Timisoara, Impreuna! (102) Editia de Paste.
Raspunsuri - Pagina 20
gonghy spune:
Fetelor io ma retrag in pat,Maya bea lapticu' apoi nanica.
Noapte Buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
Doris-Alina spune:
Laurelu, palnie de tabla nu ai? 

ca de silicon nu s-a inventat inca...aia e buna pt tine, masura A ca ai nascut normal, io imi comand B ca am nascut cu cezariana...
Deci care mai poftiti palnii? masura A sau B?

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
inca mai incarca pe ele - sunt si ceva filmulete
dati refresh daca ajungeti la capat.
comentarii de unde sunt nu mai am nerv sa pun, sunt rupta.
maine comentarii si cateva vorbe despre cum mi s-a parut...daca mai e nevoie de cuvinte...
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
lore03 spune:
Super faine poze Simo....ma bucur ca te-ai mai destins un pic dupa un asa inceput de an.
lore03 spune:
Doris in sfarsit am vazut pozele tale......ce frumos a fost si ce Paste superb ai petrecut .
aidaciolac spune:
hellooooooo!
...pai despre cupa asta se discuta la 'femina intim' de un an intreg. Ia dati pe acolo un ochi.
Sincer si pe mine m-ar incanta ...
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
Va astept aici
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
miraklucker spune:
Buna seara
Mihi Aida; va multumesc,noi pana la urma qm fost la fabrica de bere Unde este Gradina Banateana? e prin centru pe malul Begai, trebuie sa o incercam si pe aiq neaparat
Acum suntem la Oravita la parintii mei dar ne intoarcem peste cateva zile
Aida sper ca i/a trecut matulitei tale febra
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi