Mamici din Arad! (96)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_rubi spune:
Help!!!!!!!!!!!
Unde gasesc maine sa cumpar aspirator nazal electric din ala cu baterii pentru Mara? Pe site-uri am vazut la 180 ron, dar nu cred ca imi ajunge maine daca dau comanda.... Nu stiti in Arad pe undeva? Sau pe cineva care are si nu-i mai trebuie, il cumpar!
Miha, imediat intru sa vad pozele de la botez ca numai ce am ajuns acasa.
de
Mara
POZE
Melania 14 spune:
Cristina nu stiu de unde poti sa-ti procuri aspirator nazal.poate la Regalo sau prin farmacii.Cum mai e Mara?
Miha am vazut pozele si sunteti intr-adevar o familie frumoasa.La poza in care Daria il tine pe Victor in brate tot numaram pe copii si nu-mi ieseau 4
.Am uitat de Daria
.E domnisoara mare deja si in graba am considerat-o adult.Victor mi se pare mie sau e mai brunetel? Matia e dragalas in costumul lui si printre flori.Tu arati bine,s-au dus din kg.
Moni am vazut pozele cu Diana si "surioara"ei.Mi se pare ca seamana cu Diana fetita din poza.Cine e?
Am si eu o problema.Mai pot merge la dentist acum ca sa-mi rezolv niste plombe care au cazut?dar sa-mi faca o anestezie ,asa cu ceva spray ca nu am chef sa simt frezele alea
Carmen
(32+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
Cristina, nu stiu unde ai putea gasi aspirator nazal electric. Nici nu am stiut pana acum ca exista.
Miha super pozele mai ales cele de afara. Eu am clipit in poza in care apar si am ramas cu telefonul in mana ca tot incercam sa il pozez pe Matia.Am si eu cateva poze, trebuie sa ti le trimit.
Carmen e noua piramida de sfoara? Nu imi amintesc sa fi vazut asa ceva in parc. Drept e ca nu am mai fost de multa vreme pe acolo. Felicitari curajoasei Melania. Azi e ziua Daviei, ati fost invitati?
alinamoro spune:
Cristina M., n-am vazut aspirator nazal electric decat pe net, dar poate gasesti la farmacia SensiBlu sau HelpNet...
Miha, foarte frumosi ati fost toti la botez, de Matia mi-e tare drag.
No merg sa fac chestionare.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
DianaR spune:
Cristina, trimite-mi PM si ti-l imprumut pe-al meu. E pe curent (adica se baga in priza, nu are baterii si e de la unguri). Daca te intereseaza ti-l imprumut cu placere.
Cristinacsa, am dat nr tau la 2 pritene, iar saptamana asta iti fac si eu o vizita. Numai sa-mi potrivesc programul cu al sotului...
Miha, felicitari ptr micul crestin! Va cunoasteti cu nasii lui Timi Emi si Adi (vecini si prieteni cu noi) a ramas Emi cu gura cascata cand am inceput sa-i insir numele copiilor vostri... de unde stii, cica... no mai intrebi, de pe forum...![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
monica70 spune:
MIHA si eu am vazut pozele,pe mine m-au distrat alea unde baietii se uitau cate unul in tavan,unul in cazan
.Si am avut surpriza sa o depistez pe Gabi cu cele doua gemene bruntelele pe care le creste ,e prietena cu prietena mea cea mai buna, Laura !
CARMEN pai sunt fetitele verisoarelor mele primare.Nu stiu de care zici,ca-s mai multe fotografii,sunt trei nepotele in ele.
CRISTINA habar nu am,eu am doar "batista bebelusului" ,deci traiasca aspiratorul ...
ALINA spor la tocit,gata cu calcatul?
Noapte buna!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Moni, am terminat calcatul desi am avut ffff multe haine.![]()
Am uitat sa scriu ca am vazut pozele, f eleganta Diana...superbe pozele in natura.
Unde ati fost in Bihor mai exact?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
Alina mersi. Pai am fost langa Beius - in Petreasa si in Curatele,sunt fiecare la cca 6 km de Beius,Petreasa e spre drumul ce duce la Rosia si pestera Meziad,iar cealalta comuna (de unde erau bunicii materni) usor mai la dreapta ![]()
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
maria_rubi spune:
Diana, multumesc mult dar nu mai e nevoie ca ramanem la domiciliu (la ce varsta stiu copiii sa-si sufle nasul?). Mara a facut azi-noapte laringita, asa ca nu mai plecam niciunde, bine ca avem asigurari storno ca altfel....
Merg cu ea dimineata la medicul de familie si la orl-ist sa-mi confirme diagnosticul si azi fac programare la Szeged ca deja nu mai merge, e a 3-a laringita deja si inca o bronsita astmatiforma si o viroza mai usoara are la activ la numai un an si 4 luni. Eu zic ca e cam mult. Asa ca merg sa vad ce-mi zic si ungurii.
Va pup!
Aaaaaaaaaaaa, Miha, sunteti o familie tare frumoasa. Am vazut pozele aseara si mi-a placut sapca lui Victoras si Matia tras la 4 ace :). Iar tu esti infloritoare! Cele mai reusite poze mi s-au parut cele cu voi 5, cu Daria si Victoras in brate, tati cu Alex si tu cu Matia, super super faine, de pus in rama.
de
Mara
POZE
monica70 spune:
Buna dimineata,CRISTINA imi pare tare rau ca Mara are iar laringita si ca ati ratat concediul.Sper sa te lamureasca la Szeged ce si cum,dar eu am observat la cei care au avut odata ca tot revine 
Chiar ca-s de pus in rama pozele lui Miha,mai ales alea unde-s toti 6 ! 
Eu sunt la birou nervoasa foc,ca maine avem zi de salariu si in cont bate vantul deocamdata .Daca nu intra azi bani ...