Mamici din Arad! (96)
Raspunsuri - Pagina 15
Claudelu spune:
fetelor azi, ptr cele care nu urmaresc emisiunea Dansez ptr tine, azi e ultima editie si printre copii cu nevoi se afla si un baietel din Arad, Denis, care are probleme locomotorii...haideti sa-l ajutam si noi pe Denis trimitand cate un SMS la numarul de tel 1776 cu textul Andra...
Claudelu spune:
URAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Denis a castigat premiul de popularitate (10000 euro) plus locul 5...in total 15.000 euro 

Ierti-ma daca am gresit ceva, dar scriu printre lacrimi ![]()

Melania 14 spune:
Alina tot nu am apucat sa ma uit pe toate pozele tale.De abia am reusit sa-l conving pe Ovi sa ma lase si pe mine 2 minute pe forum pt ca astept un raspun de la una dintre fete
.De luni merge la servici ,asa ca atunci am timp de studiat poze.
Cristina nu am uitat de tine.Mersi pt link.
Miha nu-mi vine sa cred ca vorbesti iarasi de botez.Parca numai ce ne-ai pus poze de la botezul lui Matia
.Distractie placuta va doresc!si multumim oricum de invitatie.
Clau nu am urmarit concursul dar stiu ca era un baietel din Arad.I-a placut lui Raul bicicleta?
Magda succes maine cu cainii!
La multi ani David
sa cresti mare ,sanatos si voios alaturi de parintii tai!
Carmen
(32+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
ILDI25 spune:
Ioi ce ma bucur si eu pentru Denis ,am trimis si eu SMS ,apoi cand s-a facut premierea am atipit un pic si m-am trezit la sfarsit cand au anuntat premiul cel mare si-am fost dezamagita oarecum ,am crezut ca Denis n-a castigat nimic.
Am bocit si eu la toate emisiunile ...
Ildi
si
David (2 mai 2006 )
alinamoro spune:
Salutari de la Satu Mare! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Ce liniste!!!
Eu am o avut ieri o zi plina. Cu prunci mairaiti, am reusit sa ies pe usa abia la ora 11, dar cand sa ies Ioana a tras un kk si a trebuit sa ne intoarcem.Am lasat-o pe Ioana la bunica si am mers cu Tudor la Kaufland la cumparaturi. De acolo repede la Bodrog(m-am bucurat ca am reusit sa ajung}.Copilasii au fost adorabili si foarte frumos imbracati. Miha sunteti o familie frumoasa si implinita. Sa va traiasca puiutii. Cand ne-am intors ne-am oprit la o matusa in Aradul Nou, asa ca s-a facut ora 4 cand am ajuns acasa. Am sperat sa pot dormi o juma de ora ca ma durea capul ingrozitor dar nu m-a lasat Tudor. La 6 am plecat la Mc Donalds la ziua unui baietel. Nu era destul ca am plecat cu intraziere mi sa mai rupt si punga de gunoi pe casa scarilor.
Dupa Mc l-am dus pe Tudor la bunici ca Cipri planificase "long night" cu colegii de birou. Sotul si-a dorit tare sa fac pizza asa ca am facut 5 tavi...dupa care a inceput campinat de tenis, bowling si box. La box i-am facut KO pe toti( 5 la nr)! Incredibil!Dar am si transpirat ca un cal... M-am culcat la 5 . Cipri pe la 6, acum sunt rupta, mana dreapta ma doare de numa, am vreo 2 vanatai dobandite la tenis ca m-am lovit de canapea. ne-au trezit telefoanele la 10 iar la 11 au venit pruncii acasa.
Faza cea mai grea este ca (,)cheile de la masina noastra sunt la Curtici. Am aflat acum 10min. A plecat unul din baieti cu ele in buzunar ca a fost sa ia ceva din masina si in buzunar i-au ramas.
Ada, voi cum ati petrecut ieri?![]()
Aaa, m-am intalnit cu Carmen la Kaufland, i-am si zis ca arata tare bine. e nesschimbata, Doar burtica i-a crescut.
alinamoro spune:
Am ajuns acasa! 
Sunt cam obosita, e obositor si sa fii musafir.![]()
Ne-am oprit si la Oradea la nasii nostri, la viitorii fini si cu frate-meu ne-am intalnit in oras ca nu erau acasa.
Gabi, ioi ce zi incarcata ai avut! 
Miha, asteptam poze de la botez!![]()
Merg sa spal si sa culc pruncii.
Edit: Clau, Ildi, nu stiam de baietelul de la "Dansez pentru tine". Ma bucur ca a castigat ceva.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Ceau.
Miha, felicitari pentru noul crestin al familiei! Asteptam poze.
Eu sunt necajita tare. Miercuri trebuie sa plecam in concediu si azi-noapte pe la 11 mi-a vomitat Mara tot ce mancase la pranz si laptele de seara, urla ca din gura de sarpe cu ochii inchisi, in brate se zbatea, cand o lasam jos nu era bine. Am avut vreo 3 reprize din astea toata noaptea. Acum la 10 a adormit iar, e obosita. Nu are febra, e un pic mucioasa, nu tuseste, doar a stranutat de cateva ori azi. I-am dat o doza de oscillococcinum si cam atat. Oare ce sa fie?
de
Mara
POZE
Melania 14 spune:
Maria imi pare rau de Mara.Poate a fost ceva trecator.Faptul ca nu a facut febra e un lucru bun,nu?Unde mergeti in concediu?
Miha de abia astept si eu poze cu toata familia frumos imbracata
.Unde v-ati chefuit dupa?
Gabi dar stiu ca ai avut ce povesti de sambata.Criza de nervi cand ai facut-o ,sau nu ai facut una?

Ma inebunesti cu sporturile tale in apartament.Ce au spus vecinii de jos cu atata tropaiala? Zici ca numai burta mi-a crescut?e foarte bine pt ca am luat deja 10kg+(5 sau 7) cate mai pun mi-ajung
.
Alina zici ca-i greu sa fi musafir
?Asa ziceam si eu .Dupa o saptamana de vizite,gratare si plimbareli ma bucur totul a intrat in normal.Fratele tau s-a logodit sau casatorit sau s-a contramandat totul din cauza intamplarii de anul trecut.No ,hop si eu
curioasa.
Flavia cum e la servici?
Ildy cresteti?Poze de la ziua lui David?
Restul fetelor?
Carmen
(32+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !