Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 14
fireyes spune:
si pentru ca tot am umblat eu prin "arhivele" astea de pe net, am gasit o mica colectie de site-uri pe care poate multe le stiti, dar eu sunt adepta stilului mai babeste decat lipsa, asa ca va obosesc cu link-ul, poate cuiva ii va fi de folos:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24686
Avalon spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele care au facut diphereline 3,75: la cat timp a venit ciclul dupa ce ati facut prima injectie? Si daca ati facut mai mult de o injectie, cum ati procedat, ati asteptat urmatorul ciclu pentru a doua injectie?
Multumesc anticipat!
unducthable spune:
quote:
Originally posted by fireyes
si pentru ca tot am umblat eu prin "arhivele" astea de pe net, am gasit o mica colectie de site-uri pe care poate multe le stiti, dar eu sunt adepta stilului mai babeste decat lipsa, asa ca va obosesc cu link-ul, poate cuiva ii va fi de folos:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24686
draga mea prietena, stiu ca ma intrebase-si ceva pe PM si eu eram intr-o perioada fff grea si nu am avut rabdare sa iti scriu, imi cer scuze , insa sa stii ca m-am gandit la tine , si nu doream decat sa fiu muuuult mai linistita ca sa reiau legatura sa vad ce mai faci si ce a iesit la operatie , cum stai cu vindecarea si toate astea .
nu te-am uitat , chiar mi-e dor de tine si sa reluam legatura si sa ne ajutam una pe cealalta ca intotdeauna , iti doresc sa spui si tu intr-o zi , ca Andreyutza , ca esti gravida
sanatate multa si tinem legatura , oricand , te pup, diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Ioanatugs spune:
ANDREYUTA FELICITARI DE MII DE ORI!! AVEM O NOUA GRAVIDUTA !!! SARCINA USOARA IUBITA!!!

Multumesc frumos pentru urari!
Aerlilian ma bucur ca ne-am cunoscut in sfarsit si pot sa-ti spun ca mi-a facut o deosebita placere inatalnirea!
Sa stapinesti sanatoasa masinuta!!
Ma bucur ca ti-a placut finuta mea si ca ai baut si tu dupa ea, asta e traditia noastra!!! Asa ca abia astept vesti bune de la tine!
Fireyes multumesc frumos pentru urari!
cu drag Ioana
aerlilian spune:
Fireyes ,ai scos capul din barlog!!!Ma bucur mult ca ai reaparut,sper sa nu ne mai parasesti.
Fetelor...m-am hotarat si am actionat.Mi-am facut programare la Tutu miercurea viitoare,pe 28.Sau poate nu o sa mai fie nevoie sa ajung???Aflu zilele acestea.Oricum,am programarea si incerc si cu el
Ioana,mandra de mine pentru hotarare???
Ioanatugs spune:
Aerlilian sunt tare mandra, sa stii!!
Felicitari pentru initiativa, asta da veste buna!!!
Si multa bafta peste cateva zile, sa ne dai vesti si mai bune!!!
Dar indiferent de rezultat, mergem inainteeee!!!
Vai, ce-am uitat sa va spun...l-am vazut pe bebe Tudor si m-am topit dupa el...e o dulceata de baiat...!!
Felicitari inca o data - mami Ralu_t pentru mandretea de baiat!!
cu drag Ioana
ralu_t spune:
dragele mele drage 
va multumesc din suflet pentru urari si pentru pumnii stransi, abia asteptam sa intru sa va scriu un pic si acum am un mic ragaz de la bb.
ne-am intors de ieri acasa , statul in spital pentru mine a fost stresant, dincolo de disconfortul tipic spitalicesc, de data asta nu-mi faceam griji numai pentru mine. pe bb nu l-am putut alapta deloc acolo fiindca era umflat de lapte praf cum ajungeam, eram speriata ca n-o sa am lapte, el e si mai puturos din fire-seamana cu ta-su
-si oboseste f repede cand suge-asa ca am avut si niste momente de depresie. singurul caruia nu am avut ce sa-i reprosez a fost tutu, care a fost de nota 20 de la un cap la altul. mie mi s-a rupt apa si am intrat in travaliu in noapte de dinainte de cezariana, si dr. a vb cu mine la tel tot timpul si in cele din urma a venit la 5:30 dimineata fiindca aveam contractii din ce in ce mai dese si dureroase.
cam asta cu spitalul, in rest suntem bine, inca ne miram de mica noastra minune care este un dulce, mi se pune un nod in gat cand scriu lucrurile astea si ma gandesc la el. ii multumesc lui DD ca e sanatos, intreg, etc, ca toate gravidele mi-am facut o mie de griji.
eu ma simt pe zi ce trece mai bine, inca mai am dureri de cezariana, alexia, crede-ma ca a doua zi dupa ceza nu are cum sa fie mai buna ca nasterea naturala
, dar trece, trec toate pt ca asa cum am mai zis, nu noi suntem actorii principali.
pun poze cand apuc sa le descarc, deocamdata nu mai am timp sa stau, tre sa ne pregatim de baita.
andreyutza felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina cool si fara probleme
ioana si boo
multumim de vizita ![]()
va pup pe toate, mai intru cu noutati cand o sa am timp
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR
preview bb
Bonitta spune:
Dragele mele,
Unele fete nu ma stiu, altele poate isi aduc aminte de mine. Fac parte din vechea garda a aspirantelor optimiste.Acum 1 an aproape am hotarat sa nu mai intru pe forum, toate discutiile care erau nu faceau decat sa ma determine sa ma gandesc non stop, aproape obsesiv la bebe.Am hotarat deci sa-mi vad de ale mele.
Fetelor, vreau sa fiti primele care afla vestea. Azi dimineata am facut un test de sarcina. II liniute clare!!!
SUNT INSARCINATA!!!
Dumnezeu a facut o minune si pentru mine!
Am intrat de asemenea sa va incurajez, sa va spun ca minuni exista, trebuie doar sa credeti in ele. Deci nu va pierdeti speranta!
Va pup pe toate! Mai vechi si mai noi. O pup si felicitari Laurei69silk, Ioanatugs-te pup mult si pupa si finuta din partea mea, Kora si Zenobia - vechile aspirante, va pup si pe voi. Diana, te pup si sa nu-ti pierzi increderea, vei ramane gravi, o sa vezi.
Pentru tiza mea (stie ea care e) multi pupici! Fetelor, va doresc sa traiti si voi cat mai repede minunea de a fi insarcinata.
P.S. Rog fetele care se ocupa de tema, sa ma treceti si pe mine pe lista de proaspete gravidute.
unducthable spune:
Bonitta , si eu te pup, nu te-am cunoscut , multumesc mult pentru atentia ta .
Sa fie Dumnezeu cu tine clipa de clipa , sa te bucuri de sarcina sanatoasa , sa fii sanatoasa si sa ai copilul sanatos in brate peste 9 luni .
sa nu ne uiti , eu am iar niste momente de depresie, ca bag seama ca am un nod in gat , imi vine sa plang si sa le las pe toate sa plec unde vad cu ochii , desi am de toate si un sot drag si un doctor bun si ... ce sa mai zic ... dar sunt in prapastie , asta este .
cu drag , diana
p.s. Ralu, FELICITARI ! si sunt sigura ca ai un baiat SUPERB din toate punctele de vedere . il pup cu dragoste
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
luca2008 spune:
Bonita, FELICITARI!!

Avalon, eu am facut 3 fiole de diffe. 3,75 , cate una la 28 de zile. Menstruatia a venit la 90 zile dupa ultima fiola.
Bafta iubita.
Doamne ajuta!