Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen criza de nervi am facut-o inainte sa plec cu Tudor la Mc, eram obosita, ma durea capul ingrozitor si nu m-a lasat sa dorm nici 15 minute macar, asa ca am zbierat la bietul copil. In schimb ieri s-a simtit efectul adrenalinei ca desi dormisem 5 ore nu am simtit pic de obosela, eram in mare verva. Dar aaazi...sunt varza!Am o febra musculara, de nu pot ridica miinile in sus, si cand respir simt febra. Ioana s-a trezit la 6 cerandu-mi "iop"(sirop) si "bana"(banana).Bineinteles ca nu i-am dat nimic la ora aia ca sa nu isi faca un obicei. Azi am dormit 3 ore de amiaza, ca nu eram in stare de nimic. Nu mi-au ajuns, dar sper sa imi revin pana merg dupa Tudor la gradi.
Cristina cum e Mara? Imi pare rau ca s-a imbolnavit taman acum inainte de plecare. Si Marianut e plecata in Anglia saptamana asta, la ea mergeati si voi,nu? Vi-ati facut asigurare storno, in caz ca nu mai puteti merge? Eu sper sa nu fie cazul sa anulati concediul din cauza asta. Metoclopramid i-ai dat? Unde mergeti in Tunisia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Da, stiu ca dr. Marianut nu e in tara, parca sunt fara o mana cand nu e ea aici. Intre timp mi-a facut Mara febra asa ca am fugit la dr. de familie, are rosu in gat. I-a dat Augmentin antibiotic, Humex si metoclopramid daca mai vomita. A zis ca putem pleca linistiti, mai ales ca e sub tratament sunt slabe sansele sa se agraveze.
Gabi, in Hammamet mergem. Doamne-ajuta sa fie bine!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina M., multa sanatate Marei! Ce fain ca mergeti in concediu! Va invidiez!

Carmen, dupa "incident" au facut logodna si in 7 iunie au nunta.

Ce vreme urata...dar super buna pentru calcat, am calcat azi o tona de haine. Acum fac mancare. Adelina doarme de 2 ore. Inainte de culcare am simtit-o calduta si i-am pus termometrul, avea 38,1...i-am dat Nurofen si s-a culcat, am mai verificat-o si scazuse febra. Nu stiu de la ce poate fi, alte simptome nu are inca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, poate ii ies ceva canini sau masele.
Cristina, imi pare rau de Mara saracuta. Dar rosu in gat nu-i asa grav, puteti pleca, nu-i asa? Si eu abia astept sa plec in august...
Noi l-am sarbatorit foarte frumos pe Vladut, n-a prea inteles el mare lucru, ca daca toata ziua il pupam...i s-a parut normal sa-l pupam si de ziua lui la fel de mult. A primit jucarii si a fost incantat.
Alina a, ce mai faceti voi? De mult n-ati mai dat un semn.
Eu ma lupt cu Vladut si cu olita. Si acum e tot pe oala. Face pisu, dar kk nu inca. Si udam pe pantaloni.....
Miha, felicitari pentru botezul lui Victor. Asteptam poze.
Gabi, tot franta esti. Las', macar simti ca traiesti, nu? Despre ziua de sambata ce sa zic? Se putea si mai rau?
Nico, burtica ta ce mai face?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No vad ca febra e la moda .
Alina scuze de indiscretie .M-am uitat la pozele voastre si mi-a placut de voi dar mai ales de Ade si Dragos asa de eleganti .La un moment dat erau in mare tandrete ,erau adorabili.
Cristina(Maria)fain ca mergeti in concediu.Va fi bine ai sa vezi.V-au costat mai putin biletele pt ca e extrasezon?
Gabi m-am mai linistit .Eu cred ca faceam 3 crize de nervi,nu numai una.

