Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor io ma retrag in pat,Maya bea lapticu' apoi nanica.

Noapte Buna!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, palnie de tabla nu ai?

ca de silicon nu s-a inventat inca...aia e buna pt tine, masura A ca ai nascut normal, io imi comand B ca am nascut cu cezariana...

Deci care mai poftiti palnii? masura A sau B?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

inca mai incarca pe ele - sunt si ceva filmulete
dati refresh daca ajungeti la capat.
comentarii de unde sunt nu mai am nerv sa pun, sunt rupta.
maine comentarii si cateva vorbe despre cum mi s-a parut...daca mai e nevoie de cuvinte...

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Super faine poze Simo....ma bucur ca te-ai mai destins un pic dupa un asa inceput de an.

Mergi la inceput

Bey dar cu palniile , cum ne dam seama de marime ..A sau B...

Mergi la inceput

Doris in sfarsit am vazut pozele tale......ce frumos a fost si ce Paste superb ai petrecut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hellooooooo!
...pai despre cupa asta se discuta la 'femina intim' de un an intreg. Ia dati pe acolo un ochi.
Sincer si pe mine m-ar incanta ...

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Subiect inchis

Va astept aici

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara
Mihi Aida; va multumesc,noi pana la urma qm fost la fabrica de bere Unde este Gradina Banateana? e prin centru pe malul Begai, trebuie sa o incercam si pe aiq neaparat
Acum suntem la Oravita la parintii mei dar ne intoarcem peste cateva zile
Aida sper ca i/a trecut matulitei tale febra

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput