FIV 177

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

eu fac protocol lung incep pe 12 aprilie cu inhibarea si pe 26 aprilie stimularea 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Buna fetelor!Nu am mai scris pana acum pt ca nu aveam noutati.Azi am fost la eco si am vazut punctuletul care avea si activitate cardiaca.In rest, ma simt bine, nu am greturi, pofte, etc, nimic.Doar sanii ma dor f rau si am mereu o stare de somnolenta.
KINETA, iti tin pumnii pentru la toamna sa fie cu noroc.Nici eu nu-mi explic cum din 3 embrioni A8 s-a prins doar unul.Deci nu-ti mai bate capul ca nu cred ca exista vreo explicatie logica.Important este ca ai depasit momentul si trebuie sa mergi mai departe.
KORA, imi pare tare rau pentru tine,dar ambitioasa cum te stiu, sunt sigura ce vei reusi la urmatoarea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, tin pumnii stransi, stransi sa ai ovocite de calitate!
Bafta multa tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Ma gandesc ca dupa cate ca tratamentul este asa de scump si astia, desi spun pe toate gardurile ca natalitatea e scazuta in Romanica, nu fac nimic sa compenseze tratamentele.

Asta este, pana la urma facem credit in banca pentru tratamente si FIV. Sanatosi sa fim!

Va pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Multumesc frumos Adenuti. Sa speram ca pot si eu sa ma programez cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kineta eu am facut FIV cu prof. Marinescu ( dansul a efectuat punctia si ET-ul ,iar dr. Cocei a fost si ea prezenta la proceduri),dr. Cocei mi-a fracut AH pt ca aveam deja doua fiv-uri nereusite,dar in general dupa 3 esecuri se poate face procedura pana atunci se considera probabil ca nu e cazul sa "ajute" embrionii ca pot si singuri sa sparga membrana.Nu stiu care e riscul,dar stiu ca sansele de implantare sunt mai mari....la Giuly numai dr. Cocei face AH, d-na Dascalescu nu face asa ca trebuie si sa ai noroc sa pici in saptamana cand lucreaza dr. Cocei.Cand faci urmatorul FIV?Bafta!
Nusy scuza-ma pentru intarziere...LA MULTI ANI!DD sa te ajute ca data urmatore sa fie totul bine si sa ai un copilas!
Ioanatugsnumai acum m-am prins ca e graviduta Laurasilk!!!!Am cautat la alt subiect si am gasit povestea ei....Ma bucur enorm pentru ea!Ii doresc sarcina usoara si bebe sanatos!!!!Tu cand faci urmatorul FIV?Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs eu am sunat ieri si m-a programat pe 15 mai,ziua 21.In mod normal tot atunci ar trebui sa incep,ca am deja dipherelinul acasa.
Tu cand incepi ai zis ca vom fi colegute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

CAMID-te-ai hatarit cu cine faci FIV ?SUNA SI FA PROGRAMAREA . SI RESTUL VINE DE LA SINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Am revenit si io dupa toate sarbatorile,

Nusy - - felicitari si realizarea celor mai arzatoare dorinte
Iti multumesc pt raspuns.

2bobocei - felicitari gravidutzo - sarcina usoara si la termen si BB sanatos iti doresc!

Fetelor, revin si eu cu intrebarea Simoniei - de ce nu se mananca rosii dupa ET? Ele sunt preferatele mele, dupa cum si patrunjelul - parca stiu ca are ft multe vitamine?
Stie cineva cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor stie cineva sa ma lumineze si pe mine referitor la culturile din col care trebuie refacute la un nou FIV. Adica stiu de clamidia, micoplasma-ureeaplasma, si in plus ce-ar mai fi? ca am sunat la Bios si-mi spuneau de o gramada de alte nebunii gen gonoreea, hopa-asa, nu vreau sa dau banii pe analize inutile. Multumesc.

Cami

Mergi la inceput