Aspirante optimiste > 20 ani (300)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by mihaelacg

Eu cred ca o sa merg pe monitorizare, mi-am luat acum 2 luni (am vrut sa vad cum stau cu ovulatia)un test de ovulatie cu 5 benzi, nu mai stiu cum se numea, insa nu mi-a iesit in niciuna din benzi a doua liniuta la fel de rosie ca cea de control.Eu stiu? Poate nu am ovulat in luna aia. Is atat de nerabdatoare sa raman , incat voi incepe iar din ziua 9 sa fac bucuresti-ul.Trebuie sa bat fierul cat e cald, analizele mele pt SALF acum is bune,asa ca.....astept cu nerabdare z1, dupa care..........via Bucuresti,

Bafta multa Mihaela ! Sper sa ai noroc macar tu , ce eu nu cred ca am vreo sansa ! Poate doar daca am ovulatia in Z 14 - Z 16 ca sa il prind pe iubi acasa pana pleaca in delegatie...
Doamne-ajuta ! Pup fata

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Cand intri la Aspirante gasesti ceva scris chiar deasupra forumului , ceva de genul Evalueaza si apesi pe sageata in jos si selectezi nr de stelute apoi ii dai evaluare. Parca asa era. Eu am votat da nu mai stiu sa-ti explic

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Gata avem 10 voturi.Multumesc Butterlay.Lasa ca o sa ramanem toate si mergem in gasca la odisee.Culmea e ca eu pana acum am avut pb doar cu bb, ca se oprea sarcina din evolutie, pana in 3 luni, acum insa facandu-mi niste echo asa sa vad cum "stau" am descoperit pb cu endometrul asta care-i f f subtire, si foliculii cam micuti. Sper sa fie bine totusi data asta, am un an si 2 luni de la ultima sarcina.

Mergi la inceput

quote:

Gata avem 10 voturi.Multumesc Butterlay.Lasa ca o sa ramanem toate si mergem in gasca la odisee.Culmea e ca eu pana acum am avut pb doar cu bb, ca se oprea sarcina din evolutie, pana in 3 luni, acum insa facandu-mi niste echo asa sa vad cum "stau" am descoperit pb cu endometrul asta care-i f f subtire, si foliculii cam micuti. Sper sa fie bine totusi data asta, am un an si 2 luni de la ultima sarcina.

Doamne-ajuta sa fie bine! Poate si-a mai revenit si organismul tau de-atunci ! Iti doresc sa ai o sarcina la termen si un bebelus sanatos !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie bine si sa ploua cu bb la toata lumea.
Am spus ca data asta nu mai fac teste de sarcina decat dupa ce-mi intarzie menstruatia vreo saptamana(asa zic eu acum)si ca nu mai zic la nimeni nimic(desi toata lumea stie ca fac tratament ca sa fac bb).
Am insa o mare teama....eu la toate sarcinile am avut aceleasi simptome, inclusiv scurgerile maronii si mi-e tare teama ca daca as pati la fel, as sti ce urmeaza. Numai ca tura asta nu vreau sa ma gandesc la nimic rau. Probabil cele care au mai trecut prin ce am trecut eu, stiu ce zic, dar cu DD inainte. Ma bucur ca pot sa mai vb cu voi, pt ca cu al meu sot nu prea mai vb despre ce a suferit f mult dupa ultima sarcina, mai ales ca a fost cu mine la echo si a vazut acolo bobul de fasole.O sa vina soarele si pe strada noastra, a tuturor aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

quote:

Doamne ajuta sa fie bine si sa ploua cu bb la toata lumea.
Am spus ca data asta nu mai fac teste de sarcina decat dupa ce-mi intarzie menstruatia vreo saptamana(asa zic eu acum)si ca nu mai zic la nimeni nimic(desi toata lumea stie ca fac tratament ca sa fac bb).
Am insa o mare teama....eu la toate sarcinile am avut aceleasi simptome, inclusiv scurgerile maronii si mi-e tare teama ca daca as pati la fel, as sti ce urmeaza. Numai ca tura asta nu vreau sa ma gandesc la nimic rau. Probabil cele care au mai trecut prin ce am trecut eu, stiu ce zic, dar cu DD inainte. Ma bucur ca pot sa mai vb cu voi, pt ca cu al meu sot nu prea mai vb despre ce a suferit f mult dupa ultima sarcina, mai ales ca a fost cu mine la echo si a vazut acolo bobul de fasole.O sa vina soarele si pe strada noastra, a tuturor aspirantelor.

Mihaela cu siguranta va veni si soarele pe strada noastra!Fara credinta si speranta nu avem cum sa dam inainte!Deci ramanem pe pozitii...foarte optimiste!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Eu sunt convinsa ca mai devrea]me sau mai tarziu o sa fie bine pentru toate si vom deschide portile Odiseei . Trebuie sa fim increzatoare si sa luptam pentru ceea ce ne dorim cu adevarat ! Asa trebuie sa si fim : Aspirante Optimiste !
Va pupacesc pe toate !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Poate ne "umplem" de de la stimulare.Ca exista si varianta asta, sa se prinda 2.
Claudela tu cum te mai simti? Cata pauza faci?
Yubi dar tu? Cum esti? Sper ca ai stat cumintica in pat.Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

ce faceti dragele mele? ma bucur sa va vad optimiste. asta conteaza foarte mult si sunt convinsa ca in curand toate o sa aveti vesti de pentru noi.
fluturas si beatrice succes in perioada ce urmeaza si sa fiti harnicute ca sa fie cu ochisori luna asta.
eu fetelor am fost astazi la ecografie dar nu am avut prea multe de aflat. se pare ca sarcina mea e mai micuta decat am crezut si eu si dr initial. am numai 4 saptamani. am fost destul de dezamagita ca ma asteptam sa si vad ceva. si am mai aflat un lucru foarte important.NU e sarcina extrauterina. ca atatea am vazut la tv si am auzit in ultima vreme ca imi faceam griji.
tot timpul am crezut ca daca raman insarcinata a trecut ceea ce e mai greu. dar nu e deloc asa fetelor.
imi este atat de teama sa nu se intample ceva, sa nu fie ceva in neregula.la fiecare durere usoara de ovare imi fac griji.
acum m-a chemat pentru o alta ecografie peste 2 saptamani sa vedem cum evolueaza sarcina.iar luni trebuie sa ma duc sa imi fac analizele, care nu sunt putine deloc.sper numai sa nu imi ia prea mult sange.
va pup fetelor si va urez o perioada cat mai buna si mai fertila si in curand sa ne dati vesti bune.

Sorina 4 +

Mergi la inceput

Sorvint, mie si dr-ului ginecolog la ultima sarcina nu ne iesea deloc socoteala, una era calculul dupa metoda lor cu ultima menstruatie si alta arata la echo.Mai exact la echo era mai mica sarcina cu vreo saptamana .Atunci cu pb. pe care le aveam a spus ca bb avea un retard de crestere.Acum insa ne-am dat seama ca diferenta aceea de o sapt era din cauza faptului ca eu ovulasem mai tarziu.
Si acum tot tarziu ovulez, desi am o menstruatie de 28 zile.(mai putin ultimele 2 luni)

Mergi la inceput