Mamici din Arad! (96)
Raspunsuri - Pagina 14
DianaR spune:
La multi ani David! Ildy, sa-ti traiasca!
La multi ani Dragos de Alina33!
Oho, cate poze ati pus, nu fac fata!
Ada, is faini pruncutii tai si Vladut tunsulici!
Gabi, frumoase pozele afara!
Alina ce fain is fratiorii frumos imbracati si se iubesc de numa!
S-au anuntat rezultatele la concurs, cum am intuit nu le-a placut poza cu piticii, nu-i nici macar in primele 6
... Dar macar poza cu primavara a ramas pe 5
. Trebuie sa recunosc insa ca primele 2 poze sunt f reusite, deci merita din plin! Eu va multumesc inca odata pentru ca mi-ati fost alaturi!
Miha, cu drag am veni, dar daca e vorba de sambata asta (adica maine) noi mergem la Timisoara...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
monica70 spune:
LA MULTI ANI DAVID SI DRAGOS!
Diana acum am vazut si eu clasamentul.Imi pare rau ca au scos "piticii" din primele 3
Am ramas afis de asa schimbare,doar de primul loc imi pare bine ca mie chiar "Micuta domnisoara" imi placuse cel mai mult.
Am vazut ca ati pus multe poze,dar n-am apucat sa le vad inca pe toate,trag tare cu contabilitatea de-acasa ca-s in urma si maine si poimanie vom fi la tzara,of ca abia astept!
MIHA distractie la botez,sa iasa super!
Si la restul pupici!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maggda spune:
La multi ani David si Dragos!
Gabi ce face fetita,e ok acum?
Somleac distractie placuta la botez si sa va creasca copiii mari si sanatosi.
Eu m-am apucat de curatenie la etaj.La ora 13 vin parintii mei si socrela
la mici si gratare
.Noi papam si ii las pe ,pensionari la barfe
,eu imi vad de treaba prin casa ca maine avem program de imbaiat cainii pentru concursul de duminica de la Gyula.
E gata situl,deja ma contacteaza oameni pentru pui.Oricum pentru 3 deja am gazda iar daca vad o femelutza care sa fie asa laboasa ca si Atemi si frumoasa mi-o tin
.
pupici la toate
gabitzica spune:
La multi ani David
Sa cresti mare , cuminte si sanatos si sa iti iubesti surioara. Ildi, tu cum ti-ai rezolvat cu lucrul? Ti-ai luat medical?
Ada ce scumpi sunt fratiorii iar tu pari tare slaba. aici.
Diana, imi pare rau ca nu ai prins un loc pe podium.
Alina Msuper pozele voastre. Cele din biserica imi plac cel mai mult.
MagdaIoana mea e mai bine, dar mai tuseste si are muci. Nu a mai facut febra de duminica iar respiratia nu mi e suieratoare de 4 zile. Inca ii dau antibiotic... Fain site-ul cainilor. Bafta la concurs duminica.
Si noi am fost la gratare... dar la restaurant
(la Ratio la strand).
Miha mi-ar placea sa il vad pe Vic la scaldat, dar nu promit nimic. Sa vad cum ma organizez miine ca am o zi plina.
alinamoro spune:
Carmen, nu avem numarul de telefon de la TMA (Vladimirescu), l-am intrebat pe Calin.
Vad ca a pus Cristina site-ul lor.
Diana, felicitari si pentru locul 5
, poza cu Vladut era mai reusita oricum. Totusi ma bucur si eu ca a castigat "micuta domnisoara" decat altele.
Magda, succes duminica la concursul de caini.
Noi maine mergem la Satu Mare la sora lui Calin si la o verisoara. Ioi ce nu mai suport sa fac bagaje! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Dragos 
Alina33 (trecuta de 33
) sa-ti traiasca fecioru! Ne e dor de voi 
David 
Sa cresti mare, sanatos si cuminte!
Ildi,
Adeverinta ta e la mine
Mi-a zis Diana ca le-ai sunat si tu...asa incredere ai in mine? 

Diana, intradevar poza cu "micuta...nu stiu cum"
e frumoasa dar nu mi se pare normal felul in care s-a votat...am impresia ca la final voturile noastre n-au contat. Pe forum, din partea moderatorilor si a adminilor auzi doar de transparenta...unde-i transparenta in acest concurs?
Miha, imi pare rau dar n-am cum sa ajung la botezul lu Vic, desi sincer mi-ar placea. Distractie placuta!
ALina,
n-ai vrut sa ma vezi, nu?
Dupa ce a plecat Calin si Dragos mi-a parut rau ca n-am mers cu ei sa te vad...altadata ![]()
Magda, bafta la concurs 
alinamoro spune:
Clau, pai tu n-ai vrut sa ma vezi.
Puteai sa vii cu Dragos si Calin sa ma vezi, eu nu stiam exact unde sunteti, mi-a zis Calin ca sunteti pe-aproape, dar la cata lume era acolo sigur nu va gaseam, ma orientez cam greu.![]()

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
LA multi ani David! Sa dea Dumnezeusa ai parte de o viata frumoasa si implinita alaturi de parintii tai si de surioara.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ILDI25 spune:
Salutare
Va multumesc pentru urarile de ziua lui David.
Noi numai ce am ajuns acasa ,am fost cu David de ziua lui la Gradina zoologica in Oradea ,apoi am dat o fuga si pana la Felix si acum am ajuns acasa .A fost frumos ,s-a simtit si el bine .
Ada de pampers n-am scapat inca de tot dar in curand ,nu se cere tot timpul la pisu si noaptea nici atata asa ca n-am putut inca renunta ,dar kk face numai la olita deja din decembrie nici macar ocazional nu a mai facut in pampers.
De vorbit vorbeste intr-una ,mai nou pune tot felul de intrebari ,de ce asa ,de ce aia... .
Diana na imi pare rau ca doar pe locul 5 e poza voastra ,dar asta e ,oricum felicitari.
Clau
si sper ca nu esti supi ,ti-am trimis pm.
Miha ioi meriti toata admiratia , sincer eu n-as face fata la cate faci tu. Distractie la botez .
na, ma duc sa ma intind ca sunt rupta ,ma uit la Dansez...
Ildi
si
David (2 mai 2006 )