Condica Salajencelor 46
Raspunsuri - Pagina 18
silvana_salajan spune:
Pot sa spun? Pot sa spun? M-am prins! Andra!!!!Andra treci la raport! Unde s-a intamplat evenimentul? Cumva la Paris? Doamne, as face si eu un copil la Paris!
Pe al treilea!!!Ai vazut Bia, ca nu fu asa de greu?Numa tu esti stresata, copilul e cu capul pe umeri. Miha, bafta si maine, ai sa vezi ca va fi bine.Adriana, sper sa reusesti sa iei decizia corecta!Ioana, nu iti dau mama nici o pisica. De fapt tre sa va anunt si pe tine si pe Bia, ca mata mea cea sireata si-a furat puii din beci si i-a dus undeva (poate in pod mai la caldura). Asa ca pana nu vor fi in stare sa vina singuri, pas de i-oi prinde. Of si ce faini erau! Ce ciuda mi-a ca nu ii mai pot mangaia!! Imi vine sa o ucid!Lasa ca o pandesc eu o data si tot ii gasesc!O sa caut, la magazine, sper sa imi iau o bluzita frumoasa, si sa terminam cu povestile pe tema asta in clasa, ca eu una m-am saturat pana peste cap.Va
va anunt deseara ce si cum, dar nu ma astepatati devreme. Ca abia pe la 7 si ceva oi iesi de la dr, apoi pana venima acasa, si pana recuperam copilul de la sora mea, mai este.

mihaela_s spune:
Otilia,
. Dar nu de la Paris i se trage, urmeaza sa mearga
. Andra, hai si pe la noi ca uite stim toooot!
Felicitari si o sarcina usoara!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
salutare!!!!!!
mihaela,
,io cu zoalele feciorului, uitai de examenele tale.da tin pumnii stransi maine.
mno, vazurati ce sisitem educational avem?
Tudor vrea la CNS[fostul mate fizica].da acu nu stie profilul .e in dilema :mate-info sau filo.acu suntem in discutii, sa vedem ce vrea pe viitor sa faca si in functie de asta sa isi aleaga domeniul.
mno, da dupa ce avem incheiate mediile si dupa ce se fac mediile finale cu tezele se depune dosarul cu obtiuni si dureaza parca 7 zile pana la aflarea rezultatelor.atata au modificat aste modul de admitere , ca zau ,io care am doar un neuron, ma pierd printre coduri [profile]si obtiuni, si cine stie ce oi face
.poate din greseala mi-oi inscrie prunc direct la facultate
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Am ajuns acasa de la interviu ... nu m-a incantat oferta lor ... trebuie sa imi fac eu o echipa de oameni pe care trebuie sa-i instruiesc ... salariule fix dar fffff mik , comparativ cu ce am la actualul lok de munca . Programul ar fi ok , e flexibil , nu dai nimanui socoteala unde esti si ce faci , nu are nimeni treaba cu tine , totul e sa-ti faci treaba . In concluzie ... nucoincide cu aspiratiile mele . Aaaaa .... si nu e carte de munca si un contract de mandat numai ...
Fug dupa Paula si la stoma ... revin deseara ...
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Pot sa spun? Pot sa spun? M-am prins! Andra!!!!
Andra treci la raport! Unde s-a intamplat evenimentul? Cumva la Paris? Doamne, as face si eu un copil la Paris!Pe al treilea!!!
Ai vazut Bia, ca nu fu asa de greu?Numa tu esti stresata, copilul e cu capul pe umeri.
Miha, bafta si maine, ai sa vezi ca va fi bine.
Adriana, sper sa reusesti sa iei decizia corecta!
Ioana, nu iti dau mama nici o pisica. De fapt tre sa va anunt si pe tine si pe Bia, ca mata mea cea sireata si-a furat puii din beci si i-a dus undeva (poate in pod mai la caldura). Asa ca pana nu vor fi in stare sa vina singuri, pas de i-oi prinde. Of si ce faini erau! Ce ciuda mi-a ca nu ii mai pot mangaia!! Imi vine sa o ucid!Lasa ca o pandesc eu o data si tot ii gasesc!
O sa caut, la magazine, sper sa imi iau o bluzita frumoasa, si sa terminam cu povestile pe tema asta in clasa, ca eu una m-am saturat pana peste cap.
Vava anunt deseara ce si cum, dar nu ma astepatati devreme. Ca abia pe la 7 si ceva oi iesi de la dr, apoi pana venima acasa, si pana recuperam copilul de la sora mea, mai este.
vai , deci si tu esti SRI-sta mica
acu, io bag sama ca te-ai conversat pe PM cu ioana si de aia nu-mi mai dai nici mie pisoiasi
mai , da deja stiu fetele cu ce culori se imbraca? ca cc clasa lui TUDOR atata isi schimba culorile in cat tind sa cred ca la festivitate vot fi un curcubeu.sa ne spui ce ti-ai luat.
bafta la eco.te asteptam cu vesti.io daca nu mai am rabdare
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Am ajuns acasa de la interviu ... nu m-a incantat oferta lor ... trebuie sa imi fac eu o echipa de oameni pe care trebuie sa-i instruiesc ... salariule fix dar fffff mik , comparativ cu ce am la actualul lok de munca . Programul ar fi ok , e flexibil , nu dai nimanui socoteala unde esti si ce faci , nu are nimeni treaba cu tine , totul e sa-ti faci treaba . In concluzie ... nucoincide cu aspiratiile mele . Aaaaa .... si nu e carte de munca si un contract de mandat numai ...
Fug dupa Paula si la stoma ... revin deseara ...
mai, bine ca ai fost si ai vazut cum sta treaba.auzi io intreb nu dau cu paru
olim spune:
fetelor, nu am putut scrie decat un measj scurt, ca Alex oa dormit in drmitor si il deranjau tastele, si numa acuma s-o trezit.
blondo hai sa iti spun eu parerea mea despre scolile din romania, adica licee.Nu as fiid e acord sa imid au copilu la un liceu de elita si iti spun si de ce.Eu am facut colegiu national, ca na
eram mandria familiei, dar nua s repeta greseala .In clasela 1-8 eram de premiu 1 ma duc la liceu super-bun, ca asa era la moda, acolo am invatat ca o tampita, ca eram liceu de filologie, am facut romana cu d-na Brandau Cornelia si mai venea si Zoe Dumitreswcu Busulenga in vizita
sau Micu
, ca trebuia sa stim Istoria lui Calinescu si pe Eminescu.Ce am rezolvat nimic, am invatat ca nebuna, am terminat cu 8 si am stat un an acasa ca eram surmenata psihic de la atata invatat.Pe sora mea cand a terminat genrala a terminat a doua pe scoala,la capacitate la fel, ca prima era fata secretarei scolii
si nu am lasat-o sa mearga la baia mare cu toate ca o vrut to Eminescu ca mine.Am zis sa faca licu in Ulmweni, e acasa, si nu o streseaza nimeni cu atata scoala,c a sia sa nu inveti nimic in liceu, important e faculta, acolo itit trebe cap sa inveti sute de pagini in sesiune.Zis si facut, Delia termina liceu anu asta, are media generala pe liceu peste 9, amu am emotii la BAC da a trece si ala cumva.Si o invatat enorm de mult, mai bagam si io cate un referat ca ea nu reusea cu toate, si tot e obosita dar sa fii facut Eminescu
.Sper ca la BAC sa aibe macar peste 7.50 si poate intra la aproape orice faculta de stat.Iar prietena ei care termina Eminescu termina cu 6 si un pic, si o zis ca sta un an sa isi revina.
Nu merita sa stresezi copilu cu scoli de renume, ca nu sunt asa stralucite cum se spune.Si profii se sacaie unu pe celalt doar sa demonstreze la ce licee bune sunt
OTI stiu ca nu intri in gasca asta
Asta e punctu meu de vedere, si cu Alex daca ma duc acasa fac la fel, nu limbi straine, calculatoare si alte chestii icna d ela gradinita, ca e copil, si copilaria e numai una, apoi are toata viata inainte sa invete tot daca vrea si poate![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim , ai si nu ai dreptate.
da coptilu are potential, io ce sa fac? sa-l las la un liceu mediu sau slab?
ca si la faculta trebuie sa mergi cu un bagaj de cunostinte, ca de nu musai sa repeti anu sau sa mearga tata /mama cu plicu.
in puii mei si ce sa faca? sa manance seminte sau sa bata mingea pe maidan? lasa faca scoala ca are cap.nu se streseaza al meu si nu da tot ce poate.baietii e mai puturosi si mai speculanti, nu e muncitori ca fetele
.
acu despre limbi si info ce sa zic? fara engleza si notiuni de PC esti mort in orice domeniu.amu-i drept ca al meu ia ore de engleza in particular din cls a 1a, pauza a facut doar anul asta.iar in a5a a venit acasa cu niste texete de ma dadu pe spate.cica io nu mai merg la scoala daca nu ma dai si la franceza in particular.m-am conformat, daca coptilul a vrut .ii plac limbile straine.nu depune nici un efort ca sa invete, efectiv ii plac.
plus ca admiterea la facultati , am inteles ca in viitorul apropiat
, o sa fie iar pe baza de examen nu pe baza de dosare.asa ca musai sa invete.
olim spune:
mai bia ai dreptate ce sa zic, da chestia cu engleza e relativa, aici nimeni nu se streseaza sa vorbeasca engleza, si sunt firme mari cu comerciali si nu stiu nimic in englez si nici germana si lucreaza de ani de zile cu ei, dar au zis sa invete ceilalti spaniola, si toata lumea vorbea spaniola.Aici si windows si toate programle is traduse in spaniola![]()
Cat despre calculator,a la se invata prin practica,a dica asa gandesc eu.
Trebe sa aibe un bagaj de cunostinte,dar nici sa se streseze bietu copil cu fizica si chimia cand el e la filo.Aici s epune practica pe chestii generale, nu amnuntite.Stiu saracii copii sistemul periodic la chimie inca din clasa a 7a da la ce frant trebe stiut nu inteleg
Si termina clasa a xii-a si nu stiu sa schimbe un bec, yala sau sa bata un cui ca nu o avut vreme sa invete.Aici nu streseaza atata copii cat la noi si bine fac, ca la noi din clasa 1 ore, munca independenta, gazeta matematica sa ajungi apoi sa munceti pe 400 de euro la niste nescolati care nici numele nu stiu sa il scrie corect.
Eu cred ca n ii bine sa ii stresam, da normal nici sa ii lasam de capul lor.Cat despre limbi e fain de tine ca ii palce, da am vazut si parinti care in casa vorbesc engleza, asta in romania si bona au cerut sa stie limbi
Facem noi romanii scoli si cursuri si pana la urma la ce folosesc, aproape la nimic.Important e sa aibe cap, sa invete selectiv numa ce il intereseaza pasioneaza, resut cat sa treaca clasa.
Ar fii si cazu sa se termine cu dosarele,s au cel putin notele sa fieluate pe merit.Imia duc aminte ca acum vreo 7 ani o venit unu sa dea la medicina veterinara, o terminat liceu , bac cu 10 si in prima sesiune o picat toate examenele, ca habar nu avea baiatu, si o terminat liceu agricol calsa de veterinara.Insa nu cred ca se va renutna ca si aici e tot pe baza de medii din pacate.
No hai ca m-am intins la poveti si colapsez DC
.
mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim, colegi ca si al tau am avut si eu , vreo 10.da erau coptii de bani gata si nu au avut restante .da ce folos? stau cu diploma de BABES la piept ca nu pot lucra ptr ca nu-s capabili.ata doar ,mandria ca sunt absolventi de facultate.
amu si io zicca la ce le ne/le foleseste ca stium/stiu volumul sferei,valoarea lui pi si alea, alea? la nimc.io uite nu-s de acord cu scoaterea gramaticii din liceu.adica pana in a 8a i-am inebunit cu gramatica si din liceu adio.macar o ora sa aiba pe sapt .
si iar mai zic ceva.io una sincer zic ca noi parintii suntem stresati si stresanti,luam prea in tragic totul.io-l vad pe al meu fecior.efectiv e relaxat s i se cam rupe, venic il doare la bascheti.se mai plange el uneori ,dar mai mult e lejer.
mno, noi sa fim sanatosi , ca in rest bucurosi le-om duce tuate
.