FIV 177
Raspunsuri - Pagina 20
miruna79 spune:
@dodo@ merci de urare sper sa reusiti si voi sa va indepliniti visul.
Tratamentul nu l-am cumparat inca, mi a dat sa fac diphereline 3,75 o singura doza in ziua 21, si stimulrea (cred din z 2 vom vedea) cu Puregon mi a dat pe reteta 20 fiole 100ui si 10 fiole 50 ui inca nu mi a zis cat va fi doza am inteles ca se va stabili atunci.
M-am interesat cat costa o fiola de puregon 100 = 1900000 cea de 50 = 1100000, iar diphereline = 4690000.
Acum astept sa mi vina ciclul ca sa incep numarartoarea inversa pana a face diphereline.
La tine cum va fi stimularea?
Va pup
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
antosit spune:
Iana merci, incet incet ma gandesc sa imi fac si eu stocul...macar de diphe,pregnyl,duphaston!![]()
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
@dodo@ spune:
miruna79, multumesc mult pentru raspuns, eu inca nu stie ce tratament imi va da, trebuie sa ma prezint la Giulesti in Z21 si atunci imi va spune. Vroiam sa stiu cam cati bani sa pregatesc pana atunci. Multa, multa bafta si injectii nedureroase.

gabita78 spune:
Felicitari tuturor fetelor care sunt pe cale sa-si implineasca visul de a deveni mame!Dragele mele, vin si eu cu noutati!
Luni am avut acografia de control la clinica unde am facut ICSI di dr. m-a spus ca e totul in regula cu ovarele mele, ca am avut un raspuns foarte bun la stimulare si nu se astepta ca din cei 3 embrioni A8 sa nu se prinda niciunul. L-am intrebat cand as putea incepe iar o noua procedura si a zis ca si luna aceasta.
Oricum nu mai fac la ei ca nu mai am bani si pe 14 mai am programare intr-o clinica publica unde e aproape totul suportat de asigurari, ma costa doar 500euro iar Gonalf doar vreo 6 euro 3 cutii.
Cand m-am programat la telefon m-au intrebat daca am toate analizele si mi-au facut programare la un psiholog care se ocupa de cuplurile cu probleme de sterilitate.
Incet -incet eu imi revin dupa socul esecului si sper sa intru in cursa luna viitoare. Deja am emotii, dar acum am deja experienta, voi lua lucrurile mai cu usorul si nu ma voi mai stresa pt fiecare junghi.
Ca sa ma mai relaxez sotul mi-a cumparat un caine cu ochi albastri, un lup alsacian, cadou de ziua mea.
Va pup si multa bafta fetelor care sunt in cursa!
pisix spune:
ice - la care clinica te-ai programat in Austria ? ca am mai descoperit de curand una.
Si eu merg in iunie sa-mi facchiuretaj endometrial.
Merci de site-uri, abia astept sa le studiez ! Si ca pret mi se pare ok ...
gabita78 - cand a fost ziua ta ?
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
i94lar spune:
Buna fetelor,
Sunt pacienta doctorului Tutunaru, incerc de 2 ani sa raman gravi si nu reusesc. Am facut laparo si histero si e totul OK. Ma gandeam sa trec direct la FIV.
E printre voi cineva care a facut FIV cu Tutunaru si Matei si a avut succes?
Ramona
zouzounaki spune:
Va invit la un nou capitol aici 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI