FIV 177
Raspunsuri - Pagina 12
camid spune:
Adenuti, poti sa-mi spui te rog cum ai facut programarea. Vad ca fetele sunt dragute si au zis ca pot face programarea si fara sa am analizele. O sa incerc , sa speram ca se poate.
Sa obtii cati mai multi foliculi de calitate la stimulare. Ce protocol faci?
oanademunck spune:
Evy, din cate stiu eu doar produsele al caror nume incepe cu P trebuiesc obligatoriu tinute la frigider..despre celelalte , nu stiu dar ce este de genul Pregnyl, Puregon etc trebuiesc tinute in frigider cu sigurantza
whisk
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Felix76imi pare rau sa-ti spun dar gonalul nu se mai compenseaza de anul acesta.
Evy28stai linistita, si eu fac diphereline si gonal si le tin la temperatura camerei, asa mi-au zis de la farmacie.
Fetelor de joi incep si eu stimularea cu 3 gonal si 1/2 diphereline, pana acum am facut din 15 aprile diphereline. Am inceput sa am niste emotii...
bolojica
kineta spune:
CSANABINE AI VENIT si sedere cat mai scurta,ce pot sa ti spun si eu am trecut in Aprilie prin ce ai trecut si tu ,tot la Giulesti cu Marinescu si Dascalescu,tot ET cu 3 embrioni de 8 celule fiecare,cu endometru bun de 12 ,si nu s-a prins nk,f optimista Dascalescu si in cazul meu,de ce nu s-a prins nici macar unul din 3,nu se stie doar Dumnezeu stie,sotul cu o spermograma f buna,in toamna voi incerca din nou,si asa cum spui si tu nu mai am rabdare de pe acum,daca abea asteptam vara,acum abea astept sa treaca.LA jum lunii merg la o eco la prof si la o discutie sa vedem ce spune. DIN cate stiu in AUGUST toata sectia Fiv este in concediu,asa ca cel mai probabil in Sept voi incepe.SPER ca tie ti-au facut acum FIV CU ICSI,avand in vedere spermograma sotului tau.TU ai mai fost la spital dupa esec,te-a lamurit cineva intr-un fel? KORAam o intrebare tu cu cine ai facut fiv cu Marinescu si Cocei,sau doar cu Cocei(adica ea ti-a facut si punctia si ET),te intreb pt ca am vazut ca ai comunicat destul de mult cu ea pe parcursul fiv,si dupa,ceea ce nu se intampla in cazul profului.SI ink o intrebare scurta;daca poti sa-mi spui ceva pe scurt despre Assisted Hatching,daca ti-a rec dr Cocei,si daca ti-a spus ca sunt sanse mai mari de prindere in uter cu aceasta metoda,am auzit ca este un risc cand faci asta,care este acela,pt ca am tot citit dar nu m-am lamurit. te 
kineta spune:
CSANAscuze am uitat:eu cred ca se poate face fiv cu ICSI pe natural,daca ai ovocite de calitate macar 2,cred ca medicul poate face ICSI ,daca vei obtine ovocite nu vad de ce nu ar face aceasta injectie intracitoplasmatica,dar medicii in general sunt mai rezervati cand aud de FIV pe natural,pt ca interesul in FIV este sa se obt cat mai multi embrioni,ori la un fiv pe natural nu cred ca poti sa obtii mai mult de max 2. DAR cine stie ,minuni se pot intampla,au ramas fete si cu un ovocit,un embrion,sau cu embrioni de 2-4 celule cu fragmentatii,si altele cu embrioni de 8-10 celule,nici gand de sarcina.DECI exista si minuni. 
mari_lolutza spune:
Fetelor, am subat azi la cabinet la dr. Marinescu si mi s-a spus sa sun din nou lunea viitoare, ca atunci vine dr. Cocei acolo. O sa fac analizele si sa vedem ce mai spune pe parcurs.
arucs spune:
Fetelor,
va rog frumos sa-mi spuneti daca cineva face FIV la noua clinica a dr.Tutunaru?Stiti mai multe amanunte?Eu urmeaza sa fac in Iunie.De luna aceasta o sa iau anticonceptionale.
Stiati ca si dr.Dracea si-a facut clinica?
Ioanatugs spune:
Carmanuia multa bafta i-ti urez la FIV-ul pe care l-ai inceput!
Sa fie cel norocos si sa-ti aduca bebelushul mult dorit!
Ai inceput cu Difereline din z21 si cu cine faci FIV-ul???
Iana_mari multumesc pentru urarile adresate finutei mele! Se pare ca totusi e doar un bebic, a facut azi eco si i-a auzit si inimioara!! Ce frumos, nu??? Ma bucur mult de tot pentru ea! Cand incepi cu Difereline?? Multa bafta iubita!
Felicia abia astept sa ne revedem miercuri!
cu drag Ioana
KITTA spune:
Zouzounakinu clinica unde a reusit Madutzin Viena nu este scrisa. Cea unde a fost Pisixsau vrea sa mearga este intr-adevar data si cea de-a doua pe care tot ea a gasit-o. Dar mai bine nu o trece ca o luam razna cu atatea clinici....
Andrada.Pdoamne ce repede se schimba cifrele, parca e contoarul meu de la lumina.. Hai ca mai ai putin si treci hopul emotiilor de 3 luni.
Feteloreu maine am punctia: au rams tot 3 desi unul mare de pe dreptul s-a evaporat, a reaparut inca unul mic de 12.3 pe stangul care speram sa mai creasca pana maine si sa stoarca ceva si din el.
In afara oricum se punctioneaza intre 16 - 18 mm.
Azi am facut Pregnylul la ora 9.30 dupa ce m-au rejectat asistentele de sus, pana la urma tot Ana m-a rezolvat.
Fetelor, am un sot de invidiat. Azi, Dr. Cocei ne-a dat borcanul la pachet vazand ce sot finut am care nu prea ar cadra printre maturi si mopuri la rest room pentru a presta,.....stiti voi. In seara asta, al meu zice ca vrea tot la Giuly la separe, ca doar ii duce lipsa de ceva luni....Ideea e ca se gandea sa fie proaspeti gigei si sa nu ajunga dati cu capul de toti peretii din masina la ce trafic e in Bucurestiul asta. A zis ca o sa faca si o poza la rest room sa le-o arate celor din Viena. Sa murim de ras in seara asta si alta nu.
Hai ca sper ca v-am inveselit, ca maine am io morcovul de sezon!
Ramimaine imi spune farmacista, dar se pare ca asa e cum zic fetele, nu mai pupam compensate!
adenuti spune:
CAMID-eu am un var dr la giulesti si are cabinetul particular cu CEZARA BUCUR .El s-a ocupat de mine si cind am ajuns la fiv ma pasat lui BUCUR pt ca el nu face inca fiv .dar poti sa suni la medicul cu care te hotarasti sa faci FIV si dupa care hotariti impreuna etapele . normal ca poti sa-ti faci programarea si fara analize . succes sa fie cu