FIV 177
Raspunsuri - Pagina 14
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Ioanatugs multumesc de urari, fiv-ul il fac cu dr Dracea.
Kitta bafta multa, cat mai multe ovocite si cati mai multi embrioni sanatosi.
bolojica
csana spune:
Multumesc pentru raspunsuri si pentru urarile de bun- venit!
Kineta, eu am vorbit dupa esec cu una dintre doctorele care s-au ocupat de noi si mi-a spus ca nu are nici o explicatie pentru nereusita noastra, ca exista cazuri care reusesc din prima, iar altele dupa n incercari, ca se poate sa nu reusesti cu embrioni de buna calitate, si ca are exemple de fete care au reusit cu embrioni congelati sau de slaba calitate... Stim si noi asta. Pe mine m-a tulburat altceva. Mi-a spus ca urmatoarea oara o sa-mi dea si mie un tratament de sustinere, iar sotului altceva mai bun...De ce nu mi s-a dat acest tratament din prima? mi/a spus ceva de genul ca acum vor monitoriza altfel situatia, ca au dosarul si vor sti cum sa abordeze altfel problema. Cred ca maine trec pe la Giulesti, chiar daca nu am programare, poate reusesc sa discut cu dr. , chiar sa ma consulte...sunt curioasa daca totul a ramas O.K. la mine sau cine stie, m-oi trezi cu niste chisturi... in fine, sper sa reusesc.
csana spune:
IAZMIN, daca afli mai multe despre FIV + ICSI pe ciclu natural, spune-mi si mie, te rog. multumesc
KoraPop spune:
KITTA tin pumnii stransi,asteptam sa ne scrii vesti bune!!!!
amzulica fa o cultura de secretie + antibiograma extinsa,daca nu iti gaseste nimic iti da banii inapoi pe antibiograma la BIOS DIAGNOSTICS.Daca ai facut si cultura din col pt chlamydia,mychoplasma si ureaplasma eu cred ca e suficient.Succes!
Kora
CARPE DIEM!
camid spune:
Ioanatugs am inteles ca faci fiv cu Marinescu. Unde ti-a prescris sa faci analizele? la ce laborator?
Eu le-am facut pana acum la Synevo si am fost multumita de ei dar nu stiu daca Giulestiul le accepta? Ca vad ca majoritatea celor care fac Fiv la Giulesti, fac analizele la BIOS si pt. mine ar fi f. departe.
Nu stiu daca astea sunt preferintele Giulestiului sau ale doctorilor.
Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine ca trebuie sa ma duc sa fac analizele si nu stiu unde.
Carmanuia unde faci FIV cu Dracea la Giulesti sau la Gynera? si unde ti-a prescris sa faci analizele?
Eu am fost la Gynera si mi-a facut analize la Medlife.Am vazut ca ea lucreraza cu Medlife. Daca fac FIV la Giulesti as putea sa le fac la Medlife? Macar mi-e mai aproape decat BIOS-ul.
Va multumesc si astept un raspuns de la voi.
adenuti spune:
CARMANUIA-ce faci n-am mai vorbit de mult ,nu te-am mai prins nici pe mess.In ce stadiu esti? astept vesri

lorelai_lorelai spune:
Fetele,am o prietena farmacista si mi/a zis azi ca pt sectiunea gravide/copii puregonul, menogonul, menopurul este gratuit.Stiti ceva despre?Ati luat vreuna astfel?Eu ma gandeam sa incerc si daca reusesc , va dau amanunte.Desi mi se pare putin ciudata formularea "gravide/copii".Farmacista mi/a spus cum ca am nevoie de o scrisoare medicala de la ginecolog.O sa intreb si dr, poate stiu ei ceva.Credeti ca cei de la Giulesti nu sunt de acord decat sa luam med. de la ei?Eu data trecuta de acolo le/am luat dar nu stiam de posibilitatea asta.
Kariris spune:
Kitta bafta maxima iti doresc! sa fie totul bine si sa se lase cu bebe de data asta!
Denisa felicitari pentru bebe Gabriel! Sa fie sanatos si norocos!
Tuturor fetelor care sunt in focuri ori in asteptari , mult noroc!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
iana_mari spune:
Camid si eu fac tot cu Marinescu si la intalnirea de dupa fiv-ul nereusit m-ia zis sa-mi refac dosarul.Asa ca eu am analize la Synevo Constanta,la Bios,la Coltea si cele din a doua zi de c.m. la mine in oras (Tulcea)si nu mi-a zis nimic ,nici nu stiu daca a observat.Dar anul trcut dr.Cocei ma trimis la MedLife.Succes!