pozitiva si increzatoare ca totul va fi bine ! 
Mada
, ma bucur mult ca ai reusit sa faci IA ieri si ca e fff promitzatoare, cu doi foliculi sparti
Doamne ajuta sa ne dai vestea cea mare
peste doua saptamani
Pup toate fetele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
fabiola73 spune:
Va multumesc pentru incurajari.
Eu am fost operata in Bucuresti, anul acesta , locuiam acolo acum cateva luni, si dr a hotarat sa imi scoata ovarul....Desi am un copil imi mai doresc unul desi nu am decat 4 luni de la operatie. Sansele sunt mici iar dr gine nu mi a dat nimic sa iau.Fabiola
ancaoradea spune:
Fabiola Cum sa fie sansele mici? Chiar daca ai un singur ovar el va ovula in fiecara luna. Cand ai doua, ovuleaza amandoua, in competitie, si cel mai mare folicul le inhiba pe celelalte. Deci ai aproape aceleasi sanse ca o femeie cu 2 ovare. Asta daca nu sunt alte probleme. dar de ce a trebuit scos?
Mada Ne rugam pt tine si te asteptam peste 2 sapt cu vestea buna!
17+
ancaoradea spune:
Magdita Increzatoare sunt, dar din pacate nu in dr mea. In plus, m-a iritat tare consultatia asta. Simt ca daca stateam acasa si doarmeam de dimineata era acealsi lucru. L-am zgandarit pe bebe cu ultrasunete degeaba.
17+
magdita spune:
Ancutzule
, nu degeaba, ca l-a vazut sotul tau cum se intindea
![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
fabiola73 spune:
Ancaoradea
Situatia a stat cam asa .. m am internat pt operatie de apendicita dar aveam si dureri in tot abdomenul (era a doua oara cand aveam asa dureri inainte de ciclu ) si m au bagat in sala .Cand am iesit din sala am aflat , desi am fost constienta tot timpul operatiei.
Fabiola
fabiola73 spune:
ancaoradea
Si am avut complicatii asa spun medicii chirurgi .Dar medicul meu gine este de alta parere.oricum trebuie sa ma resemnez si sa incerc.
Weekend placut pentru toate fetele.
Fabiola
mada23 spune:
Am revenit cu vesti :am reusit ieri sa fac IA, cu bunul Dumnezeu inainte astept minunea.
Bonita...FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! MAICUTA SFANTA SA TE OCROTEASCA , NOUA LUNI MINUNATE 
Ralu..Doamne ce minunatie de pui ai
e un dulcic, ma topesc, va doresc multa sanatate 
Fireyes...ma bucur ca ne-ai scris din nou, te pup dulce
Magdita, Aerlilian...
sa nu fiti supi pt z1 o sa vina si la noi minunea o sa vedeti
Fabiola..sunt multe reusite nu-ti pierde speranta, fiecare dintre noi avem o sansa trebuie doar sa o cautam cu rabdare
Ancutzule...tin pumnii si ma rog sa fie bine, multa sanatate iti doresc
Diana,Hera, Monica, Ioana, Boo, Alexia, Lucia, Liliana, Andreyutza si toate fetele..
Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

aerlilian spune:
Magdita ,fata draga,nu te mai tine dupa mine!!!Nu vezi ca nu sunt buna de urmat?Rupe macar tu coincidenta asta nefericita dintre noi!

Luna viitoare ramai gravi,da?
Mada23 ,sa fie cu noroc,sa ne dai marea veste!!!
Ancutza ,multumesc de incurajare dar...nu mai stiu ]n ce sa cred si ce sa fac ca sa fie bine...Ma tem sa nu ma dezamageasca mult asteptata intalnire cu Tutu...