Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 56
Raspunsuri - Pagina 11
vally spune:
aris - bine ai venit printre noi! si sa nu fie de durata, adica sa reusesti cat mai repede!!!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
ubirica spune:
Neta fetele!! rezultatul la beta hcg e 0.00. Am fost la Tutu care mi-a spus ca o sa incepem cu 3 luni de monitorizare a ovulatiei si daca nu am rezultate o sa -mi faca acea interventie prin care imi vede daca am trompele infundate sau nu. Nu a vrut sa se uite pe nici o ecografie, pe nici o analiza. Mi-a facut o ecografie, mi-a spus ca am ovarele cam marisoare si ca uterul e cam inclinat, aproape lipit de ovarul stang (nu a vrut sa-mi spuna ce ar insemna asta , a zis ca vedem la monitorizare). Cand am ajuns la control nu aflasem inca rezultatul la hcg si l-am intrebat daca imi poate spune ceva legat de o eventuala sarcina si mi-a spus ca nu isi poate da seama de acum chiar daca endometru e destul de mare.
Mi-a spus ca spermograma sotului o sa-i trebuiasca, dar nu sa o faca acum, insa nu mai tin minte cand mi-a recomandat: cand sunt in prima zi a CM si ma programez la monitorizare sau la prima monitorizare din ziua 10, eram asa de emotionata......voua cand v-a spus, mai tineti minte?
Acum astept rusii, daca miercuri incepusera durerile de spate, si dureri uroare de sani, acum nimic.....mi-e tare frica sa nu se deregleze CM.
i94lar spune:
Neata, fetelor,
Va intrebam si eu pe cele care mergeti sambata la laparo sau histero la ce ora mergeti?
Eu sunt cam noua pe aici. Sunt de 3 luni pacienta dr Tutunaru, am facut monitorizare. Acum m-a programat pentru laparo. Incercam de vreo 2 ani sa facem un copil, si intre timp am facut 2 cicluri de stimulare cu Closty (ovulatie da, bebe nu) si o histerosalpingografie (cu dr Parvu, tot de la Elias, rezultat trompe permeabile).
Sotul are usoara azoospermie, ceva probleme cu mobilitatea imediata. Tutu i-a prescris Tribulus acum vreo 2 luni.
Asa ca, probabil suntem in situatia multora dintre voi, la care par sa nu fie cauze clare si ne-am saturat de asteptare.
Am sperante mari in laparo, nici nu stiu ce sa sper: sa fie ceva, ca sa stiu care era cauza, sau sa nu fie nimic.
Oricum, ma bate gandul spre FIV.
O zi frumoasa va doresc, sper sa-mi raspunda fetele de sambata!
aris26 spune:
vally - multumesc pentru urare. sunt pacienta d-ului doct. T de doua luni. inainte am fost la divershi doctori. de la uni am ieshit val vartej din cabinet pentru ca era pur si simplu stupid ce imi spuneau. ultima data am fost la vestitul euroclinic(o gramada de fitze si doctori mediocrii)acolo am facut tot felul de analize si am plecat acasa fericita ca sunt sanatoasa tun! dar dupa inca cateva luni am intzeles ca nu se poate sa fiu sanatoasa tun dar sa nu raman insarcinata...si asha am ajuns la T. si bine am facut. de la prima eco a vazut un implat in mushciul uterului(scuzati exprimarea-medicina nu e punctul meu forte) si a zis ca mai mult ca sigur este endometrioza. eu am destul de multe simtome din lista
acum am terminat a doua luna de monitorizari si sunt in ashteptare. de astazi incep utrogestanul....si rabdare...inca 2 saptamani.
daca nu, luna viitoare laparo!
camid spune:
Bun sosit noilor venite. Bafta celor care fac histero si laparo, si sa veniti cu rezultate bune.
Aris , clinica se deschide pe 15 Mai. Pe 16 Mai vine doctorul israelian.
aris26 spune:
ubirica - e clar ca nu s-a uitat pe eco. in general nu se uita pe nici o analiza pe care ai facut-o de capul tau inainte sa ajungi la el. eu m-am dus cu un dosar intreg, i-am spus ca am facut nishte analize...a zambit si a zis: mda, si de aia nu ramai tu gravida. ca ai facut analize....
si mie mi-a zis la fel, ca o sa trebuiasca facuta o spermograma dar imi va spune el cand, sa nu ne ducem de capul nostru sa o facem. deocamdata nu mi-a mai zis nimic de spermograma, si adevaru e ca nici nu cred ca e cazul atata timp cat problema e clar la mine. cand va fi momentul imi va spune el. si tie la fel. ai incredere in el si in cel mai scurt timp vei fi gravidutza. nu abandoneaza niciodata lupta, important este sa nu o abandonezi nici tu.
referitor la programare pt monit. - suni in prima zi de cm si spui sa te programeze in ziua 10(iti faci tu calculul inainte si ii spui asitentei exact data). adica, daca iti vine pe data de 1 mai, dai telefon pe 1. mai si iti faci programare pt 10 mai.
nu te speria, si eu in prima luna uitam tot ce trebuia sa il intreb, eram emotzionata si complet zapacita, plus ca are un stil....vb f repede si la subiect, daca nu esti ochi si urechi nu pricepi nimic...
multa bafta. si felicitari ai ajuns la un doctor extraordinar!
aris26 spune:
multumesc pt raspuns camid.
ma gandeam serios sa pun intreaga actiune pe fast-foward. poate suna aiurea ....dar...