Aspirante optimiste > 20 ani (300)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by Beatrice1982

ok butterfly
deci esti cu 3 zile mi mare ca mine poate facem bebe deodata
dar sa vedem
eu dupa intuitia mea cred ca o sa ovulez mai incolo peste vreo 10 zile
ca asa am socotit
stii ca peste tot ginecologii as iti recomanda sa iei ultimele 6 luni de ciclu din cel mai lung scazi 18=ultima zi de fertilitate, si din cel mai scurt scazi 11= prima zi , si pe grafic...nu stiu eu nu prea am treaba cu ele ca vezi si sorvint si-a masurat era gravida si trebuia sa aiba pest 37 si ea a avut 36.00 si in mod normal se spune ca dupa ce ti-a urcat pe atunci deja s-a produs ovulati si tre sa ramana mare in primul trim de sarcina, daca scade iar inseamna ca vine CM. apoi nu stiu
na pai atunci fac si eu di z 10 si vedem se ++++ sau nu
totousi asa imi place sa mai am pe cineva langa mine...care e aprox in aceeasi faza ca si mine ca ne mai putem intreba una alta si apoi asteptam deodata ca tesul de sarcina sa aiba II II II!!!!!!!!!!!!!!!
ce afin ar fi
pt asta tre sa fim atente, temperaturi, scutgeri, teste....sa NU NE STRESAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
si e imp ca si partenerul sa nu se streseze...ca isi pierd spermatozoizii calitatea....stiati???????
Eu am patit cu el odata ca atunci trebuia facut .... si eram dupa pregnyl..si atat de stresat a fost ca facem copii sau nu facem de nu a mai fost in stare de nik:)))))
na asta e
ce sa facem?
luptam in continuare pt visul nostruuuu

Da iubita suntem cam in aceeasi perioasa insa la mine e o mica problema...s-ar putea sa nu prestez exact in ziua ovulatiei pt ca sotul o sa fie plecat in delegatie....sper sa "pacalesc" un pic lucrurile...poate o sa am noroc !
Iar cu stresul , ce sa mai zic...e testat pe pielea mea asa ca iti dau mare dreptate in ceea ce spui.
Iar cu ovulatia , la mine perioada ar fi Z 13 - Z 17. Poate se nimereste sa impusc iepurele tura asta....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelacg

Beatrice, ai dreptate cand spui ca partenerul de "pat" nu trb sa fie stresat, desi al meu cand aude de la comanda , in ziua x, y, il apuca durerea de cap. Mie mi-a dr. ca inainte de sa aiba partenerul o abstinenta de vreo 3-4 zile.Si sa bea o cafea mica inainte de , sa prinda viteza mai mare .Eu ii dau si vit E si vit C.E cam stresant pt ei, vor sa decurga "lucrurile " firesc, dara asta e, facem orice pt. un

Mihaela , nu vreau sa te contrazic in ceea ce spui dar eu stiu ca pt ca spermatozoizii sa fie in regula trebuie sa prestezi des ca daca faci fufu la 3-4 zile ei incep sa-si piarda din mobilitate si devin mai lenesi. Poate mama ta stie ea ce stie , insa se spun atat de multe lucruripe tema asta incat nu stii ce sa mai crezi.

Vreaumeu !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudela

Buna!Ce faceti dragelor?Va petreceti de 1 Mai?Eu sunt cu putin program gospodaresc ca nu am mai reusit sa fac nimic perioada asta...
Astept de-acum menstruatia sa opresc duphastonul...sa reusesc mai apoi sa-mi fac analizele mai amanuntite...
Va pupacesc!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Claudela , ai grija de tine draga mea ! Iar daca vin uratii sa nu pici in butoiul cu melancolie....E si maine o zi ! Pup fata !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Butterfly, mie asa mi-a zis nenea ginecologul, ca facusem in acea luna stimulare cu closty, 3-4 zile abstinenta, acum daca mi-a zis prostii nu stiu, faza e ca eu am ramas insarcinata atunci, adica de fiecare data . (de 3 ori)Cred ca parerile sunt impartite, insa eu am luat de bun ce mi-a zis dr. ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

