FIV 177
Raspunsuri - Pagina 17
Teli spune:
Catalina , nu exista limita de varsta la fiv.
Limita o reprezinta rex=zerve noastra ovariana si problemele medicale.
La o adica , avem cel mai tare exemplu , dna Iliescu , nu?
adenuti spune:
VROIA SA STIU CE PROBLEME AI SI CE TR FACI ? AM VAZUT CA ESTI MEMBRU VECHI ,SI STI MAI MULTE 

noname spune:
Am fost trimisa la un medic endocrinolog, la Doctorita Copaescu Cristina, care acum a nascut .
Voi merge la doctorita Bajenaru, dar sunt programata pe 21 mai.
Vineri voi merge la doctorita Cheles pentru ecografie, apoi la o consultatie la Predoi, de fapt sa vada analizele si sa stabilesc data operatiei laparoscopice.
Dar voua nu vi se pare cam devreme sa fac o alta interventie laparoscopica? Am mai facut una pe 17.04.2007.
Sper din tot sufletul sa nu va stresez cu intrebarile mele.
-ici la toate fetele si sa dea Dumnezeu sa ni se indeplineasca tuturor visul de a ne tine puiutul in brate.
Vreau si eu sa fiu 

Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
catalina2307 spune:
Teli multumesc. Eu stiam ca dupa cazul Iliescu se punea problema unei legi pt a nu se mai intampla pe viitor asa ceva.Dar daca inf. ta este corecta se pare ca suntem singura tara fara limita de varsta. Oare de ce nu ma surprinde?
Teli spune:
Oricum , Catalina , atata timp cat femeia inca nu este la menopauza si nu are probleme grave de sanatate care s-ar transmite copilului , mi se pare un abuz ca vreo lege sa-i interzica sa incerce.
oanademunck spune:
Kitta, asta este, next time va fi cu ochi, ai sa vezi;);)
referitor la durerile de la punctie mie mi s-a spus ca o femeie din 6 are dureri in timpul pick-upului respectiv iar retsul de 5 sunt bine merci...eu una am avut dureri (nu intru in amanunte ca sa nu sperii de-a binelea oamenii pe aici)iar la fivul de acum din iunie am cerut anestezie generala!Insa din nou, fiecare organism reactioneaza diferit si fiecare are alt prag de sensibilitate..
Io vad ca m-am dereglat de tot astept de 9 zile sa ma atace rusii si tot degeaba....in ritmul asta se muta fivul meu din iunie in iulie daca mai astept mult!
pupi
whisk
psj spune:
43 de ani nu mi se pare deloc mult, fac femei si natural copii la varsta aia, cunosc 2 exemple personal. Depinde si de rezerva ovariana si nu in ultimul rand de dr. Acum depinde si ce probleme are ea.