Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Andreyutza, doamne ajuta, sa dea o "epidemie" dupa tine, a toate jinduim pe aici..
pana atunci, sa te tii sanatoasa, la fel si pe bebe ca sa vedem pozici. eu marturisesc, ma uit la pozici si de la eco la bebi pe care nu-i cunosc (adica nici pe mami), dar mi se pare ceva absolut fantastic cum "se face" bebelinul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BONITTA FELICITARI DE MII DE ORI!!! Abia astept sa-i spun finutei mele, care mereu ma intreaba daca mai stiu ceva de tine!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC DIN SUFLET!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Buna dimineata!"LA MULTI ANI"tuturor celor care astazi isi
serbeaza ziua de nume.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Buna fetelor,

Sint (din pacate) o veterana in ale fiv-ului-respectiv 9 - si-n cele din urma i s-a descoperit, luna trecuta(dupa 3 pierderi de sarcina) , ca as avea ADENOMYOSE sau endoetrioza interna (cea mai 'a dracu' )forma deci de endometrioza in muschiul uterului...si dupa respectiva ginecoloaga asta ar fi cauza pierderilor...
Acum, doi doctori de fertilitate (deci putin altfel decit ginecolog) mi-au spus ca n-ar avea nici o legatura...deci citi doctori...atitea pareri...foarte de ajutor..

Intrebarea mea este , sint fete p-aici cu aceiasi forma de endometrioza? Si daca da, vreti sa luati contact cu mine?

Multumesc,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gianni imi pare tare rau de diagnosticul pus de dr .. Nici nu stiu ce sa spun. Vad ca te-ai chinuit enorm. Eu una nici n-am auzit de ce spui tu. Deci inteleg ca tu nu ai chisturi? e ceva ce a aparut in muschiul uterului ? Tu esti in Albania asa cum apare la nume ?
si iti urez din toata inima sa ai parte de mult noroc si sa iti vezi visul implinit intr-o zi.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Gianni, imi pare rau sa aud de acest diagnostic. Parca citisem ceva pe un site de adenomioza, insa nu stiam exact ce e. Iti urez sa te ajute Dumnezeu sa ti se implineasca visul.
Am gasit niste informatii, poate te intereseaza:
http://infertilitate.ro/adenomioza.htm
http://infertilitate.ro/intrebari.php?src=adenomioza&Submit=Cauta&cx=search

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Multumesc mult fetelor, pt. gindurile bune si..pt.link-uri, am sa ma ' adincesc' in citit.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Bonita felicitari si sarcina usoara

Am vazut si eu pozele de la ziua Ioanei, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, pana seara am sperat ca voi ajunge...uff

Ralu refacere usoara si sa intri sa ne spui cum e cu bebe Tudor

Noi sunem bine, avem 3 lunite, am scapat de colici cred si ne pregatim de botez, mai e un pic

va pup si mai intru pe la voi si va tin pumnii sa mai citesc de gravidute cand intru

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Gianni
Alexutza, ne bucuram pentru vestile bune despre bebelina.
Mada, hai cu vesti bune !

Pup toate felete dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krika spune:

Fetelor eu sunt noua pe forum, dar va citesc de mult timp...si as vrea sa va impartasesc si eu din suferintele mele.
Si eu am fost suspectata de endometrioza, am fost programata la CFR 2 in Bucuresti pentru laparoscopie si a 3 zi de pasti ma operam, dar surpriza nu am asa ceva. Toate sunt in regula acolo jos mai putin uterul care este retrovers. Intr-un fel e mai bine, dar acum nu stiu care este problema.... amandoi suntem sanatosi. Pe 26.05 sunt programata pentru eco vag. sa vedem ovulatia...Simt ca nu mai pot, am impresit ca la mine nu o sa intample vreodata sa port in pantece un bebel.

Cristina

Mergi la inceput