Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Buna fetelor!!!
N-am mai intrat de mult, am o perioada grea la serv si cine lucreaza in contabilitate stie ce spun (bilanturi, declaratii, etc). Am incercat sa tin cat de cat pasul cu voi, sa vad ce s-a mai intamplatpe aici. Asa ca incep:

Ralu FELICITARI pt Tudor!!! Sa creasca mare, sanatos, frumos !!!!
Ioana, LA MULTI ANI!!!!!Chiar daca e cu intarziere iti doresc multa sanatate, fericire, iubire si sa-ti vezi visul cu ochii!!!
Mada, spor la treaba si de data asta sa iasa bine!!
Diana, tin pumnii sa vii cu vesti bune!!
Magdita sa ne tii la curent, iti tin pumnii!!!
Ancaoradea, felicitari pt cele 4 luni de sarcina si sarcina usoara in continuare!!
Boo, ai o burtica mare si frumoasa!
Aerlilian, iti tin pumnii, sa faci cea mai buna alegere in privinta alegerii doctorului.
Pup toate fetele si cele vechi si cele noi.

Acum sa va spun si de mine. Suntem fericiti, o sa avem un bebe!!
Am intrat sa va spun aceasta vestea pt a va incuraja si sa demonstram inca o data, daca mai era cazul, ca se poate sa invingem endometrioza. Dupa trei luni de duphaston, exact cand ma pregateam sa fac HSG la trompa de la singurul ovar pe care-l mai am a venit minunea!!!

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Andreyutza , cineva sus te iubeste , si aici jos, pe langa cei de langa tine ... , te va iubi un copilash in curand .

am spus ca esti prea buna la suflet , un om generos si bun, si am zis ca imposibil sa nu iti dea Dumnezeu un bebe, atunci cand ramansesem eu gravida , am fost sigura si stii asta , ai fost alaturi de mine la bine si la greu ... , si acuma eu ma bucur pentru tine din tot sufletul, esti bucuria zilei de azi si multumesc pentru prietenia ta deosebita , DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE BEBE SI DE TINE !!

restul , tinem legatura , sa fii cuminte

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andreyutza felicitari !!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos !!!!!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Andreyutza, ce imi vad ochii????

Felicitariiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si la termen, sa fii sanatoasa, rasfatata si sa te bucuri din plin de aceasta perioada minunata din viata oricarei femei. Doamne ajuta

Vedeti fetelor, tace si le face

Dopamne ajuta sa venim toate cu asemenea vesti !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Andreyutza, cand ai timp asteptam povestea reusitei !
Boo, am vazut pozele de la ziua Ioanei si tare mult mi-au placut. Ioana e o frumoasa mereu !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cristina.. FELICITARI, cu asta trebuia sa incepi, Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca, sa ai 9 luni minunate, Doamne adevarat minune, te pup iubita numai bine iti doresc

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Boo...frumoase poze, multumim, v-ati distrat super vad, sper ca v-ati gandit si la mine , ma tin sa-ti spun de cateva zile esti superba in pozicile alea, mai intime burtica.
Ralu...ne gandim la tine si la Tudor, sper sa nu te necajeasca prea tare
Magdita, Diana..pupici

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Andreyutza Ce bucurie!!! mi-ai facut ziua frumoasa....ma bucur f tare pt voi si iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.Felicitari!!!
Boo Ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine, in legatura cu TT, incepeam sa ma simt ciudata ca nu vreau sa-l fac. Oricum simt sa am facut o alegere buna si am scutit niste bani si stres inutil. Deci mai am 2 sapt pana il simt pe bebe...abia astept sa treaca!
Pup fetele!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Andreyuta,asta da,surpriza.Felicitari si asteptam amanunte.
Fetelor,bine ca nu ati fost la ziua Ioanei,ca va umpleati de nervi...Ne-a imbuibat Ioana cu toate bunatatile din lume si norocul meu ca am plecat mai devreme,ca cine stie ce mai urma...Ioana nu este frumoasa,este superba.Are niste ochi de te baga in boala.Iar Booeste cea mai frumoasa gravida pe care am vazut-o eu vreodata.Are o burtica perfecta pe care evident,n-am ratat ocazia de a o atinge,are un ten impecabil...ce sa mai vorbim...e splendida.Am trait un moment tare emotionant acolo...Finuta Ioanei,cea care a ramas insarcinata recent,mi-a dat sa beau ceai din ceasca ei,ca sa se ia "boala" si la mine.Mi s-au inmuiat picioarele de emotie.In concluzie,astept cu nerabdare urmatoare intalnire si cred ca nu ma mai dezlipesc de fetele astea o noapte intreaga.
Asadar,Ioana, m-am simtit minunat si iti multumesc din suflet pentru invitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Dragele,

eu am disparut o foarte buna bucata de vreme de pe varianta publica. ba ca mi-am lins ranile, ba ca n-am mai vrut sa stiu de nimic, ba ca m-am laparoscopiat+operat... mai multe...

sincer, am mai aruncat cate un ochi sa vad ce mai faceti si cum mai sunteti si ma bucur nespus pentru gravidute, mai noi si mai proaspete, dar si pentru aspirante (nu ne lasam, fetelor! :
Boo - pup burtica, doar-doar s-o lua si multumesc frumos pentru ajutor
Ralu - sa fiti sanatosi si fericiti... speram sa te urmam repejor...
Ioana - la multi ani si din partea mea si sper ca odata si odata sa ajung si eu la intalniri
Diana - ai trecut prin multe si cred ca numai tu stii cat ti-a fost de greu, dar ai ramas curata la suflet, asa ca vin vremurile bune, sunt sigura
Lucia - te imbratisez, sa stii, de departe, m-am gandit mult la tine (si fireste, numai pozitiv)
Si mai pup discret si pe Magdita si Mada23...

Perioada de dupa operatie, cat am stat acasa, m-am mai uitat pe site-uri, la capitole vechi de la endo... Sa stiti ca e o senzatie interesanta cand citesti ce au scris si au simtit aceleasi fete, dar acum 1 an sau poate 2, emotiile prin care au trecut la fiecare nou pas... mie mi-a fost destul de greu sa continuu, ma ... sensibilizau atatea...

eu ne doresc sa reusim cat mai repede ceea ce ne dorim, ca nu se pune problema ca nu vom reusi... mi-a placut foarte mult noul titlu:)

Mergi la inceput