Aspirante optimiste > 20 ani (300)
Raspunsuri - Pagina 16
gaby76 spune:
Mey fetelor, ma dor oasele de la bazin...parca trage cineva de ele...si ma doare si burta...nici nu pot sa dorm...
Si vreau sa mai intreb ceva, daca mai e cineva cu mastoza: vi s-a intamplat sa dispara mastoza asa dintr-o data? Ca la mine au disparut cu desavarsire durerile acelea specifice si nu stiu daca-i de bine sau e de rau...
http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august 
Beatrice1982 spune:
Gaby poate chiar ai ceva in burica....mai stii?
Durerile astea asa sunt, tre sa te doaara ca si cum ti-ar veni...apoi vedem noi daca apar II ca toate semnele tale duc la 
asa ca sa speram..bafta multa..mai ai mult pana te testezi
in mod normal ar trebui sa iasa + de pe la 12 13 zile da la concetie...
Butterfly ciclurile tale sunt fixe?
cand ai avut prima zi?
eu am declarat ziua 1 in 24 aprilie
si azi sunt in ziua 8
din ziua 10 sa fac si eu teste de ovulatie?
nu tre sa urmaresti cu scurgerea aia sau nu conteaza?
Mi-am gasit si eu in sfarsit oview si mi-am luat si acid folic...
ma dor sanii...extraordinar asa ma enerveaza si sfarcurile ma jeneza parca daca nu imi pun sutien parca asa cand is numai in tricou ma deranjeaza cand se atingetricoul de sani
nu stiu ce poate fi poate de la medic pt fertilitate luate pana acum sau iar mi-a veni ciclul......habar n-am
just cum esti cu scurgerea?
eu am o prietena la care tot asa i-a curs sange nici nu maroniu dar nu a patit nik
si era in sapt 9
Sorint ce faci?
eu sper sa reusesc ceva in luna asta...domne ajuta

la toate
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Beatrice1982
Gaby poate chiar ai ceva in burica....mai stii?
Durerile astea asa sunt, tre sa te doaara ca si cum ti-ar veni...apoi vedem noi daca apar II ca toate semnele tale duc la
asa ca sa speram..bafta multa..mai ai mult pana te testezi
in mod normal ar trebui sa iasa + de pe la 12 13 zile da la concetie...
Butterfly ciclurile tale sunt fixe?
cand ai avut prima zi?
eu am declarat ziua 1 in 24 aprilie
si azi sunt in ziua 8
din ziua 10 sa fac si eu teste de ovulatie?
nu tre sa urmaresti cu scurgerea aia sau nu conteaza?
Mi-am gasit si eu in sfarsit oview si mi-am luat si acid folic...
ma dor sanii...extraordinar asa ma enerveaza si sfarcurile ma jeneza parca daca nu imi pun sutien parca asa cand is numai in tricou ma deranjeaza cand se atingetricoul de sani
nu stiu ce poate fi poate de la medic pt fertilitate luate pana acum sau iar mi-a veni ciclul......habar n-am
just cum esti cu scurgerea?
eu am o prietena la care tot asa i-a curs sange nici nu maroniu dar nu a patit nik
si era in sapt 9
Sorint ce faci?
eu sper sa reusesc ceva in luna asta...domne ajutala toate
Buna Beatrice ! La mine ciclurile sunt fixe . Prima zi a CM a fost 21 aprilie. Azi sunt in Z 11 si incep monitorizarea cu Oview. Eu imi iau temperatura dimineatza la aceeasi ora cand ma trezesc. E bine sa urmaresti si scurgerea.Si incepe si tu testele de ovulatie din Z 10 daca nu ai CM fixe. Asa iti va fi mai usor sa depistezi ovulatia. Poate o sa reusesc si eu luna asta...Cine stie...Pup fata !

Vreau
meu !
Butterfly1 spune:
Ce faceti fetelor ??? Ati disparut toate ? Sau sunteti in excursie de 1 Mai ?

