Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna, fete dragi si permiteti-mi sa va salut cu "Hristos a Inviat" !!!

Bun venit fetelor noi, felicitari proaspetelor mamici si proaspetelor gravidutze, recuperare usoara proaspat laparoscopiatelor si histeroscopiatelor, bafta muuulttaa fetelor aflate in monitorizari si ...celor in asteptare !!!
Am indraznit sa apar dupa foarte mult timp si aduc cu mine un miros puternic de...naftalina din arhiva topicului...pentru fetele noi, poate doar rasfoirea capitolelor vechi sa le spuna ceva nick-name-ul meu, altfel...fac parte din generatia "vechiturilor" si de cca. 1 an si jumatate am lasat praful sa se astearna peste postarile de altadata..pline de veselie, umor, usoara aciditate, optimism, credinta si speranta. Am cazut tot mai adanc in deznadejde, disperare, frustrare, furie, neputinta si...amar. Cu fiecare luna care trecea, ma ingropam mai adanc, ajunsese nivelul pana la gat...urechi...a trecut si peste cap pana cand greutatea deznadejdii a inceput sa ma scufunde un metru, doi ...si nu stiu la cati metri m-am scufundat..caci nu am mai tinut socoteala. Monitorizari, analize, inseminari, iar analize...monitorizari...asteptari....Ajunsesem, in obsesia mea, sa incerc sa ma targuiesc cu Dumnezeu "daca-mi dai.....voi face..." Starea asta jalnica m-a trezit, mi-a fost rusine...am constientizat ca imi este rusine de cum ajunsesem sa gandesc. M-am scuturat dintr-o data...parca mi-am dat jos o haina ponosita si cumplit de grea ce ma garbovise psihic. Nu stiu ce forta launtrica m-a scuturat (de fapt, acum stiu), dar incet, incet am redescoperit speranta, credinta, puterea de a o lua de la capat...cu ce ?...analize, monitorizari, inseminari ; din decembrie si pana in 11 martie am refacut toooot baremul de analize, HSG si dosarul pentru primul FIV era gata...
In amintirea vremurilor frumoase de aici, care au dus la legarea unor prietenii adevarate (nu virtuale - apropos, mie mi-au adus o familie minunata ca nasi de cununie - Ioanatugs si Tuvshin), in numele unor nick-name-uri taaaarreee dragi mie, care ascund niste fete de foarte multe milioane - Zeno (Ralu)multumesc pt. PM, Ioanatugs, marinar(Marina), Alexia28 (Mihaela), felicia, kitty_nic(Cristina), Amely (Diana), mamidevladut(Lore), Claucia, Lauravoinicu, Teodora, ana_p, maria08, Bonitta, mmc_nd(Mihaela), Diddy, miruna79multumesc!, Vali_delide, ralu_t, Bluel, KoraPop, Iyoana, Nicole31, copilut, ysa26 - am suflat praful de pe tastatura...si Da, dupa aproape 5 ani si o sarcina pierduta in noiembrie 2006, vreau sa striggg in gura maaareeee : s-a mai intamplat o MINUNE, AM REUSIT ! SUNT INSARCINATA !!!
Am aflat in Vinerea Mare - 25 aprilie (Z31), cand asteptam cu sufletul la gura rezultatul beta-hCG-ului recoltat dimineata ; pe la 12 m-au sunat sa-mi spuna ca nu le merge netul si trebuie sa ridic personal rezultatul ; mi-am luat inima in dinti (oricum era cazuta in chilotei) si am facut un test de sarcina, care s-a pozitivat foarte repede ; am cazut in genunchi si I-am multumit cu lacrimi in ochi Bunului Dumnezeu - imi ingaduia si mie sa traiesc aceasta minune, ingaduia sa mi se intample si mie, imi ingaduia sa nu stiu cum sa reactionez, sa nu stiu sa ma bucur, sa nu stiu cui sa spun mai intai, imi ingaduia sa ma gandesc sa mai fac un test de sarcina...sau sa dau in sfarsit o fuga si sa-mi iau rezultatul de sange...bhCG 1010, iar peste cinci zile (Z36) 5870...Va marturisesc ca am cotit-o, eram dupa o inseminare cu un alt dr. si eram hotarati sa facem fiv (doar dosarul era proaspat si protocolul proaspat semnat); stimulare am facut din Z2 cu GonalF, 8 zile, iar in Z10 aveam 3 foliculi (2x19,5 si 1x17,5 mm), iar E 11,3 mm. Ca adjuvant pe perioada stimularii am luat Omega3 de la DoppelHerz, nelipsitul acid folic si din Z5 de stimulare, ceai de cretisoara 1~2 cani/zi.
Pe 1 mai mi-am facut prog. la Dr. T si astazi, 5 mai, ora 15:10, mi-am vazut buburuza...avem 3,5 mm si batai de inimioara...Suntem micuti dar, cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Sfintei Fecioare Maria, speram sa crestem mari si sa ajungem cu bine la capat...Nu va pot descrie ce am simiti pe celebrul scaun rosu...m-am simtit binecuvantata, am simtit cum Bunul Dumnezeu mi-a mangaiat fiinta...auzeam doar bum..bum...bum, iar Dr. T regla sunetul din ce in ce mai tare, ca si cum doar eu trebuia sa aud asta :"uite...ai dat viata unei vieti..."

Va multumesc ca ati avut rabdare sa parcurgeti aceste randuri, va multumesc ca pot impartasi cu voi aceasta bucurie...cu fiecarae luna speranta incolteste in sufletele noastre, ne bucuram si plangem, cadem si ne ridicam, dar in fiecare sfarsit este un nou inceput, un nou inceput cu speranta in suflet, ne ridicam mai puternice, spunand "VOM REUSI" - cum frumos spunea un membru DC.
Mada23, Magdita (stii tu de ce), Felix76, georgia, rocsy, nu va lasati, fetelor !!! TOATE VOM REUSI !!!
Si pentru ca, aici la tutunarese (chiar daca unele am mai migrat sau cotit) exista o traditie, ca atunci cand una dintre fete ramane insarcinata, sa fie sarbatorita in locatia devenita traditionala (restaurantul Ioanei), va asteptam cu mic cu mare, miercuri, 7 mai, orele 18~19
Va imbratisez cu mult drag, va doresc sanatate, speranta, credinta si optimism, teste pozitive si sa ramaneti fetele de multe milioane, pline de suport, caldura si sensibilitate, pe care oricine le cauta, le gaseste AICI !!!

Laura
P.S. sa nu ma faceti sa plang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

laura69silk , no comment pentru povestea ta ! superba....

http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm

http://bd.lilypie.com/zGFHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laurici drag si scump, ne faci tu sa plangem intai! Se simte din fiecare rand fericirea viitoarei mamici! Te felicit si aici, din toata inima, taaare mult m-am bucurat pentru voi!
Felcitari, sarcina usoara si bb sanatos! Sa te bucuri din plin de aceasta fericire, pe care o meriti cu prisosinta!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

laura - ce frumos....se simte fericirea ta in cuvintele tale. sa avetzi parte numai de clipe minunate asha cum a fost cel de azi.

multzumim pentru povestea impartashita. nu ma putea gandi decat cum ar fi sa ma duc si eu pe "scaunul roshu" si in loc sa aud endometru 12, od 20,5 sa aud: bum,bum,bum

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Laura... m-a "spart" mesajul tau!!!

Felicitari inca o data si sarcina usoara!!!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia, Album, Barzoiul buclucas

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

HRISTOS A INVIAT !!!
Buna seara fete noi si "prietene vechi"!!
In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am mai scris de foarte mult timp aici, desi sunt pe listuta prietenelor de tutunarese!(o alta vechitura)
Dar nu am putut rezista mesajului finutzei mele dragi: LAURA69SILK, care desi am felicitat-o si telefonic si personal, vreau s-o mai fac o data si aici, pentru ca aici ne-am cunoscut!! FELICITARI IUBITA MEA FINA SI O SARCINA USOARA SI FERICITA I-TI DORESC!!! De cand asteptam clipa asta, care e minunata!! Ma bucur din suflet pentru tine draga mea si uite ca beau virtual in cinstea ta si a finutului(sau finutei) care va veni!!!
Salut si eu toate fetele mele dragi: Felicia, Zenobia, Lauravoinicu, Marinar, Claucia, Alexia28, Teo, Kitty_nic, Mamidevladut, Copilutz, Miruna79, Kora_pop, Stuart.....

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

o poveste foarte frumoasa si plina de bucurie si fericire; se simte in fiecare cuvant....de obicei nu am rabdare sa citesc mesaje mai lungi, dar acesta aeste unul dintre cele la care sorbesti fiecare cuvintel....FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!MULTA SANATATE PENTRU TINE SI PENTRU BEBE!!!! s pentru toata lumea!!!
deci, se poate.....trebuie doar sa avem rabdare....toate la timpul lor!!!!!!!!!!!! problema este cu rabdarea pe care trebuie sa invatam sa o invingem

va pup pe toate

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

laura am plans citind mesajul tau. m-am regasit in ceea ce scrii tu in afara de ultimul moment" cel cu testul" imi doresc din toata inima sa vad si eu cele 2 liniute si nu ma las pana nu voi reusi. nu am vazut niciodata in viata mea un test pozitiv dar il voi vedea sunt sigura de asta. m-au facut sa plang randurile scrise de tine. doar noi putem stii ce simti. .....incerc sa fac totul asa cum trebuie....acum sunt trista pentru ca ar fi trebuie sa fac a doua IA numai ca tatal meu este f bolnav ...va fi operat la inima si nu pot ....nu am timp sa merg la dr acum.....mi-e greu de 2 ori...o data ca tatal meu este bolnav si a doua oara pt ca nu pot continua lupta pt un timp...nu stiu cat...stiu doar ca mi-e greu..ma simt pierduta acum...dar dumnezeu ma va ajuta sa trec peste tot. totul va fi ok. va pup pe toate fetelor fara exceptie.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

Laura,da,este emotionant si mai ales este o raza de speranta pentru noi toate.
Rocsynimic nu este intamplator,asa ca fruntea sus,multa sanatate tatalui tau si tie putere sa treci peste toate aceste probleme.Cu siguranta o sa reusesti sa-ti duci visul la indeplinire mai devreme sau mai tarziu.Acum o luna nu-i bai.
Iyoanada si eu urmeaza sa fac FIV la noua clinic.Sunt programata pentru data de 17 Mai sa stabilim exact cu ce voi face stimularea.De luna aceasta o sa iau anticonceptionale.Dr.Matei asa mi-a spus ,ca o sa fiu in primul lot de paciente.
Stie cineva cum il cheama pe proful din Israel?

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Nu pot sa stau nici eu deoparte si intru sa ii spun Laurei : FELICITARI!!!!!din tot sufletul,pt ca meriti si noi toate meritam aceasta binecuvantare care este un copil.Reusita ta si a celorlalte fete este un exemplu ca nu trebuie sa ne lasa batute in lupta asta cu infertilitatea.
Rocsy imi pare rau ca tatal tau e bolnav stiu cum e sa treci prin necazul asta

pamy

Mergi la inceput