Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana jucam bowling, tenis, golf, box si basebol cu Nintendo Wii. La jocurile astea faci exact miscarile reale de la fiecare joc in parte , tinand o telecomanda in mana. Am o febra musculara...
Ioana mi-a facut si azinoapte febra si la un moment dat imi cerea tot din 2 in 2 minute apa, sper sa nu se mai repete figura si in noaptea asta.
Carmen, soacra ta e din Cermei?
Ne vizitam cu ai mei, dar nu foarte des. Parca am sta la sute de km

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am ajuns si noi in sfarsit acasa...ma saturasem de mancare, prajituri si numai sa stau.
Ne-am simtit excelent de Pasti, mai ales ieri ca am fost la logodna, ne-am intalnit cu multi prieteni, vecini, rude...

Ada si Gabi, superbe oua ati pictat!
Gabi, cum e Ioana? Imi pare rau c-a fost bolnavioara .Si Adelina are muci, cred ca de la vant, a fost non stop afara zilele trecute. Cand a avut Ade bronsita si respira mai greu i-a prescris dr.geanta jumate fiola de dexametazona daca respira mai greu noaptea (asta in loc de prednison care-i groaznic la gust si e tableta).
Merg sa termin de despachetat, sa mai pun o tura de haine la spalat...maine seara cred ca plecam in Austria, nu stim siguri, adica nu suntem hotarati(de fapt eu nu sunt), diseara vorbim cu prietenii nostri cu care-am fost azi-vara in concediu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Am mai pus niste poze incepand de aici
Alina ceva poze nu ne pui?
Slaba activitate oe aici...

Mergi la inceput

Gabi, nu stiu cand am timp sa pun poze, mergem imediat la prietenii nostri sa vorbim daca si cand mergem in Austria si maine am conducere plus trebuie sa fac cumparaturi...a facut Calin vreo 500 de poze...(am ce selecta)

Am vazut pozele voastre de la tara, ce scumpi sunt copiii!
L-am vazut pe Tudor tare incantat pe scuter, iar alea cu Ioana in spatele lui sunt super. Toti sunteti frumosi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Helau!!! Unde umblati???
Cristina voi cum sunteti? Tot in carantina?
Anca tu de nu mai ai timp sa scrii?
Restul fetelor tot la gratare?
Flavia tu cred ca esti cu bata in balta
Multumesc fetelor care mi-au trimis sms, eu nu am apucat sa trimit nici unul macar.

Mergi la inceput

Chiar ca-i liniste pe aici. Noi pe la 23,30 am ajuns acasa si pruncii au fost super obositi, mai ales Ade.
No, noi nu mai mergem in Austria ca a intervenit ceva la prietenii nostri cu care trebuia sa mergem, am amanat plecarea. Oricum nu prea aveam eu chef, dar hotarasem sa mergem pana la urma. Am vorbit cu prietenii nostri din Austria, din Mondsee si ziceau ca-i destul de frig acolo, 7 grade si ploua. Cred ca mergem la Satu Mare la ceva rude de-a lui Calin daca tot suntem pusi pe plimbare acum.

La multi ani Dragos de alina33!
Alina, ce mai faceti? Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare fetele.
Gabi ce gratare? Eu cel putin am lucrat si ieri si azi sunt la birou ...
ALINA abia ai venit,iar pleci? Fain de voi! Las ca in WE si noi plecam la Bihor abia astept
CRISTINA ai ceva sandalute faine pe stoc? Din pacate nu stiu inca exact marimea (parca 22-23),o sa o masor acasa.Cele de anul trecut ii sunt fixe toate,le mai poate purta maxim o luna cred,asa ca poate iti facem o vizita cand mai mergem pe la socru.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salutare! Hristos a inviat!
Acum am apucat sa mai citesc si eu ce ati scris si sa vad poze, care sunt f faine si mi-au placut mult ouale vopsite.
Gabi, voi ati avut si un decor fain la poze. Nu prea am mai avut timp de scris pt ca am fosz f agitata cu sarbatorile astea, ca e greu fara ajutor, a trebuit sa spal si geamurile cu Alex catarat pe langa mine pe pervaz.... A fost destul de greu. Bine ca a trecut. Nici eu nu am ajutor din partea mamei mele pt ca ea locuieste la Sampetru si chiar si cand e cu noi nu ma prea pot baza pe ea, ca e cam zapacita.
Eu am o stare destul de nasoala zilele astea, pt ca au aparut 2 ocazii de a incerca sa ma angajez in domeniul meu, dar nu pot sa profit de ele, pt ca nu am ce sa fac cu Alex. Tati a zis ca sta el cu Alex,dar nu e asa usor cum crede, ca Alex mai trebuie si schimbat si imi propusesem sa il invat la olita in vara asta si alte lucruri.Acum Alex e cel mai important pt mine si mai ales e greu ca suntem intr-o perioada de tranzitie, asteptam sa vindem apartamentul si sa ne mutam la casa si as vrea ca abia apoi sa ma angajez sau sa fac ceva pe cont propriu, cum ar fi o sera de flori si o florarie, ca de mult imi doresc asta.
Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre posibilitatea de a prelungi concediul asta de crestere a copilului cu inca un an, care sunt conditiile, unde se face cerere si cati bani se mai dau in anul respectiv? As vrea sa mi-l prelungesc daca as putea.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Mey ce liniste totala pe aici...a murit pisica? (vorba lui Dragos).

Anca, ma bucur ca mai dai un semn de viata...pup pe Alex.
Unde va mutati la casa?
Nu stiu despre prelungirea concediului, Hildegard l-a prelungit la 3 ani(concediu fara plata), dar nu stiu detalii, poate iti raspunde ea.

Gabi, mai stii ceva de alina 33, ai mai vorbit cu ea?

Mergi la inceput

Alina, am vrut sa o sun ieri pe alina33, sa il gratulam pe Dragos, dar nu a vrut Tudor cand am avut de gand, dupa care am plecat de acasa si am ajuns tarziu, asa ca nu am mai apucat sa sunam.A zis Alina ca in iunie vin la Arad. Nu stiu de ce nu mai scrie aici, ca de citit mai citeste si se uita la poze. Na ca am parat-o.

Mergi la inceput