buna fetele mele dragi... HRISTOS A INVIAT! ..va spun si eu cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu...
Felicitari noilor mamici...!!!
Eu intru cam rar, deoarece am o groaza de treaba si acasa( sunt in renovari) si la munca ( lucrez si azi...)..asta e..
In rest nu pot sa zic decat ca ieri am facut un test de ovulatie si mi s-a pozitivat...adik in z 14..evident ca am si la maxim...acum nu stiu ce sa fac...sa bag mare si azi( z 15) si apoi sa fac o zi da si una nu, sau azi sa stau si sa bag fufu maine...
Dr mea m-a sfatuit ca e mai bine sa fac pauza intre partide de o zi...
Voi ce parere aveti...ce ar trebui sa fac?
Ca tratament medicamentos iau duphaston din z 14 pana in z 24 pentru fixarea unei eventuale sarcini, acid folic si vit. E si eu si sotul...

Fetelor cam atat am avut de spus si sper sa pot intra mai des ca mi-e dor de voi!!!

http://tt.lilypie.com/K2o2p3.png

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by alexia86

buna fetele mele dragi... HRISTOS A INVIAT! ..va spun si eu cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu...
Felicitari noilor mamici...!!!
Eu intru cam rar, deoarece am o groaza de treaba si acasa( sunt in renovari) si la munca ( lucrez si azi...)..asta e..
In rest nu pot sa zic decat ca ieri am facut un test de ovulatie si mi s-a pozitivat...adik in z 14..evident ca am si la maxim...acum nu stiu ce sa fac...sa bag mare si azi( z 15) si apoi sa fac o zi da si una nu, sau azi sa stau si sa bag fufu maine...
Dr mea m-a sfatuit ca e mai bine sa fac pauza intre partide de o zi...
Voi ce parere aveti...ce ar trebui sa fac?
Ca tratament medicamentos iau duphaston din z 14 pana in z 24 pentru fixarea unei eventuale sarcini, acid folic si vit. E si eu si sotul...

Fetelor cam atat am avut de spus si sper sa pot intra mai des ca mi-e dor de voi!!!

http://tt.lilypie.com/K2o2p3.png
[/quote

Buna Alexia !!!
Si noua ne e dor de tine !!!
Si daca dr a zis sa faci o pauza intre partide stie ea ce stie !
Pup fata !!!

Vreaumeu !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelacg

Butterfly, mie asa mi-a zis nenea ginecologul, ca facusem in acea luna stimulare cu closty, 3-4 zile abstinenta, acum daca mi-a zis prostii nu stiu, faza e ca eu am ramas insarcinata atunci, adica de fiecare data . (de 3 ori)Cred ca parerile sunt impartite, insa eu am luat de bun ce mi-a zis dr. ginecolog.

Mihaela , urmeaza atunci sfatul doctorului ! O sti el ceva....Eu ti-am zis ca asa am citit si eu pe net. Acuma s-ar putea sa mananc eu ceva nasol daca dr a zis asa , inseamna ca asa este !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Eu am facut acuma la ora 4.00 testarea cu Oview si mi-a iesit negativ. Mai asteptam , ce sa facem....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Eu cred ca o sa merg pe monitorizare, mi-am luat acum 2 luni (am vrut sa vad cum stau cu ovulatia)un test de ovulatie cu 5 benzi, nu mai stiu cum se numea, insa nu mi-a iesit in niciuna din benzi a doua liniuta la fel de rosie ca cea de control.Eu stiu? Poate nu am ovulat in luna aia. Is atat de nerabdatoare sa raman , incat voi incepe iar din ziua 9 sa fac bucuresti-ul.Trebuie sa bat fierul cat e cald, analizele mele pt SALF acum is bune,asa ca.....astept cu nerabdare z1, dupa care..........via Bucuresti,

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi si mie cum se voteaza si la ce ne ajuta daca votam? ca vad ca avem 9 voturi si vreau si eu sa votez dar nu stiu ce si cum.

Mergi la inceput