Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Aris, ti-am trimis e-mail cu nr.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia, Album, Barzoiul buclucas

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc zenobia, imi trimiti PM pretul consultatiei, sa stiu cam la ce sa ma astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

am trimis

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia, Album, Barzoiul buclucas

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Buna, fetelor, am facut ieri laparoscopia. Desi eram cam speriata de ce citisem, totul a decurs bine. Nu am avut greturi, dureri de spate, doar f usoare dureri de burta. Si nu a gasit nimic in neregula.
Singura problema a fost ca eram multe fete progamate si am asteptat de la 8 la 16...am intrat ultima.
Dar ma bucur ca totul s-a termnat cu bine. Tutu i-a spus sotului ca am o trompa mai ingrosata, dar permeabila. Stiti cumva ce inseamna asta?
Va pup,
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catnec spune:

Buna!Desi va citesc de foarte mult timp pe forum, nu prea am avut curajul sa intru īn discutii. Am nevoie de ajutorul vostru si pentru ca stiu ca īntotdeauna ati sarit īn ajutorul "surorilor" de suferinta am īndraznit sa scriu.Sunt programata miercuri la histero,imi este frica si nu prea stiu nici cum se procedeaza. Daca puteti sa ma ajutatati cu detalii despre operatie, costuri, va rog frumos sa-mi trimiteti mesaj pe PM. Sunt pacienta dr. T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

vin si eu cu vesti bune ,ieri am facut histeroscopia si gata s-a rezolvat si trompa mea ,acum e buna.Eu trebuie sa incep tratam cu diphe luna viit asa ca mai am de asteptat 3-4 luni pana la bb.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

zenobia - multzumesc mult
pamy - felicitari! cum te simtzi? cum a fost?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele,

Sa va povestesc prin ce am trecut. Luna trecuta am facut stimulare cu clomifen 100 mg(clostilbegyt) in urma careia am "produs" un singur folicul de 23 mm care s-a spart singur in z 11. Tot in aceasta luna am luat Omega3 1000 mg, Spirulina 50 mg, Mastodynon 60 picaturi pe zi, Acid folic 1mg. Am facut inseminare dar nu s-a prins, endometrul meu a avut doar 5,5 mm si oricum sansele de a obtine sarcina dupa o singura stimulare sunt scazute... Mi-a venit ciclul slab cantitativ, maroniu si a durat numai 3 zile.

Luna aceasta am facut stimulare tot cu clomifen 100 mg(ova-mit). M-am pricopsit in z 10 un folicul de 28 mm si un chist???? de 38 mm care intre timp nu si-au modificat dimensiunile. In z 12 am facut 10000 UI de pregnyl ca sa se sparga foliculul dar in Z 13 si 14 cand am fost din nou la monitorizare am constat ca nu s-a spart, ba mai mult, a mai aparut pe ovarul pe care am foliculul de 28 mm inca unul de 20 mm... Luna aceasta am luat pe langa clomifen, doar Acid Folic si Mastodynon. Iar din Z 11 m-am dat pe burta cu 1/2 masura Oestrogel. N-am mai facut inseminare. Am plecat acasa pentru ca nu am mai putut sa stau in Bucuresti dar am ramas cu multe nelamuriri.

De ce a reactionat organismul meu asa daca am utilizat aceeasi substanta activa, in speta citratul de clomifen? Odata produce folicul care se sparge fara ajutorul pregnylului iar luna urmatoare ma aleg cu chisturi, banuiesc ca daca nu s-au spart foliculii nici dupa doza de "cal" de pregnyl atunci sigur raman chisturi... De fapt asa mi-a zis si doctorul care ma urmareste.
Am abdomenul putin dureros in zona ovarelor.
Tratamentul din prima luna, cu Omega3 1000 mg si Spirulina 50 mg poate sa fi influentat asa de tare producerea si spargerea foliculilor?
Ce se va intampla cu chisturile astea, voi ramane cu ele si va trebui sa ma operez sau sa iau anticonceptionale?
Voi mai putea sa fac stimulare din nou daca chisturile raman acolo, folosind alta substanta, bineinteles...
Ce pot face sa se resoarba chisturile alea, din punct de vedere naturist?? Ce plante sa iau? N-as mai vrea sa inghit chimicale...

Partea proasta este ca la mine in oras nu am unde sa fac echografie endovaginala ca sa vad ce se intampla cu acele chisturi...

Sunt asa de suparata, parca nu ne era de ajuns oligoastenospermia sotului, acum mai am si eu probleme...

Am postat subiectul si separat dar cred ca fetele nu au prea trecut prin asa ceva.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

pamy ma bucur enorm ca esti ok.
felix nu iti mai face atatea probleme o sa vezi ca o sa scapi de chisturi fara probleme.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele,
Acum v-am citit si eu din urma, ne-am inmultit nu gluma! Acum nu mai duce Tutu lipsa de paciente optimiste...

Feteleeeee, laparoscopiatele si histeroscopiatele de sambata, din cauza vostra uitase Tutu de mine ca m-a programat la 8 pt monitorizare si abia la 11:30 si-a amintit, ma rog, i-a amintit rezidentul de mine.... Va doresc insanatosire grabnica, bebei sanatosi si mancaciosi cat mai repede!!!!

Catnec, din cate stiu eu, histeroscopia se face tot cu anestezie generala, introduce o camera mica dinspre vagin inspre uter. De asemenea, mai poate introduce si ceva instrumente daca e cazul de reparat ceva pe acolo. Eu zic sa nu iti faci griji si sa fii optimista! Succes!!! Uite, i94lar a facut-o si nu a fost asa greu pentru ea!

Pup fetele, mi-am mai revenit din butoiul cu melancolie!

Felix

Mergi la inceput