FIV 177
Raspunsuri - Pagina 15
2bobocei spune:
ioanatugs,
catalina2307,
nusy,
blanche25,
flori76,
kita,
cami,
dariela,
zouzounaki,
moniland,
kora pop,
iana mari,
digeka,(imi pare rau daca am scapat pe cineva
) va multuesc din suflet pentru incurajari. Va doresc din inima sa vi se indeplineasca visul.
2bobocei
Evy28 spune:
Fetelor multumesc mult pentru raspuns .
Va urez numai bine si sa reusim cu toate cat mai repede sa avem bebicii mult doriti.
KITTA spune:
Feteloram fost intr-un somn groaznic de dupa-amiaza de cand m-am intors de la servici de dupa spital. Auzeam telefonul mobil dar nu puteam sa raspund. Scuze Lachione!
Deci, ca sa nu va mai fierb, din cei 3 nici un ovocit. o barat! De aceea nu le convine la Giuly pe ciclu natural ca zic ei nici ovocite nu gasesc. Fetele care au facut cu unul stiu. Eu am mizat ca avand 3 macar unul sa fie, dar m-am linistit. Pe naturel nu mai incerc! M-am avantat si la o punctie fara anestezie, nu doare, simti doar intepatura acului care dureaza 1 secunda. Dupa aceea dor ovarele, care oricum ar fi durut si dupa anestezie. Deci, celor mai tari de caracter, va recomand sa incercati. Bine pe mine nici HSG pot sa spun ca nu m-a durut. Mai rau m-au durut "spalaturile" lui Mr. Big inainte de punctie (cele ale asistentei nu m-au durut)!
De costat s-a schimbat placa: 350 Eur dati in avans, daca nu se gaseste material se dau inapoi doar 150 Eur. Ceea ce nu ne-au dat inapoi au fost gigei, caci sotul ii prestase inainte oricum. Nu ne-a intrebat nimeni, ca la restaurant, daca vrem ce a ramas inapoi la pachet pt. acasa? Deci, sotul s-ar putea ca pe undeva pe lumea asta sa aiba niste gene imprastiate.....Ma rog, el nu s-a sesizat inca...
Inca o veste proasta, dar vad ca pe aici parerile sunt tulburi inca. Eu am primit oficial de la o prietena de la farmaciile Dona un forward al unui mail catre ei sa nu mai elibereze Puregonul, Gonalul F, etc. compensate fiindca nu exista cadrul legal. Deci, cu alte cuvinte ele au ramas pe lista B, dar nu au cadru sau rama....Chestia cu gratuit la femei gravide iar e o prostie a cine stie ce destept! Pai, de ce sa mai aiba femeile gravide nevoie de astfel de medicamente?
Fetelor, nu se vede capitolul nou propus de mine, cu sfaturi ale medicilor de prin strainataturi sau cam asa ceva...Poate cineva care se pricepe sa il deschida?
carmanuia spune:
Salutare,
Camid eu fiv-ul il fac la Gilesti dar pt monitorizari am fost si la Ginera si la Giulesti(a depins de dr), analizele le-am facut si pe la Pitesti si pe la Bucurestin nu a contat nu a zis nimic, doar acritura de asistenta de la eco mi-a zis odata de ce nu a facut sotul spermograma la ei.
Adenuti sunt la sfarsitul fazei de inhibare, pe 8 incep stimularea. O sa vb mai jult pe mess.
va pupic dulce pe toate.
bolojica
camid spune:
Va multumesc frumos ca m-ati scos din ceata, ma duc si eu sa-mi fac analizele ca sa nu mai pierd timpul. va pup pe toate si sunt alaturi de voi.

camid spune:
Va multumesc frumos ca m-ati scos din ceata, ma duc si eu sa-mi fac analizele ca sa nu mai pierd timpul. va pup pe toate si sunt alaturi de voi.

KoraPop spune:
Of KITTA !
Macar ai incercat-o si pe asta!Acum e clar ca urmatorul FIV trebuie sa iei tratamentul lui Cocei cu puregon si menogon/menopur, sigur va da rezultate!Pe cand startul?
Kora
CARPE DIEM!
Teli spune:
Bun gasit fetelor!
Am cam lipsit de pe ecran , multe dintre voi stiu cum e dupa un alt Fiv nereusit.
Kora imi pare tare rau ca n-a fost nici de data asta .
Kitta , daca tu zici ca punctia fara anestazie nu doare cumplit mai ca as incerca si eu un Fiv pe natural .Partea proasta e ca foliculii astia mai sunt si goi
.Dar cu totate astea merita incercat ,zic eu , e mai sanatos decat cu inca o stimulare si inca o anestezie...
Va doresc mult noroc si puterea de a nu renunta
luca2008 spune:
Salut toate fetele!
Sunt noua pe forum , dar va citesc din toamna lui 2006.
Am inceput sa citesc "pacientele optimiste..." ,timpul a trecut iar acum sper sa intru la FIV de toamna.
Ceea ce mi-a dat curaj sa scriu a fost povestea LaureiSilk.
Am plans de bucurie pentru ea si am sperat in sufletul meu ca intr-o zi toate ne vom scrie povestea reusitei.
Te imbratisez cu drag Laura si bunul Dumnezeu sa va aibe grija de voi.
Ioana, draga mea, urmezi tu.
Pe tine Kora , te stiu de la intalnirile matinale cu Dr. Tutunaru.
Sigur vei reusi sa-ti ti puiul in brate.
Va imbratisez pe toate, fara nicio exceptie si sa nu ne lasam.
Visul nostru se va implini.