Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor,

Anaconda- Felicitari! Tin pumnii pt. eco!

Multa bafta tuturor!

Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!

myry 36+ Sara Denisa DPN 25.05.2008

Pozele mele

Mami si tati te asteapta

Mai e putin

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu sunt foarte suparata pentru ca luna asta nu cred ca voi face inseminare. imi doresc sa fac dar tatal meu este in spital. este bolnav. astazi in sfarsit mi-a venit CM cum trebuie . ar trebui sa fie prima zi. ma mai gandesc pana in ziua 5 poate totusi ma duc si fac IA . asta in functie de cand va iesi tatal meu din spital. z 5 cand ar trebui sa incep sa iau clomifen este pe 7 . sunt tare suparata. nu stiu ce sa fac

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Buna fetelor si Hristos a inviat!

Sunt si eu o pacienta (bineintels optimista) a dr T din noiembrie 2007.
Am facut 3 monitorizari si sotul 3 spermograme (ultimele 2 la dr Matei) care au iesit una mai buna decat alta, din fericire.
pe 13 mai sunt programata la laparoscopie si aveam o intrebare: este vreo problema daca in mom laparo CM nu a trecut complet? Luna trecuta a venit pe 8 si in general imi vine la 30-31 zile si tine vreo 6 zile.
Am emotii din cauza asta :( ca nu as vrea sa ratez programarea asta.

Multumesc!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragile mele, am avut mult de citit din urma, ca ati umplut ceva pagini.

in primul rand vreau sa-i urez anacondei sarcina usoara si sa aiba parte de un bebe frumos si sanatos. Vezi anaconda, ca se poate? Erai atat de pesimista si bagata in butoiul cu tristete... ma bucur tare mult ca ai reusit. Sper sa te urmam toate in curand.

bun venit fetelor cele noi si bafta celor card sunt programate maine la laparo si histero.

oana80, din cate stiu eu nu e nici o problema pentru laparo, dar mai multe detalii pot sa-ti dea fetele care au trecut deja prin asta.

eu am pierdut monitorizarea de luna asta, deoarece perioada fertila a picat exact in perioada sarbatorilor, dar am incercat sa prestez o data la doua zile, poate cine stie om fi prestat si cu noroc...

pup you all si week-end frumos

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Buna Oana!!

Cand ti-a recomandat Tutu sa-si faca sotul spermograma la Matei, in prima ta zi a CM, sau in prima zi de monitorizare?

Din pacate nu stiu sa raspund la intrebarea ta, eu abia incep monitorizarile.

Multumesc anticipat,
Ubirica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Hristos a inviat!

fetele si sa aveti o zi minunata!

ubirica, sotul trebuie sa faca spermograma cand esti tu la CM. Mie asa mi-a spus cd m-a chemat la monitorizari (inca nu am ajuns, dar asta e alta poveste....) Trebuie 3-5 zile de abstinenta inainte de spermograma , iar in timpul monitorizarilor trebuie sa "prestati" in anumite zile, cand va spune T. Deci, in nici un caz spermograma in timpul monitorizarii. Succes mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

multumesc daro !!

si mie mi-a spus dar, nu am retinut, ca eram f emotionata . Trebuia sa aflu, pentru ca eu astept din moment in moment sa vina rusii si trebuie sa-l programez cat mai repede la Matei.

ubirica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Valy, ai reusit sa orbesti cu Tutu? Mai vii maine? Pe mine m-a chemat pe la 8.30. Nu stiu Pammy ce face, sper sa ma intalnesc cu voi!

Weekend placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

i94lar - si eu tot sambata am facut laparoscopia;m-am dus la spital la ora 10 ( asa mi-a zis dr.T),mi-a facut internarea si mi-+au luat sange pt analize; in jur de 11:20 am intrat in operatie; a fost mai bine decat ma asteptam; o sa fie bine, ai sa vezi; multa bafta

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

tocmai am vb cu dr.T si nu se poate face histeroscopia la menstruatie
ramane pe saptamana viitoare...
bafta multa fetelor care fac maine laparoscopie si histeroscopie

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput