Aspirante optimiste > 20 ani (300)
Raspunsuri - Pagina 19
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by ancutzam
buna fetelor...eu scriu mai rar pe forum dar urmaresc in fiecare zi ceea ce scrieti.
Eu am ciclu neregulat si citeam ieri cum as putea sa-mi calculez perioada fertila ( postat parca de beatrice- sper sa nu ma insel) functie de ultimile 6 luni dar m-am cam speriat pentru ca al meu calendar arata groaznicin luna 2 am un ciclu de 58 zile iar in luna 4 de 94 zile.....deci cum calculez eu?
Am icercat sa ma limitez la ultimele 2 luni cand datorita utrogestan-ului a fost ceva mai bine.
Apropo pentru mihaelacg utrogestan-ul poate in primele lui sa provoace dereglari ale ciclului...adica sa vina mai repede decat ar trebiu...insa mi sa spus sa stau linistita ca totul va reveni la normal.Intre timp am inceput sa bag in seamna semnele pe care organismul le ofera at cand esti la ovulatie..asta ar insemna la mine ziua 14. Oare asa o fi? oricum eu prestez deja din ziua 10..acum sunt in ziua 12....imi pare rau ca nu am luat teste de ovulatie....dar din cate am inteles acestea tb facute incepand cu ziua 10...daca cumva nu se prindeluna acesta luna viitoare cu siguranta voi incerca. Daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva va sunt recunoscatoare.
V-am pupat
o zi frumoasa
ancutza dar ai fost la ceva ginec?
ai facut analize?
ca ciclul ala nu e normallllllllll
utrogestanul e ca sa itit regleze sa vina la 28 de zile
si dupa aia poti sa vb despre ovulatie ca in general ciclurule astea lungi sunt anovulatorii
nu stiu scrie mai multe si povesteste
scrie repede 10 mesaje sa treci de moderatoare
ca nu vedem mesajele numa cu intarziere
mai poti lua teste de ovulatie nu e tarziu sa le faci nici acum
iti urez multa bafta la prestat
Butterfly1 spune:
Buna dimineata fetelor ! Am facut
pentru voi...v-ati trezit ?
Soarele e pe cer (deocamdata)!
Am auzit ca o sa cam ploua...
Azi sunt in Z 12 si am inceput de ieri monitorizarea cu Oview. Testul a iesit negativ dar vom merge mai departe. Sa speram ca voi primi un rezultat pozitiv cat mai curand . Sper ca testul asta sa functioneze in cazul meu pt ca am vazut ca exista persoane la care nu a dat rezultate (toate testele negative in condiiile in care nu era un cm anovulator).
Vreau
meu !
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetelor
eu tocmai mi-am depus dosarul de cununie la primarie
4+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
dadadada spune:
Neata fetelor! Multumim pentru cafeluta.
Am disparut deoarece am ramas fara net.
Eu astazi o sa merg la biserica sa ma rog la DD, fiind o sarbatoare asa mare sa iasa soarele si pe strada noastra cat mai repede.
O sa ma rog si pentru voi si o sa aprind o lumanare.
http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png
anidaz spune:
Multumim de cafeluta,iiimmm,tare buna 
Am spus ca dupa faza cu Femina nu mai fac teste,vai ce m-am mintit singura,bineinteles ca nu rezist fara asa ca pana azi toate mi-au iesit albe-albe(nu pun la socoteala femina acela facut acum vreo 4 zile )si azi dimineata pe un test banda se zareste si a doua fooooooaaaarrrte slab.O sa incerc sa nu ma mai imbat cu apa rece si o sa mai fac in continuare pana vin rusii ,daca mai vin ca le-am declarat
.Nu doresc decat sa fie de data asta si bebe pe langa liniuta aia anemica.
Nu vreau sa va zapacesc iar de aceea mai asteptam sa vedem daca mai apare sau nu o alta liniuta maine,bine?
poate luna asta da!
un moment de iubire
cristi_2003 spune:
anidaz si la mine la primul test abia abia se vedea
dar pe zi ce trece a fost tot mai tare si ieri am facut un sure chek super pozitiv
4+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
yubi spune:
quote:Miha
Originally posted by mihaelacg
Poate ne "umplem" dede la stimulare.Ca exista si varianta asta, sa se prinda 2.Claudela tu cum te mai simti? Cata pauza faci?Yubi dar tu? Cum esti? Sper ca ai stat cumintica in pat.Sa auzim de bine
sunt mai bine ,nu mai am secretii ,doar ma doare burta si fac scobutil injectabil.In rest, stau mai mult in pat.As vrea sa intru mai des sa vb. cu voi ,pt. ca nu v-am uitat ,dar imi e frica sa stau prea mult la calculator.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
4+
anidaz spune:
De simtit ma simt la fel ,incepand de sambata cu durerile alea specifice cm-ului si senzatia ca acum-acum vine,sanii la fel si ei durerosi si umflati ca desi m-a inzestrat natura nu mai incap bine in cupa 95D,va cam dati seama ca nu mai vad in jos de ei 

.
Aaa sa nu uit ieri din nou o pata cat un bob de porumb si vad ca apare cate una la trei zile 
.
Daca nu vin rusii,marti merg la medic.
poate luna asta da!
un moment de iubire
anidaz spune:
Yubi lasa-ne pe noi acum ca oricum te intelegem si ne rugam pentru bebele tau.Acum el este cel important 
Cristi,multumesc pentru sustinere,dar mi-e frica sa nu traiesc iar faza de luna trecuta,asa ca mai astept fara sa-mi fac mari sperante.
Condoleante pentru tatal nasei tale.
poate luna asta da!
un moment de iubire

in luna 2 am un ciclu de 58 zile iar in luna 4 de 94 zile.....deci cum calculez eu?
luna acesta luna viitoare cu siguranta voi incerca. Daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva va sunt recunoscatoare.