Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Eu sunt pe aici dar nu am loc de Ovi la calculator.E in concediu saptamana asta si s-a desfasurat cu pispacurile lui peste tot.Ieri v-am citit dar nu am putut scrie.

Gabi poza asta e adorabila.In legatura cu soacra-mea ,e din Cermei dar au plecat din copilarie de acolo.E verisoara cu mama lui Florin Laza.Apropo de Florin ,cred ca maine e ziua Cristinei si pe 5 a Daviei.
Anca in ce domeniu lucrezi tu?Nu stiu sa-ti dau amanunte despre prelungirea concediului.Pacat ca nu poti sa te bizui pe maica-ta ,dar pe socrii?
Alina iar mergi la cumparaturi in Austria?Mey dar ducaci mai sunteti!

M-am uitat in listuta,avem la sarbatoriti luna asta!!!!
Mergeti maine la gratare?

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, nu mai mergem in Austria ca a intervenit ceva la prietenii nostri (am scris pe pagina celalta).
Mergem maine la gratare daca o fi vreme buna, vineri plecam la Satu Mare, sper...de obicei cand nu ne iese vreun plan o tinem tot asa cateva zile, adica nu ne iese nimic.

Am pus poze AICI.
Sunt foarte multe de la Pasti si de la logodna la care-am fost duminica (abia le-am selectat din peste 500 poze), o sa va intoxicati cu Adelina.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare! Noi nu cred ca facem gratare azi ca in weekend iar facem, duminica si luni tot gratare am mancat...si ne cam saturam. Mai ales luna asta... Azi cred ca mergem pe strand sa mancam la ratio, sa ne plimbam cu piticii.
Gabi, am vazut pozele, sunt tare dragalasi Tudor si Ioana. Ioana vesnic bosumflata pare. Ma duc sa ma uit si la pozele Alinei.
Vladut vorbeste din ce in ce mai mult. Zice "ducu papa iaba, moco", si multe altele pe care nu stiam ca le stie. E tare dulce, si continua sa ma dragaleasca tot la cateva minute. De ziua lui Iulia vrea sa-i cumpere o masinuta, sa fie surpriza. A inceput sa se ceara singur la olita de ieri, dar a facut doar pisu. L-am pus deja si azi, dar nik. Mai insistam.

Carmen, Serban ce mai lucra?
Nico, voi unde sunteti?
Ildi, David s-a scapat de pampers sau inca nu? Ca el facea kk la oala, asa-i?
Ivett cum se simte?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am mai pus si eu ceva poze de aici.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Carmen, Florin Laza zici? Numele mamei mele de fata era Laza... , tare-mi place numele asta.
Noi am fost azi la gratare de la 10 pana pe la 17, apoi inca o tura pe la prieteni si prin oras. Acum am ajuns acasa cu Mara super obosita si maraita, am pus-o in pat, si-a cantat 15 minute pana a adormit.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Hello, nu v-ati intors de la gratare?
Noi am fost la padure la Vladimirescu cu niste prieteni si prieteni de-ai lor, in total 6 familii. Au fost si copii, asa ca ai mei nu s-au plictisit. A tinut si vremea buna cu noi, ne-am simtit f bine. La ora 20 am venit acasa.

Clau, mi-a zis Calin ca s-a intalnit cu voi cand a fost cu Dragos la plimbare. Mi-a dat 3 incercari sa ghicesc si n-am ghicit.

Ada, am vazut pozele...ce scumpi sunt copiii, mai ales Vladut asa tunsulica.

Cristina M., voi unde-ati fost la gratare?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina acum ma uit la pozele tale.Ai cumva nr de telefon de la Vladimirescu?acolo v-ati facut coltarul,nu?
Maria il sti si tu pe Florin Laza? sau e doar o coincidenta?Voi cum mai stati cu olita?
Ada daca asa va semana si Serban cu Mela atunci voi avea 2 copii numai a lui Ovi .Bravo lui Vlad pt succesul cu olita!

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Intru si eu pe fuga, ca sunt cu muuulte oale pe foc. Fac mancare la greu ca de maine am muuulti musafiri.
Sambata botezam pe Vic. Cu ocazia asta va invit, pe cele care doriti sa-l vedeti cum face baie, la manastirea Bodrog la ora 13.
Eu zilele astea am fost super alergata cu pregatirile pentru botez, basca sa-mi caut mie ceva de imbracat lucru care s-a dovedit aproape misiune imposibila. Si cu toti pruncii dupa mine cam va dati seama.....
n-am citit nimic din urma ca n-am avut timp.

PS Azi m-am intalnit cu Cristina si gemenele in parcarea de la Kaufland. Veneam de la gratare.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Carmen, da, la Vladimirescu am facut coltarul si fotoliile, il intreb maine pe Calin dac are numarul de telefon ca nu stiu.

Miha, nu te ajuta nimeni zilele astea? Nu ai bona nici acum?
Noi mergem sambata la Satu Mare.
Saptamana viitoare sper sa ne intalnim.

La multi ani David!
Sa cresti mare si cuminte puiutule nazdravan!
Ildi, sa va traiasca flacaul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
La multi ani Dragos de Alina 33!
La multi ani David!
Sa va traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii!
Carmen, uite site firmeide la Vladi cu canapelele. Au magazin si la Miorita...
http://www.tma-com.ro/
Aseara m-am intilnit cu Miha cu juniorii...Dormea Matia, n-avea treaba...
Merg sa-mi fac cafea...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput