Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Boo spune:
E spusa de dr Pop... si a zis-o serios, nu in gluma. Ca e cunoscut ca anul asta si anul viitor vor fi mai multi baieti.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andreyutza spune:
Diana, Boo, Magdita, Mada, Anca, Aerlilian, Fireyes, Ioana, Ralu, luca2008, LilianaFi va multumesc mult pentru urarile voastre. 

Bonitta FELICITARI!!!Sarcina usoara si dusa cu bine pana la capat!!!
Si acum sa va spun povestea mea.
In iunie 2005 m-am operat de chist endometriozic. Pentru ca a fost descoperit destul de tarziu (mergeam de 3 luni la doc Oana Toader de la Medlife care imi spunea ca n-am nimic decat o simpla inflamatie si ma indopa de antibiotice si antiinflamatoare pana am schimbat-o cu un alt medic care mi-a descoperit chistul si m-a bagat in 2 saptamani in operatie)au trebuit sa-mi scoata chistul cu tot cu ovar. Deci din acea luna sansele mele de a avea un bebe se diminuasera considerabil. Pe de o parte pentru ca nu mai aveam decat un ovar si pe de alta parte ca descoperisem aceasta boala - endometrioza. Imediat dupa operatie medicul mi-a recomandat anticonceptionale, mai ales ca al meu sot era plecat in afara cu contract de munca pentru un an.In august 2007 am hotarat sa facem bebe si am renuntat la AC. In noiembrie 2007 am schimbat medicul. Noua doc e o tipa super. A avut rabdare, mi-a explicat si mi-a dat un tratament. O luna am facut tratament cu polidin, reumavek si poliginax si trei luni am luat duphaston din z 5 pana in z 25 cate 2/zi. Exact in prima luna de la terminarea tratametului am ramas insarcinata. Sincer, din punctul meu de vedere a fost o minune de la Dumnezeu! Am ramas insarcinata dupa doar 9 luni de incercari in conditiile in care, va spun sincer, nu am tinut un regim, nu am baut ceaiuri si nu am luat nici o vitamina sau mai stiu eu ce pentru intarirea sistemului imunitar. Dar voi sa nu faceti ca mine pt ca stiu ca regimul e foarte important in aceasta boala.
Va doresc din tot sufletul sa ne urmati la odisee si sunt convinsa ca asa se va intampla. Cu credinta totul e posibil!
A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
andreyutza spune:
Ioana am uitat. Multumiri speciale, am vazut ca m-ai pus si pe mine acolo, pe prima pagina.

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
magdita spune:
Andreyutza
, Dumnezeu le randuieste pe toate
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aerlilian spune:
Fireyes ,stiu exact ce spui...Crezi ca este vreuna dintre noi care sa nu treaca prin ce treci tu?Si pe mine ma streseaza ca toata lumea imi spune sa nu ma mai gandesc,de parca m-as putea gandi la altceva...Practic,la fiecare contact sexual imi spun "da Doamne sa fie acum".Desi,daca nu am fi in aceasta situatie,probabil ca la randul nostru,am da aceleasi sfaturi...Asta nu inseamna ca trebuie sa fugim de aici.Asta e locul unde ne putem varsa ofurile cel mai bine si putem fii intelese.Asadar,nu e nevoie sa fii sufletul petrecerii,dar tare bine ti-ar fii daca ai ramane pe aici...
Bonitta ,felicitari din tot sufletul!!!
LilianaFi ,ce mult imi place cum apareti,fetelor,ca ghioceii...Ce minuni zici ca ai facut de ai slabit???
Boo ,scumpa mea,nu-ti fac complimente ci expun realitatea.N-am nicio indoiala ca bebe Alex va fi la fel de frumos ca mamica lui.
Ralu ,asta sa fie necazul...ca e puturos...Lasa ca-l dai tu pe brazda pe micutul Tudor!!!Sanatos sa fie si sa aiba noroc.Le spuneam fetelor vineri cand ne-am intalnit ca am recitit din capitolele de anul trecut cand erai deprimata rau si convinsa ca tie nu ti se va intampla.Iata ca minunea s-a intamplat!!!Sa fii fericita,Ralu drag!!!
magdita spune:
Aerlilian
, iti tin pumnii stransi, stransi la prima intalnire cu dr.T. Sa fie cu noroc si sa te ajute sa iti implinesti visul!
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aerlilian spune:
Magdita ,multumesc mult,iubita!Si eu imi pun mari sperante in intalnirea cu el,dar si mai mari sperante imi pun in minunea ce s-ar putea intampla ca sa nu mai ajung la el.Le spuneam fetelor vineri ca am deja simptom de cm si eram in z20.Azi e z24 si nu mai am niciun simptom.Dupa dereglarea creata de stimulare cand mi-a venit la 18 zile,apoi la 22 si 23,iata ca acum nu da niciun semn...Si sigur ca ma agat de orice fir ca sa mai sper...macar o zi...
magdita spune:
Aerlilian
,Doamne ajuta sa nu mai dea nici un semn 9 luni de-acum inainte
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
magdita spune:
Mada
, hai cu vesti bune de la eco![]()
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
fireyes spune:
Bine zis, Aerlilian, parca poti sa te gandesti la altceva??
si sunt o gramada in jurul tau care, voit sau nevoit, nu te lasa dsa te deconectezi...
eu n-am spus multora de "dificultatile" noastre in a avea un bebe, asa ca des sunt asaltata cu intrebari, ba chiar directive: e pacat de voi, asa tineri, nu vreti sa aveti si voi unu' mic? sau: tine-l pe al meu in brate, poate ti se face pofta... am o ruda care mi-a zis cand a aflat ca m-am operat (de un chist am zis eu ca sa fac povestea scurta): decat sa faci chisturi, mai bine faceai copii:)
usor de zis...:)