Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Boo spune:
Bonitta Felicitari !!! IUHUUUUU 
ce de vesti bune zilele astea .. ce-mi place !!!! 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
luca2008 spune:
Andreyutza, FELICITARI si tie !!!Noilor gravidute , care au invins endo. le urez sarcini la termen cu bebei sanatosi.
Haideti fetelor ca se poate!!!!
Diana,
fata frumoasa, astept vestea cea buna de la tine

Doamne ajuta!
unducthable spune:
quote:
Originally posted by luca2008
Andreyutza, FELICITARI si tie !!!
Noilor gravidute , care au invins endo. le urez sarcini la termen cu bebei sanatosi.
Haideti fetelor ca se poate!!!!
Diana,
fata frumoasa, astept vestea cea buna de la tine
Doamne ajuta!
Luca , multumesc mult, sunt pustie ... atat ... ti-as fii scris pe PM ca sa nu intristez si alte fete , nu e locul meu aici , dar nu ai PM activat . multumesc oricum de incurajare , asa imi vine cateodata ...
Bonitta , scumpa mea , se vede ca am luat-o razna ..., am si vorbit cu tine prin noiembrie ..., unde te duce necazu ... am ajuns sa uit cu cine am mai vorbit , normal ca te cunosc .
Inca o data FELICITARI !!! nu gasesc cuvinte potrivite , sa te bucuri de copilashul tau !!!
te pup si va pup,
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Bluel spune:
Am intrat si eu sa o felicit pe Ralu_t 

, sa-i doresc un bb mancacios, cumintel si somnoros
, ca sa aiba si ea timp sa se refaca dupa spital. Cand te gandesti ca anul trecut pe vremea asta ne chinuiam cu bufeuri si altele si Ralu astepta toamna si iata ca toamna a fost foarte generoasa cu ea! Dar pana la toamna doresc tuturor fetelor de aici o vara plina de
. Nu va lasati fetelor!
Boo, urmam noi, dupa saptamani cred ca eu
. Culmea, toate avem baieti, a plouat cu baietei. ![]()
Ioanatugs
, te asteptam si pe tine din urma!
Bluel
cu Radu 
lilianaFi spune:
buna dimi..fete dragi si luptatoare 
Bonitta si Andreyutza felicitari din tot sufletul...sarcini cit mai usoare....
Ralu draga mea cite emotii am avut citit mesajul tau de azi...,ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si asteptam poze cu globuletul tau de aur 
Boo micuta mea ce burtica frumoasa...
Ioana
Lucia amica mia...mi manchi...tanto 
Mada Aerlilian...si toate fetele,fara nici o exceptie ...
..
..SI NUMAI BINE...!!!
.......eu tot in stand-bay de bebei...dar in dieta,am reusit sa mai slabesc, sa ajung la kg care le aveam cind am pierdut prima sarcina...nu cred ca voi ajunge la forma initiala...dar continuui dieta...
sa auzim numai de bine...
....

fireyes spune:
Aerlilian, sarut mana, dar sa stii ca nu promit ca o sa fiu sufletul petrecerii pe aici:)
nici nu-mi sta in fire si apoi nu stiu in ce stari de spirit o sa ma mai scald... ziceam si eu, asa ca Bonitta, ca nu mai vreau sa stiu, vreau sa nu ma mai gandesc, etc. si sa ma feresc de "focusarea" asta nebuna+toata lumea imi zice: nu te mai gandi.
zau ca as vrea sa pot, tot respectul pt cine reuseste, mie nu-mi iese asta:) acum sunt intr-o dispozitie buna, fara sa am motive (cred ca e din cauza ca nu e sefu' saptamana asta la serviciu:)
dar sunt multe fete pe aici care au ajuns sa-mi fie dragi, desi cred ca mai mult din ce am citit eu, decat dintr-o interactiune intensa... dar am fost intotdeauna sensibila la subiectul cu doritoare de bebei, inca inainte sa aflu de probleme & co, as aca simpatizez puternic:)
fireyes spune:
fireste, pt ca sunt zapacita, am uitat sa ma bucur pt Bonitta, ca si-a vazut visul implinindu-se, iar de Ralu, ce sa mai zic, ca ma uitam pe pozele de la o intalnire la burtici de Ralu si Boo si pofteam de n-am aer:) d'apoi sa ai gagalicea in brate:)
magdita spune:

MAGDUTZULE, TE FELICIT SI AICI !!!!

Sa ai o sarcina usoara, la termen, sa fii iubita, rasfatata si peste 9 luni sa iti tii minunea la piept fericita !!! Stii bine ca toate gandurile mele bune sunt spre tine !
Doamne ajuta
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Boo spune:
Liliana 

mi-era dor de tine !!!
Bluel in ce sapt esti ? ca io nu mai stiu si la semnatura vad ca nu ai trecut.. Apropos de baieti, cica statistic vorbind anul asta si anul viitor se vor naste mai multi baieti. Pentru cine vrea fata trebuie sa mai astepte un pic
E serios, nu glumesc.
Aerlilian multumesc de compliment, si voua la fel. Sunteti cele mai dragute !! Da' sa stiti ca eu ma rusinez si ma rosesc ![]()
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
fireyes spune:
Boo, de unde stii de chestia cu baietii?
Eu stiu ca a fost o "promotie" anul trecut, dar parca incepuse sa mai scada spre fetite:)
Hihi, sotul isi doreste baietel daca poate sa aleaga si se gandea ca a pierdut sansa. (bine, pt moment nu e nimic si cum nu putem controla nimic, asta e doar o discutie de dragul argumentului:)