Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna tutunici frumoase
Le urez bun venit fetelor noi si sa plecati cat mai repede la odisee, va tin pumnii
Feli..cum ti-am scris si pe PM nu-ti face griji se vor sparge, poti sa ei tinctura de mugur de zmeur ajuta. Endometrul a fost mai bun data asta?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, sper sa se sparga, oricum avem program de prestat din 3 in 3 zile... Poate voi fi o exceptie, si chisturi si sarcina...Am ramas tot optimista! Endometrul a fost de 5 mm dar in z 10, dupa nu mi-a mai spus ce dimensiune are. Ma gandesc ca daca nu am ovulat pana ieri a mai crescut endometrul. Ieri, cand eram pe drum de la Bucuresti, am simtit o intepatura foarte puternica in ovarul stang, unde s-a dezvoltat langa chisto-foliculul de 28 mm inca un folicul de 20 mm, asa mi-a aratat Tutu pe echograf. S-o fi spart vreunul dintre ei sau poate amandoi!

Daca as avea bani, pe cuvant ca mi-as cumpara echograf! Asa ma enerveaza incertitudinea asta: uite foliculul, uite chistul, s-a spart, nu s-a spart etc...

Ma duc azi sa imi iau tinctura de muguri de zmeur si cred ca o sa iau si napraznic, atentie, voi deveni nepraznica!

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felix - bafta! poate cu atatea tzinte o mineri macar un eu sunt de principiu ca tot raul spre bine. asha ca poate poate. eu oricum tin pumnii

bafta tuturor!

Mergi la inceput

daca nu a mai zis nimic de endometru probabil era ok. mie imi zice doar in prima zi cat e in cm si dupa aia imi zice doar ca endometrul e f bun, iar eu sunt sincer multzumita de raspuns

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hristos a inviat! si din partea mea tuturor tutunicilor!

Nu am mai scris de mult si nici nu am avut timp, din pacate, sa citesc paginile anterioare.
Vroiam sa va intreb, cu riscul de a se fi raspuns deja la aceasta intrebare in ultimile 2-3 capitole, daca stiti ceva despre clinca dr. T? Dr. T si dr. Matei urmau sa deschida clinica undeva la sf lui aprilie, vroiam sa stiu daca ati auzit ceva despre asta.

Multumesc si va doresc ca visul vostru , sa se implineasca cat mai repede!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Iyoana, din auzitele mele, dupa 15 mai ar deschide tutu clinica dar s-a mai amanat deschiderea ei de cateva ori pana acum deci nu m-as mira sa amane din nou!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Bun venit noilor tutunici si recuperare cat mai usoara "operatelor".
Feli, sunt alaturi de tine, sper din tot sufletul sa se sparga toata "productia" si sa vina BB in curand ! Asa cum te-a sfatuit si Mada, si eu zic sa iei extract din mladite de zmeur de la Plantextrakt, cate 30 pic/dim, 30pic/seara, dizolvate in putina apa.

Va pup pe toate

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Hristos a inviat
cu intarziere , va urez si io ..caci am fost plecata din bucuresti ,si nu am avut net ... a fost super .. nu ma asteptam sa fie asa misto ... pe bune va zic .. nu am stat 1 zi in casa , si am vizitat o gramada de locuri faine ...
desi nu eram in perioada productiva , noi tot ne-am distrat , i-am pus pe baietei la treaba , sa fie pregatiti cand trebuie sa dea startu' la concurs ... vorba lui sotulica .. hai sa-i incalzim , sa nu faca febra musculara mai apoi

promit sa citesc din urma ,dar pana atunci , ii spun magditei ca imi pare rau , ca nu a fost de data asta , si anacondei sa-i urez felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si sarcina usoara

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Buna fetele, azi ziua 1 , desi asteptarile nu erau mari, dezamagirea e destula.., am sunat sa ma programez la monitorizare, insa asistenta mi-a spus sa vin, miercuri 14 intre orele 13-18, nu m-a scris pe nici o lista.
Cate ecografii obisnuieste Tutu sa faca pe perioada unui ciclu, la monitorizare?
Are idee cineva ce implicatii sunt in cazul unui ''ovar aproape lipit de uter''? asta a vazut Tutu de la prima ecografie si nu a vrut sa-mi explice nimic, mi-a spus doar ca vedem noi cum e la monitorizare.
Felix, am avut si eu chisturi cam de aceeasi marime si au disparut pur si simplu dupa primul sau al 2 lea CM.

Mergi la inceput

ubirica - imi pare rau.... stiu ca e greu, indiferent cat de mult ne pregatim noi inainte...
referitor la monitorizari. prima se face in ziua 10 de cm, urmatoarea in ziua 12, apoi 14 si tot asha in functie de cand o sa ovulezi tu.
mult noroc asta sa fie ultima data cand treci in calendar ziua 1. asta pana pe la anu' asha..
referitor la a doua intrebare. stai fara grija ca o sa iti explice ce si cum dupa prima luna de monitorizare.

bafta tuturor!
nu-i asha ca mi-ar sta bine cu un!?la inceputul anului 2009 sigur sigur

Mergi la inceput