Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

weekend placut tuturor !
eu o sa

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Imi pare rau pentru tine, Vally, banuiesc ca vroiai sa scapi cat mai repede. Multumesc pentru incurajari!
Weekend placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ubirica - scuze...nu am intzeles intrebarea ta :D

multa bafta la laparo tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

i94lar eu maine dim la 8 15 o sa fiu spital.Poate ne intalnim acolo.Daca vrei vb pe mess id ul meu e pamy 1980.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Pamy, am incercat sa-ti dau un email pe yahoo, pe pamy1980, dar s-a intors...Daca mai esti pe net id-ul meu e i94lar. Daca nu, ne vedem oricum dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, cine s-a tratat la dr. Vladutiu- homeopat, pentru ce? ati avut rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Simonia, eu am fost la doamna dr. Vladutu si am fost foarte multumita, tratamentul a functionat foarte bine: ovulatia era ca la carte, mai multi foliculi, mai mari, am scapat de dureri la ciclu, endometrul f gros. Din pacate eu am endometrioza si ar fi trebuit sa ma tin de tratament, insa l-am intrerupt si m-am luat cu altele. Intentionez sa revin la dansa in viitorul aprpiat. Du-te cu incredere. "Parerea mea". Oricum, Tutunaru nu face in general recomandari ca sa se afle in treaba.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc zenobia, cum decurge o consultatie? ce etape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Pai te duci si iti face o fisa in care noteaza date despre tine ca individ, ca fire, ca preferinte culinare, de gust (acru, sarat, dulce, amar), te intreaba despre ceea ce iti provoaca teama, despre ceea ce iti place sa faci, ce nu, ce iti provoaca repulsie etc. (nu imi aduc aminte tot ce m-a intrebat). Discutati si despre diagnosticul pe care il ai in acel moment, analize etc. Si apoi iti prescrie schema de tratament, in functie de profilul care rezulta in urma discutiei. Prin urmare este un tratament care tine seama de tine ca individualitate, de boala si de cauzele acesteia (nu numai de efect, asa cum se intampla in medicina alopata). In costul consultatiei intra si remediile, pe care ti le da de fiecare data la plecare. Dupa o luna te duci si stati de vorba despre evolutia ta si fie continui tratamentul, fie iti recomanda altceva.

Cam asa ceva.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia, Album, Barzoiul buclucas

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

zenobia - imi dai si mie un numar de tel sau o adresa. plz

bafta tuturor!

Mergi la inceput