FIV 177

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Asa-mi place ,putina activitate!
Antosit bine ca ai analizele ok ,ai vazut ce am patit eu cu annticorpii ,alti nervi,alte drumuri la B.
Kora te iert daca e vorba de o cina romantica.Sotul meu pleaca pt. cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Buna Kora
dupa tratamentul cu diffe. pentru endomertioza ,nu am mai avut rabdare sa astept deschiderea noului cabinet si m-am programat la altcineva pentru Fiv. Am programare in iunie si am deja emotii.
Mi-a fost foarte greu sa aleg unde si cu cine ,pentru ca o prietena a mea care-i medic ma tot sfatuit sa merg in Ungaria sau Austria , dar am zis incerc aici.
Stiu ca este greu datorita endometriozei , mai este si varsta dar eu cred in reusita mea.
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna,
Kora, imi pare nespus de rau pentru nereusita ta, asteptam cu speranta un rezultat pozitiv dar iti doresc sa reusesti data viitoare.
Pisix, in urma impresiilor te vis-a-vis de clinica din Austria mi-am facut si eu programare pe 9 iunie. Iti transmit sit-ul unui spit de stat din Belgia, am inteles ca esti in cautari. Informatia o am de la o cunostiinta indirecta care a facut vreo 3 fiv in Romania, vreo 4 in Grecia si a reusit in Belgia cu gemeni. Impresia ei a fost ca sunt profesionisti. Pretul este 2500euro ivf/icsi in caz de MESA/TESE-3000EURO
http://www.crg-middelheim.be/
sau
http://www.hethcarebelgium.com/index.php?id=81&no_cache=1
va urez succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Ma alatur si eu grupului vostru, urmeaza sa fac Fiv in iunie - iulie la medlife.
Voi face inhibarea cu diphereline in z 21 si stimularea cu puregon.
Sa dea Dumnezeu sa ni se indeplineasca visul de a fi mama la toate.
o zi buna

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

miruna79, spune-mi te rog si mie cate injectii de diphereline si cate de puregon ti-au dat sa faci. Cat te-a costat tot tratamentul? Si eu fac tot in iunie- iulie, dar la Giulesti. Sa ai multa bafta si sa reusesti din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetele care a-ti cumparat diphereline de 0.1 de la Giuli, pute-ti sa imi confirmati daca pretul a ramas acelasi: 147 ron/7 fiole?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salut

Intreb in numele surorii mele:

Poate cineva sa imi spuna care este investitia de timp pentru Fiv? Eu vreau sa imi cumpar bilet de avion pt Romania si vreau sa stiu cam la ce perioada sa ma gandesc.

Multumesc

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by carstea

Salut

Intreb in numele surorii mele:

Poate cineva sa imi spuna care este investitia de timp pentru Fiv? Eu vreau sa imi cumpar bilet de avion pt Romania si vreau sa stiu cam la ce perioada sa ma gandesc.

Multumesc

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Intrebare ta este putin cam evaziva :)
Are analizele facute, s-a stabilit cand incepe stimularea, a decis clinica, are rezultatele la toate investigatiile, etc...
Daca a decis ieri ca vrea Fiv poate dura si un an. Daca maine incepe stimularea depinde de protocolul pe care il are, dar nu mai mult de doua luni cu rezultat cu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Antosit pretul a ramas acelasi ,eu am cumparat acum 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kitta, imi pare rau. Tie iti trebuie macar o mica stimulare ca si mie. Naturelul lui de noi. Las' c-o sa fie bine la Viena.

Fetelor alaltaieri am fost la eco si-i batea inimioara bebelusului.

7+

Mergi la inceput