Nu v-am povestit ce era mai important si anume ce curajoasa fata am.Am mers duminica dimineata in Parcul copiilor si Mela s-a urcat pana in varful piramidei de sfoara.Bineinteles ca de coborat nu a mai stiut asa ca s-a pus pe plans si Diana s-a catarat dupa ea.Nu s-a descrajat,mai ales ca Vlad iubirea ei ii era alaturi ,asa ca s-a mai urcat o data.Acum a coborat de jumate si acolo s-a blocat .I-au alunecat picioarele si i-au ramas numai mainile pt sustinere.A stat asa cateva secunde,timp in care noi toti ii spuneam sa nu da drumul la manute si o tot indrumam ce sa faca,dar in cele din urma si-a dat drumul.A avut noroc ca a cazut pe etajul orizontal din sfoara si a mai amorsat pt ca pana la urma a aterizat pe burta .Nu s-a lovit dar s-a speriat.Eu oricum am fost mandra de ea pt ca era cea mai mica de acolo.

Carmen(32+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, imi pare rau de Ade.Poate v-ati procopsit cu ceva virusel pe la SM.
Cristina Rubi mai mergeti cu cineva sau numai voi 3? Va doresc sa aveti un concediu placut, copil cuminte si sanatos si relaxare maxima.
Alina mai 3 zile pana la examen... cum stai cu invatatul?
Flavia ceva impresii dupa prima zi de munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele!
GABI esti o figuraaaa
CRISTINA sper sa isi revina Mara si sa va distrati bine in concediu!
CARMEN chiar ca arati super,te-am mai vazut eu prin oras .Ba odata te-a vazut si colega-mea si tot drumul numai: "DOAAAMNE !!! CE BINE ARATA AIA!!!" am auzit
ADA ce-ti face caluztul?
ALINA spor la calcat !

Noi suntem bine,la tzara a fost super fain,aseara am ajuns acasa. Am pus aici cateva poze:http://www.dropshots.com/DIA2#

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Inca sunt vie dupa prima zi de munca, multumesc de intrebari.

A fost ok, foarte mult de invatat, toata ziua am stat cu ochii ca cepele sa fur de pe ici de pe colo cate ceva.

Miha, asteptam poze cu proaspatul crestinat.

Cristina, sper sa fie ok Mara si sa plecati linistiti in concediu. Distractie placuta sa aveti.

Alina, s-a trezit Ade, cum e?

Carmen, ai fata mare, ce mai.

Ada, bafta la operatiunea olita.

Ildi, cu intarziere lui David. Sa fie mereu fericit.

Noi am fost la tara luni, de marti pe miercuri la o pensiune la pescuit, de joi pana sambata la strand la Oroshaza si de sambata seara pana ieri seara la dorobanti la prietenii nostrii, asa ca sunt satula de facut si desfacut bagaje.
Bogdan a stat cu mami pana sambata, nu ne-a pomenit deloc (spre disperarea mea), iar cand m-a vazut nu a avut nico reactie. Mi-a venit sa plang. E mai greu pentru mine sa nu mai fiu cu el decat pt el.

Ma duc sa stau cu el si sa termin mancarea.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, nu-ti fa probleme cu indiscretia. Nu m-a deranjat deloc intrebarea.
Ce fata curajoasa ai!

Ada, poze de la ziua lui Vladut ne pui?

Gabi, nu-mi aminti de examen, n-am mai citit nimic nici nu stiu de cand.

Moni, nu pot sa vad pozele, nu se deschide pagina, mai incerc...

Flavia, Adelina s-a trezit fara febra, dar era uda leoarca de la transpiratie. Acum e ok, dar ma astept sa mai faca diseara febra.
Ce plimbareti ati fost si voi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

De data asta ma declar si eu invinsa. Ce-i prea mult e prea mult. Sunt rupta , ma dor toate si mi-e somn de nu mai pot. Casa e ca dupa taifun dar nu-mi pasa. Haine de spalat gramada, de calcat si mai multe.
Bine ca a trecut si asta. Sper sa fie ultimul botez

A fost super, mie mi-a placut mult ceremonia, chit ca Victor a plans intr-una. Masa de dupa am dat-o la hotel Iris. A fost ceva in familie, nu mare lucru.

In rest nu mai stiu ce sa zic. Sunt varza.

Aici aveti poze de la botez.http://community.webshots.com/album/563312964PUGdRb

PS: scriu mesajul asta de dimineata. Asta plus ca o data mi-a restartat Matia calculatorul in timp ce puneam pozele in album.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput