FIV 177

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Kitta, vroiam sa te intreb, tu cum te-ai dus la clinica din Viena, adica cum te-ai programat, ai sunat, ai dat mail? Ti-am citit postul si am zambit la frazele legate de cozile si umilintele de la Giuly. Macar pentru asta si tot merita sa mergi in alta tara daca poti, iti da un cu totul alt moral.
M-a incantat faptul ca iti da ceva si pt imbunatatirea calitatii rezervei ovariene. Eu am 2,47, e bine, dar nu stralucit zic eu, daca adaugam si sperma dezastruoasa de la sot, nu prea iesim bine pe final...nu stiu, ma mai gandesc intre cele 2 clinici, Austria va fi, dupa primul FIV la Giuly, mai am timp sa ma hotarasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Sa stiti ca eu va citesc demult, dar este prima data cand scriu la subiectul vostru.
Sunt pacienta doctorului Silviu Predoi, si mi-am facut histerosalpingografia, in urma careia domnul doctor a decis ca ar fii bine sa imi fac o operatie laparo, pentru ca trompele mele sunt infundate. Si daca nu se vor desfunda , nu imi ramane altceva decat sa fac FIV.
Eu mai am o operatie laparoscopica facuta pentru decorticare ovarina, (la Giulesti, acum 1 an) dar medicul de acolo mi-a spus ca nu am deloc probleme cu trompele.
Nu stiu ce sa mai inteleg.
Am facut niste analize, si as vrea daca se poate si bineinteles daca vreti , sa imi spuneti care este parerea voastra despre rezultatele astea, ca eu cred ca nu pot face nici macar FIv cu rezultatele astea.
Testosteron=1.22; normal=0.13-1.08
LH=7.65;normal=2.39-6.6
FSH=5.27;normal=3.35-21.63
Insulina=43.4;normal=2.6-24.9
In speranta ca imi veti raspunde , si ca nu v-am plictisit va multumesc din suflet.
Daca nu am fost prea coerenta si nu am scris bine povestea mea , ma scuzati dar acum am rezultatele analizelor si mi s-a facut rau cand le-am vazut

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitta, ai facut-o si pe asta! Ma gandesc ca cele care au probleme cu stimularea, in sensul ca nu raspund cum trebuie la stimulare e asa cum zici si tu ca nu are rost sa faca FIV pe ciclu natural. Dar cele care nu au probleme (cum sunt eu ) ar putea face FIV pe ciclu natural daca au cu ce .
Noname, estradiolul cum e?
Din analaizele tale eu inteleg ca ai avea ovare polichistice (LH>FSH). Trebuie totusi corelat cu analiza estradiolului.
Uite aici http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg
Eu zic ca poti sa faci FIV cu asa analize, trebuie doar sa fie atent dr. sa-ti dea inca un medicament. Eu am primit metformin (care e pt. diabet si s-ar putea sa ti se potriveasca si tie avand in vedere nivelul mare de insulina) si atunci nu au mai fost probleme cu ovarele si au putut produce frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Noname bine ai venit la noi. In cat mai scurt timp sa iti indeplinesti visul!
Analizele tale in ce zi sunt facute? In fuctie de ziua in care sunt facute ai si niste valori de referinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

Noname bine ai venit la noi. In cat mai scurt timp sa iti indeplinesti visul!
Analizele tale in ce zi sunt facute? In fuctie de ziua in care sunt facute ai si niste valori de referinta.

Analizele sunt facute in ziua 3, iar valorile de referinta sunt alea unde am scris eu normale.
Am luat si eu metformin, dar l-am intrerupt.
Acum iau Upsarin cu vitamina C in zilele 7-14, iar in zilele 15-25 duphaston, 1/zi si vitamnina E forte 1/zi.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi am intrat sa vad cum sunteti.
Eu am fost ieri la eco, bebeii sunt bine, cresc, hematomul nu se mai vede deci in mare suntem ok.
Va doresc tot succesul din lume si promit sa va citesc ca si pana acum si daca imi dati voie sa mai si intervin din cand in cand.
Va pup mult.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

noname, e putin atipic pentru sindromul ovarelor polichistice. adica insulina si testosteronul ar indica asta, dar raportul LH-FSH trebuie sa fie mai mare de 2 , si in general, LH valoare mare, la tine sunt foarte bune amandoua, eu am ramas insarcinata exact in luna in care am avut asa valori. Eu in mod normal am fsh in jur de 5 iar lh am avut si 22 in z3 , ceea ce e ff mult. In schimb mie insulina imi iese bine, dar totusi am pcos.
Ai vazut un endocrinolog? Stiu ca dr. Predoi trimite la Magda Bajenaru despre care am citit numai de bine la subiectul PCOS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Luca si Noname bine ati venit pe forum si sa popositi cat mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

fetelor stiti ceva despre un nou mdicament pt stimulare? am inteles de la dr meu ca a aparut de curind. va pup pe toate ,felicitari celar care au reusit ,sarcina usoara si sanatosi .cele care urmeaza sa ne ajute DD SA ne dea cit mai curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Stiti daca exista limita de varsta pt femeile care vor sa faca FIV?
Am o prietena care are 43 ani si ii este teama ca este cam tarziu.Daca aveti informatia va rog spuneti-mi si mie. Multumesc

Mergi la inceput