FIV 177

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

mai face cineva FIVcu CEZARA BUCUR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Catalina , nu exista limita de varsta la fiv.
Limita o reprezinta rex=zerve noastra ovariana si problemele medicale.
La o adica , avem cel mai tare exemplu , dna Iliescu , nu?

Mergi la inceput

TELI -TI-AM TRIMIS UN MAIL L-AI PRIMIT?

Mergi la inceput

VROIA SA STIU CE PROBLEME AI SI CE TR FACI ? AM VAZUT CA ESTI MEMBRU VECHI ,SI STI MAI MULTE

Mergi la inceput

TELI-MULTUMESC PT RASPUNS NU VAZUSEM MP SUCCES SA TE AJUTE DD SA DEVI MAMICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Am fost trimisa la un medic endocrinolog, la Doctorita Copaescu Cristina, care acum a nascut .
Voi merge la doctorita Bajenaru, dar sunt programata pe 21 mai.
Vineri voi merge la doctorita Cheles pentru ecografie, apoi la o consultatie la Predoi, de fapt sa vada analizele si sa stabilesc data operatiei laparoscopice.
Dar voua nu vi se pare cam devreme sa fac o alta interventie laparoscopica? Am mai facut una pe 17.04.2007.
Sper din tot sufletul sa nu va stresez cu intrebarile mele.
-ici la toate fetele si sa dea Dumnezeu sa ni se indeplineasca tuturor visul de a ne tine puiutul in brate.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Teli multumesc. Eu stiam ca dupa cazul Iliescu se punea problema unei legi pt a nu se mai intampla pe viitor asa ceva.Dar daca inf. ta este corecta se pare ca suntem singura tara fara limita de varsta. Oare de ce nu ma surprinde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Oricum , Catalina , atata timp cat femeia inca nu este la menopauza si nu are probleme grave de sanatate care s-ar transmite copilului , mi se pare un abuz ca vreo lege sa-i interzica sa incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kitta, asta este, next time va fi cu ochi, ai sa vezi;);)
referitor la durerile de la punctie mie mi s-a spus ca o femeie din 6 are dureri in timpul pick-upului respectiv iar retsul de 5 sunt bine merci...eu una am avut dureri (nu intru in amanunte ca sa nu sperii de-a binelea oamenii pe aici)iar la fivul de acum din iunie am cerut anestezie generala!Insa din nou, fiecare organism reactioneaza diferit si fiecare are alt prag de sensibilitate..

Io vad ca m-am dereglat de tot astept de 9 zile sa ma atace rusii si tot degeaba....in ritmul asta se muta fivul meu din iunie in iulie daca mai astept mult!

pupi

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

43 de ani nu mi se pare deloc mult, fac femei si natural copii la varsta aia, cunosc 2 exemple personal. Depinde si de rezerva ovariana si nu in ultimul rand de dr. Acum depinde si ce probleme are ea.

Mergi la inceput