Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo in spania e scump tabaco vreo 4 euro un poc asa ca nu sunt tighi
bafta la teza, da ce te stesezi in halu asta mai fata ca ii transmiti puiului.No amu chiar ma gandesc sa merem acasa, ca aici nime nu tine cont de note si de teze

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bafta lui Tudor la teza! Ii tin pumnii si lui si Mihaelei.Apoi daca e prin eliminare, numa Cami o mai ramas, apoi asta e speculatie, don'soara Am crezut ca ti-a spus, si stii tu sigur!!!! EEEEeee..........Va , merg sa ma tund, apoi facu un dush si spre Zalau! Fetele mele din clasa sunt foarte indecise cum se vor imbraca la festivitatea de sf de an. Unele cu bluza mov, altele cu verde. Azi le-am zis ca io merg la Zalau si ce culoare de bluza imi iau eu, asa se vor imbraca. Ia ziceti undeva pe bulevard sau in zona atogarii, eventual si pe langa spital, unde mi-as gasi o bluzita draguta, cu maneci scurte? As vrea un model evazat. Le fac eu sa se decida daca ele nu pot. Hai ca va mai citesc inainte sa plec. Astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Bafta lui Tudor la teza! Ii tin pumnii si lui si Mihaelei.

Apoi daca e prin eliminare, numa Cami o mai ramas, apoi asta e speculatie, don'soara Am crezut ca ti-a spus, si stii tu sigur!!!! EEEEeee..........

bey, poate e cami, desi nu cred ca asa repede ne anunta.poate peste 3-4 sapt, asta in cazul in care si-a folosit cadoul.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia , am pove cu ea , dar interviul e la asigurari de viata iar dana lucreaza la alte tipuri de asigurari si nu au nici o legatura una cu alta . Bafta multa lui Tudor ! De teza de la geogra nu stii nimik ?

Oti , incearca langa publiserv , de fapt intre publiserv si conel este un magazin care se numeste "CHARLIE" si tipa de acolo aduce si haine de gravidute . Sefa mea si-a cumparat tare multe de acolo . Sau incearca pe tarafashion.ro la sectiune gravide .

Va pup , merg sa ma pregatesc incet-incet .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

blondo in spania e scump tabaco vreo 4 euro un poc asa ca nu sunt tighi
bafta la teza, da ce te stesezi in halu asta mai fata ca ii transmiti puiului.No amu chiar ma gandesc sa merem acasa, ca aici nime nu tine cont de note si de teze

soro, tudor da teza care de fapt e iexamenul de admitere ptr liceu .dadu si semestrul trecut.e teza cu subiect unic pe tara .se face media intre teze si media generala pe clasele 5-8[50%-50%].teza se da in fiecare scoala, sunt supravegheati de profi din scoala, se trag sfori si alea, alea.nu-i corectda asta e.de aia is io stresata ca-mi cunosc coptilu, stiu ce-i poate pielea, da dejaba ca vine altu din alta scoala, sau catun cu medii si note de10 si nu stie nici de 5.
chiar le povestea profa de geogra ca a fost la corectat si i-au venit lucrari din ceva sat.cica toate erau identice, inclusiv la greselile gramaticale si la semnele de punctuatie.a fost scandal mare si in tara.aratau la stiri ca intr-un sat toti elevii au luat 10 si reporterul ii intreba teorema lui pitaghora, elevii se uitau mirati la reporter, si nu intelegea ce=i intreaba. inervine proful lor de mate si cica sunt emotionati ca vad camera de filmat.

Mergi la inceput

adriana nu stiu inca nimic de geogra.la scoala nu au anuntat nimic, profa lui TUDOR nu mai e la corectat.deci asteptam oficial nota.doamne grea e asteptarea.

bafta la interviu.

Mergi la inceput

tulai imi iesi coptilu din teza.cica a stiut.domane , mortal mai e.stati ca va redau discutia telefonica.
io sun dela 14 inebunita.tilifonul lui inchis.la 14,12 suna.ce usurare[bine ca pana atunci imi faceam o groaza de scenarii]
T:bia,am stiut.a fost ok.
eu:cum ti s-a parut subiectul?
T:mai ptr mine a fost ok .am scris 6 pag.
eu: mai tudor, lasa-ma cu 6 pag...............
T: bine, bine stiu nu cantitatea conteaza la tine ci calitataea.tu da am scris frumos si bine.am stiut.ce mai vrei ?bine ca am stiut.of femeile astea ca in veci nu-s multumite.

mno, asta e fecioru meu .io ce sa fac? acu seamana morcovii ptr vineri .cand are la mate.

Mergi la inceput

adriana, tinem pumnii .te asteptam cu pareri si impresii.bafta.

hai ca dau la tata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata cu examenul de azi!

Nu a fost greu, acuma depinde cat de bine-corect am scris. A fost proba de scris, maine am 2 probe: de auzit si de citit (auzim pe banda ce vorbesc unii si altii si noi trebuie sa raspundem la intrebari in functie de ce si cat am inteles...iar la citit primim texte si in urma citirii si intelegerii a ceea ce scrie, avem de raspuns la intrebari).

Bia, asa se da acum examenul de adimitere in liceu? Moama, cred si eu ca ai emotii...ca eram gata sa te "iau" ca olim ca esti mult prea stresata pentru importanta evenimentului...dar asa te inteleg. Mult mult succes lui Tudor, sunt sigura ca va fi bine!
Acu' am citit conversatia tf. E mortal! La ce a avut azi? Romana? La ce liceu vrea?

adriana[/b), bafta la interviu! Si eu zic ca nu ai nimic de pierdut. Dar poti intreba cumva si de salar, e de inteles ca nu esti pe drumuri si alegerea unui nou loc de munca depinde mult si de nivelul de salarizare. Ca doar n-o sa mergi la un salar mult mai mic decat acum. Poti pune diplomat problema, eu asa am procedat cand am mai fost la interviuri...

Ioana, multumesc de intrebare, uite am scris mai sus cum a fost...nu e asa greu cum ma gandeam. Credeam ca sunt mai "cap sec" cu limbile straine, ca nu am fost pusa niciodata in situatia de a invata asa o limba straina, invatasem la scoala, niciodata pentru o conversatie sau pentru a trai cu limba aceea pe viitor! Insa e OK, e si psihic un pas inainte...

[b]olim[b/], nu sunt eu gravidutza...inca nu ma pot gandi concret la al 3-lea bb, desi imi sta in gand...numai ca acum nu e momentul...

[b]otilia
, asteptam vestile de la dr. Succes!

e la primul copilas, intra mai rar pe la noi...cred ca de la capitolul trecut nu a mai fost...aaaa si parca are pisici acasa...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bia acum am vazut la stir si pricepusi cum e cu teza , da ce tampenie auzi domnule sa dea teza cu subiect unicam inteles ca pe 16 e la mateMULT SUCCES!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput