Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, LA MULTI ANI !!!

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si rasfatata !!! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti in curand sa ne dai vestea cea mare !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI,
CINE SA TRAIASCA,CINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANI.
IOANA SA TRAIASCA, IOANA SA TRAIASCA
LA MULTI ANI
Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasaca tot ce ai nevoie, sa fii iubita, sanatoasa si fericita

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mada, iubita, ce faci? Cand incepi monitorizarile, nu cumva azi? Ca am uitat.
Tinem pumnii stransi, stransi, sa vii cu vesti bune!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Magdita...nu azi, marti vin la Buc., azi e z8 inca mai iau buline , sar'na de sustinere.

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Ralu, Felicitari!!!!Tudor , bine ai venit !!!
DD sa vegheze la drumul tau in viata , multa sanatate, noroc si fericire!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Ralu Pupam cea mai fericita mamica si bebe dulce care a adus fericire familiei voastre si noua
Boo ce mare e deja bebeu tau...614g! Azi maine o iei pe urmele lui Ralu. Si mie mi-au taiat accesul la msg si mail
magdita da, am intrat putin la fetele de la inseminare sa le ridic moralul, ca erau tare necajite. Iar eu si cu bebe suntem exempul viu ca se poate
Mada23 ai inceput stimularea si nu zici nimic? pai cum sa-ti facem galerie, sa creasca foliculasii?
Eu sunt bine, aproape am scapat de starile de greata...era si cazul, maine implinim 4 luni. Bebe inca nu-l simt ca misca, dar asteptam vesti de la el. Saptamanile astea m-am tot framantat si am decis sa nu fac triplul test. E scump, dureaza o gramada, in care stresul e max si daca rezulatatul iti arata risc mare, alt stres,amniocenteza. Daca e ok, adica risc mic sansele de sindrom Down si altele tot exista, deci testul asta e f relativ. sper ca am facut bine si bebe va fi supersanatos.
Pup toate fetele!!!

15+

Mergi la inceput

Ancutzule ...sar'na , am nevoie multa galerie si de .
bebeanca sa-ti dea un semn , ce repede trece timpul, parca mai ieri ne dadeai vestea

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca poate ca ai dreptate cu testul, e pur statistic... Si daca iese prost tre sa faci amniocenteza, alt mega stres. Si pe urma iese bine, deci clar TT a fost o tampenie. Asa ca mai bine nu il mai faci. Oricum cred ca un ecografist bun vede daca e o problema.
Eu l-am simtit pe Alex pe la 18 saptamani. Deci mai ai un pic Acum joaca fotbal cu ficatii mei, dar cum sa nu-l iubesc ????

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gata am pus pozele de aseara, le gasiti in album. Din pacate m-am luat cu vorba si am uitat ca am aparat la mine si le-am ratat pe Aerlilian si pe Sheritra care au plecat un pic mai devreme. Iertare fetelor !!!!!

Ioana multumimi de tratatie, a fost EXCELENT !!!!!!!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc tuturor pentru urari Mada23, Magdita, Ancaoradea!
A fost o seara deosebita si va multumesc ca a-ti venit: Boo, Aerlilian, Amely+Alex, finuta mea draga: Laura69silk+finutul, Kitta, Rami73, Sheritra!

cu drag Ioana

Mergi la inceput