FIV 177

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carmanuia: te rog frumos,trimite-mi pe PM adresa ta de mail sau nr.tau de telefon, daca nu te superi, pt.ca vreau sa te intreb ceva.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

fetelor
eu o sa fac fiv in iunie .
o sa am deja 3 folii de anticonceptionale luate exact cand incep tratamentul cu Diphelerine .eu trebuia sa incep acum ...insa n-a fost sa fie ...
oare o sa fie vreo problema ca am luat atat ? stiu ca ei zic ca nu e problema , insa imi este frica ...daca o sa fie vreo problema cu bebele (doamne ajuta sa rezulte bebe... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Salutare tuturor,

Nusynu am putut sa-ti trimit PM, imi zice ca nu primesti mesaje private. Nr meu este 0766237793 iar adresa carmenclaudia_boloaja@yahoo.com
tuturor.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisik - o luam de manuta pe Kitta si mergem in Austria ? :-)
Moniland - si eu ma tot gandesc, ma tot foiesc ...la un FIV pe naturel. Kitta a zis mai demult de sit-ul unei conferinte de la Londra si am citit acolo un stiudiu despre asta care aproape m-a convins !
Nu stiu ce-or spune austriecii de asa ceva ...
catalina2307 - mai ai putin si faci 12 saptamani ...sa fiti sanatosi ! cand afli sexul ? eu deja mor de curiozitate la voi gravidutele noastre !
oanademunck - incepi iar FIV ??? Unde faci ? iti tin pumnii, eu in iunie abia fac chiuretaj endometrial si in august fac FIV 3, sincer m-as fi bagat mai repede dar m-am gandit ca parca prea in scurt le fac, eu in noiembrie am facut FIV 1, in martie am facut FIV 2 asa ca acum mai astept putin ... Eu cred ca ma voi duce in Austria dar mi-a ramas pe creier ce mi-a zis dr dascalescu ca in Belgia e patria FIV si inca ma mai gandesc ...
Kitta - sa stii ca Avalon a deschis o agenda virtuala aici pe DC :-)

Fetelor pentru noi inovatii, informatii, tratamente-minune si clinici cu tehnici speciale Avalon a deschis un subiect foaaarte interesant pe care va invit sa-l "vizitati:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120739

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Multumesc Iana,
pana la sfarsitul anului prognozez: toate vom fi gravdute!O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Teli nu stiu daca este abuz sau nu, dar stiu ca prin alte parti exista limita de varsta.De ex Austria 45 ani. Stiu femei care la 50 ani nu au intrat inca la menopauza. Acum daca o fi bine la 67ani sa ai inca copil la liceu ramane la aprecierea fiecareia dintre noi.
Pisix iti multumesc din suflet si iti doresc din toata inima sa nu mai zabovesti mult pe aici. Ca de altfel toate fetele.
Si pana la 12 saptamani mai am vre-o trei :). Pentru mine nu pare asa putin. Inca un prag pe care tb sa-l trec. :)

Pup 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Buna,fetelor pai e frumos ca a ajuns subiectul pe pagina 2 ,hai treziti-va sa bem cafeaua.Ioanatugs.Antosit,Kora,Moniland,Zouzou......etc ce faceti?
Evy unde faci fiv-ul ?S-ar putea sa fim colegute si eu am luat 3 luni A,C.,apoi o luna pauza si pe 15 mai(sapt.viitoare)merg la spital si incep tratamentul.
Avalon sunt foarte pretioase informatiile.Multumim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetelor!

Pisix, categoric ne luam de manuta si Austria scrie pe noi. Voi veti fi primele clar, pentru ca eu incerc totusi primul FIV aici cu Niculescu si Cocei. Daca imi mai cere multe, insa, parca vad ca nu mai apuc inca un FIV anul asta (sper sa nu fie cazul totusi). Sa ma tineti si pe mine la curent, inca oscilez intre clinici. Vad ca ne asemanam f mult la "hotarare", ca si eu pendulez o gramada, chiar si dupa ce am luat o decizie, ma gandesc de 1000 de ori, mai ales pt asta cu bebele, pt ca mi se pare atat de relativ totul, incat macar noi sa fim impacate ca am facut alegerea cea mai buna.

Fetelor, la mine au trecut deja 3 luni de la laparo, sper sa nu se refaca crusta de pe ovare si sa trebuiasca sa repet iarasi laparo ca innebunesc. Acum astept cu nerabdare rusii, ca sa ma programez la HSG. Deci nici la ciclul asta nu am vreo sansa sa demarez ceva, uofff.
Am vazut ca vorbeati de PCOS. Eu stiu ca am ovare polischistice (pt care am facut decorticare laparscopica), dar nu PCOS. LH-ul este cam 6 si este mai mic decat FSH-ul, este ok, nu?

Ma cam chinui sa ma apuc de un regim, macar sa renunt la dulciuri, pt ca mananc multe, plus ca am pus iarasi pe mine si nu imi place, mi-a zis si Niculescu sa slabesc, dar parca nu mai am vointa. Am toate gandurile indreptate spre FIV, sunt nerabdatoare sa fac si eu ceva odata, ca mi se pare ca bat pasul pe loc.

Va pup si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Neata si de la mine!
Iana ce sa fac iubita, stau in umbra si va citesc. Nu am noutati deocamdata, astept cm-ul si apoi merg sa vorbesc cu Cocei; mi-am refacut analizele si sunt ok... cam atat! Multumesc pt. cafeluta e super!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

luca2008 bine ai venit printre noi si multa bafta!Faci FIV cu dr. T in toamna?

catalina eu stiu ca dupa scandalul cu d-na Iliescu s-a dat totusi o lege care nu da voie la femei mai in varsta de 50 si ceva de ani sa faca FIV.Oricum prietena ta la 43 poate incerca linistita,sunt importante hormonalele din zi 2 si bineinteles conteaza ce probleme de infertilitate are.Sa fie optimista si cat mai repede sa treaca la "action"!Pentru tine un si sarcina cat mai usoara in continuare!

iana eu am sosit la computer cu cafeluta mea decofeinizata, dar nu zabovesc mult pt ca azi vine sotul meu din delegatie si vreau sa il astept cu mancarica buna si sa avem o

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput