Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutari si de la mine tuturor !

Eu acum am petrecut musafirii care au plecat sa viziteze MM , apoi merg spre manastirile din Moldiva , apoi Vatra Dornei si pe vineri ajung la Hunedoara la bunika . Abia asteptam concediul sa mergem sa vizitam Germania . Cum e obiceiul nemtilor deja au fcaut programare pt. fiecare zi cand vom sta acolo . Sper sa fie frumos !

Bia , yo nu-s k am sterilet deci vreo 5 ani de acum inainte PAS ... da daca tu stii dc nu ne destainui si noua sa nu mai fie atata mister !!!

Mihaela , tzin pumnii , Doamne-ajuta sa fie totul ok .

Haideti sa va spun ce surpriza placuta am avut ieri . Acum vreo luna mi-am depus CV pe e-jobs , iar ieri m-a sunat o d-na de la BCR asigurari sa ma invite azi la ora 15 la un interviu . Acum eu merg sa vad despre ce e vorba , salar oricum nu iti va spoune nimeni la un simplu interviu , dar merg sa vad cum se pune problema . Oricum , eu mai caut si in alte parti , nu e foarte mare graba si dupa ce am stat si am mai gandit limpede totul m-am gandit k ar fi bine sa-mi fac concediul programat , pt. ca daca imi schimb acum locul de munca sunt convinsa ca nu voi mai putea sa-mi aleg perioada deoarece toata lumea si-a facut planuri si programari . Voi vedea cum se pune problema astazi si pe urma ma voi mai gandi . Ma tot gandesc daca e sau nu bine , daca imi voi gasi ceva de lucru in alta parte ma gandesc daca oare e locul potrivit pentru mine , daca imi va placea sau nu ... sunt mai multe semne de intrebare ... dar ideea este k nici la actualul loc de munca nu mai am satisfactie , merg fara nici un kef la scarbici , nu mai am satisfactia pe care am avut-o acum 2 luni de cand a inceput acea disputa . Ma gadesc ca DD e sus si vegheaza si ma va ajuta sa aleg ce e mai bine pentru mine si familia mea !

Merg sa bag o tura de haine la spalat , sa ma strang prin casa si mai intru sa vda daca Bia ne dezvaluie misterul legat de viitoarea mamica !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

Multzam de cafelutza!'
Io-s in pauza, mai am cursuri pana la 12 cand intru in examen...asa ca am intrat sa va salut.

Mey, nu e frumos sa dezvalui secrete...dar un indiciu va dau: nu locuieste in Ro! Poate nici nu mai citeste pe aici daca nu zice nik...hai ca mai asteptam poate...poate.

Mai viu, va pup!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Vai de mine...eu trebuie musai sa trec mai des pe aici pt a supraveghea comploturile unora...

OTI-nu vreau mama pisica, nu ma omora cu zile...
BIA-chiar vrei sa cred k esti bolnava? Eventual suferi de scenarita, dar asta cum e deja cronicizata la tine , nu se mai pune
HA-HA-HA eu chiar stiu cine e gravidutza din gashca
MIHAELA-cum a fost la examen?
ADRIANA-tin pumnii la interviu..cine stie, poate chiar va fi binevenita o schimbare...

Cine imi spune pe ce pagina e link-ul cu pozele de la intilneala, k eu nu le-am vazut...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioi cat mister, cat secret da si cata curiozitate.
sarcina usoara , un bb sanatos, papcios si necolicos.te asteptam si la noi.

adriana, bafta la interviu.io zic sa mergi sa vezi cum sta treaba.oricum poti ridica problema concediului.de salar ,hm io stiu ce sa zic? stiu ca multi angajatori sunt enervati cand viitorul angajat intreba de salariu, desi sincer nu mi se pare corect sa nu ti se comunice grila de salarizare.acu ii drept ca si angajatul trebuie sa ofere ceva, ma refer la cunostinte, aptitudini, calitati alea ,alea.
oricum grea alegere ptr tine.abia ai luat hotararea de mutare si uite deja curg ofertele .du-te vezi ce si cum , cantareste si apoi decide.
amu o parere de blonda.oricum o perioada iti vei pune intrebarea am facut bine sau nu ca am acceptat noua oferta?da asta e.cu tupeu inainte.
uitai , oare e musai sa faci contrct ca vei lucra minim un an la ei? intreb si eu , in ideea ca pote pesteo luna, 2, 3 ai o alta oferta.

tinem pumnii.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

Vai de mine...eu trebuie musai sa trec mai des pe aici pt a supraveghea comploturile unora...

OTI-nu vreau mama pisica, nu ma omora cu zile...
BIA-chiar vrei sa cred k esti bolnava? Eventual suferi de scenarita, dar asta cum e deja cronicizata la tine , nu se mai pune
HA-HA-HA eu chiar stiu cine e gravidutza din gashca
MIHAELA-cum a fost la examen?
ADRIANA-tin pumnii la interviu..cine stie, poate chiar va fi binevenita o schimbare...

Cine imi spune pe ce pagina e link-ul cu pozele de la intilneala, k eu nu le-am vazut...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

mno, uite ca asa apari mai des in zona.
auzi soro cosul e cumparat si aranjat.pazea ca in curand iti bat la usa.cum sa lasi tu copilasul fara pisoias?mama denaturata.el face aluzii si tu nimic?

nu se ecsista inca poze de la intalneala.asteptam americanii.

edit: oti io astept pemeul .cate sapt au pisicutele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna parerea ta de blonda referitor la perioada pt. care semnezi contractul . O voi pune si eu la randul meu . Daca mai aveti astfel de idei cam despre ce ar trebui sa intreb la un interviu ( bineinteles ca de salariu nici nu incape vorba aici ) va rog sa-mi scrieti !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha esti ca io nu isdaca tot nu sta in romania
bñondo nu mai sunt tighi
adriana bafta la interviueu cred ca merita a inceci sa vezi cum este, mai ales ca acum nu esti multumita.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

fetelor,io-s cu morcovul in.tudor are teza la roamana de la 12 la 14.o viata mea,bine ca se ecsista bagau si cafei .vai de mine, ca mor aci de stres.mno, da fecioru merse relaxat si cu zambetul pe buze ziceai ca merge la intalnire nu la un examen.se imbraca super mega, se parfuma si cu mainile in jeb o lua spre scoala, tuali ce-l invisiez .DD sa-l ajute sa se poata concentra.of ,of, mai ,mai.

adriana io zic sa mergi si tu relaxata ca nu-i musai sa accepti nimic.auzi da cine e intervievatotul?nu stie mai multe dana buboi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

miha esti ca io nu isdaca tot nu sta in romania
bñondo nu mai sunt tighi

moama si io care te banuiam pe tine ca ai fi .deci hai sa mergem prin eliminare.
zgarcit-o, da la blonda o tigara ca-s stresata de numa.

Mergi la inceput

Mergi la inceput