Vreau
meu !
ancutzam spune:
buna fetelor...eu scriu mai rar pe forum dar urmaresc in fiecare zi ceea ce scrieti.
Eu am ciclu neregulat si citeam ieri cum as putea sa-mi calculez perioada fertila ( postat parca de beatrice- sper sa nu ma insel) functie de ultimile 6 luni dar m-am cam speriat pentru ca al meu calendar arata groaznic
in luna 2 am un ciclu de 58 zile iar in luna 4 de 94 zile.....deci cum calculez eu?
Am icercat sa ma limitez la ultimele 2 luni cand datorita utrogestan-ului a fost ceva mai bine.
Apropo pentru mihaelacg utrogestan-ul poate in primele lui sa provoace dereglari ale ciclului...adica sa vina mai repede decat ar trebiu...insa mi sa spus sa stau linistita ca totul va reveni la normal.Intre timp am inceput sa bag in seamna semnele pe care organismul le ofera at cand esti la ovulatie..asta ar insemna la mine ziua 14. Oare asa o fi? oricum eu prestez deja din ziua 10..acum sunt in ziua 12....imi pare rau ca nu am luat teste de ovulatie....dar din cate am inteles acestea tb facute incepand cu ziua 10...daca cumva nu se prinde
luna acesta luna viitoare cu siguranta voi incerca. Daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva va sunt recunoscatoare.
V-am pupat
o zi frumoasa
mihaelacg spune:
Neata`, mai aveti o gura de cafea si pt mine? Eu abia am facut ochi, ce bine daca aveam liberele astea in perioada fertila.Voi ce faceti? E cam liniste, sunteti la iarba verde? sau in pat?![]()
claudela spune:
Buna!Ce faceti dragelor?Va petreceti de 1 Mai?Eu sunt cu putin program gospodaresc ca nu am mai reusit sa fac nimic perioada asta...
Astept de-acum menstruatia sa opresc duphastonul...sa reusesc mai apoi sa-mi fac analizele mai amanuntite...
Va pupacesc!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Beatrice1982 spune:
ok butterfly
deci esti cu 3 zile mi mare ca mine poate facem bebe deodata
dar sa vedem
eu dupa intuitia mea cred ca o sa ovulez mai incolo peste vreo 10 zile
ca asa am socotit
stii ca peste tot ginecologii as iti recomanda sa iei ultimele 6 luni de ciclu din cel mai lung scazi 18=ultima zi de fertilitate, si din cel mai scurt scazi 11= prima zi , si pe grafic...nu stiu eu nu prea am treaba cu ele ca vezi si sorvint si-a masurat era gravida si trebuia sa aiba pest 37 si ea a avut 36.00 si in mod normal se spune ca dupa ce ti-a urcat pe atunci deja s-a produs ovulati si tre sa ramana mare in primul trim de sarcina, daca scade iar inseamna ca vine CM. apoi nu stiu
na pai atunci fac si eu di z 10 si vedem se ++++ sau nu
totousi asa imi place sa mai am pe cineva langa mine...care e aprox in aceeasi faza ca si mine ca ne mai putem intreba una alta si apoi asteptam deodata ca tesul de sarcina sa aiba II II II!!!!!!!!!!!!!!!
ce afin ar fi
pt asta tre sa fim atente, temperaturi, scutgeri, teste....sa NU NE STRESAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

si e imp ca si partenerul sa nu se streseze...ca isi pierd spermatozoizii calitatea....stiati???????
Eu am patit cu el odata ca atunci trebuia facut .... si eram dupa pregnyl..si atat de stresat a fost ca facem copii sau nu facem de nu a mai fost in stare de nik:)))))
na asta e
ce sa facem?
luptam in continuare pt visul nostruuuu
mihaelacg spune:
Beatrice, ai dreptate cand spui ca partenerul de "pat" nu trb sa fie stresat, desi al meu cand aude de
la comanda , in ziua x, y, il apuca durerea de cap. Mie mi-a dr. ca inainte de
sa aiba partenerul o abstinenta de vreo 3-4 zile.Si sa bea o cafea mica inainte de
, sa prinda viteza mai mare
.Eu ii dau si vit E si vit C.E cam stresant pt ei, vor sa decurga "lucrurile " firesc, dara asta e, facem orice pt. un 

! V-ati trezit ?