Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ai mei (Tudor si Cipri ) joaca tenis... la ora asta... iar acum suna la usa un vecin care vrea si el.E figura Tudor cum plonjeaza dupa minge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI in primul rand ma bucur ca nu mai are febra Ioana! Am vazut ouale voastre,super faine,poate la anul ma pun si eu sa pictez avand-o ca ajutor pe Diana Deocamdata tot mami mi le si vopseste,de pictat cine sa mai aiba timp si chef ca pe vremuri ?
MIHA ce chestie, numai la aia nu m-am gandit ca m-ar fi putut durea gatul de la extractie si anestezie,n-am mai patit asa ceva la nici o extractie.
CARMEN sunt sigura ca ii va placea mult mai mult bucataria aia mai tarziu Dianei.Obiectivul e sa mai ramana ceva din ea pana atunci
FLAVIA si ADA imi place cum vorbesc flacaii vostrii si pe mine tare ma distreaza! Eu si acum mai fac rebus cu ce vrea sa zica uneori Diana,o tot interoghez pana deduc la ce se refera
Salutari si celorlalte ,sper ca v-ati simtit bine toate!

Noi am fost la mami azi,asta dupa ce toata dimineata a scos untul din noi Diana, nu stiu ce-a avut,dar a fost tare rea si neascultatoare,ne facea tot in ciuda Am lasat-o sa doarma la ai mei si la amiaza si acum seara.Au dus-o cu ei si la manastire in Gai sa isi mai consume energia.Maine mergem la niste neamuri la Semlac,au o fetita de trei ani asa ca sper sa se distreze cu ea.Bine ca e vreme buna

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi foarte faine ouale.Mey dar si pe Nemo l-ati pictat!A avut Tudor rabdare sa stea si sa picteze?Ioana e o scumpa in poncio ei.Si poza cu toti 4 e frumoasa .Ai tai unde locuiesc de pomenesti asa de rar de ei?
Flavia tare as vrea sa-l aud pe Bogdi pocind cuvintele.Si mie mi-e dor de perioada in care spunea Mel,t in loc de c
Ada ce scump e Vlad cum ti-a dus dorul.Si noi mergem la gratare maine.
Moni de ce sa nu mai ramana bucataria intreaga?acum oricum incepe perioada de iesit din casa ,nu se va juca asa de mult cu ea.La toamna e deja mai mare.Oricum in cazul Melaniei gradinita e cea responsabila de jocurile frumoase si inventive.

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen ai mei, adica mama si fratii mei stau la Cermei.De pomenit nu prea am de ce... va invidiez pe cale care va aveti mame pe care va puteti baza.
Eu am facut o intindre la mana drepata...mine nu cred ca o sa o mai pot misca. Am jucat tenis si bowling. Fetele care aveti chef de bowling , va astept la mine, dar fara prunci ca e pericol. I-am trosnit una la Tudor saracul si ieri si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Buna dimineata,
maaaaaare lucru ca am dormit pana la ora asta si numai eu m-am trezit
Gabi acum imi aduc aminte ca parca stiam de Cermei.Pai atunci sigur ii stie maica-ta si pe soacra-mea si surorile ei.De ajutor am inteles ca nu ai pt ca sunt departe dar de vizitat?No acum tre' sa-mi satisfaci toate curiozitatiile .

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Hristos a inviat

N-am timp sa scriu mai multe, poate mai spre seara ca ne pregatim sa mergem la padure ,ieri am fost iar plecati ,tot pe drum...
la toata lumea

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Ada, mama ce faine is ouale! Mi-e mi-ar fi mila sa le sparg cred ca le-as pune in vitrina si acolo ar sta!

Gabi si ale voastre is tare faine! Acu ma uit si la restul pozelor ca n-am apucat. Ce bowling???

Moni, sa-si stapaneasca sanatoasa bucataria Diana!

Flavia, ce fain vorbeste Bogdi!

La noi a venit iepurasul sambata dupamasa, Vlad a primit un lego duplo castel ptr baietei, se gasesc tare greu, am apelat la o prietena forumista din Germania sa ma ajute si sa-mi comande pe ebay. A fost tare incantat, nici nu s-a mai uitat pe ce-a mai primit altceva, inclusiv la dulciuri... La Timi zau ca nu mai stiu ce sa-i mai iau... Acum a primit niste puzzle-uri, de ziua ei o sa primeasca si ea un lego dar asta l-am luat din partea prietenilor si zau ca altceva nu stiu ce va primi ca are destule! (teoretic ar trebui sa primeasca din partea noastra, a bunicilor, unchiului, nasei etc ) Macar la Vlad e simplu ca din partea nostra si a rudelor e bicicleta. Dar la ea?

Azi mergem la gratare cu prietenii (inclusiv Carmen si company). Sa aveti o zi frumoasa!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Adevarat a Inviat!
Mai da toate va chefuiti? Ce e cu linistea asta?
Noi in general pe-acasa, azi am fost in Parcul Copiilor...
Gabi, faine ouale. Se vede ca ai artisti in familie...Cu Wii joci bowling?Bine ca sunt mai bine copiii...
Ildi, tu cind treebuie sa nasti?
Flavia, ce fain vorbeste Bogdi. Nu cred sa facem varicela...
Carmen, Diana, unde ati fost la gratare?

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor ce oo frumoase stiti sa faceti!Mie mi-au vopsit oua socrela si mami asa ca eu nu am mai vopsit ca n-avea rost dar si daca nu iau de la ele e bai asa ca eu nu fac .Placintele mi le-a facut socrela(ca de fiecare data de altfel),un tort cu frisca,sunca fiarta si sarmalele mami asa ca eu doar am asteptat Pastele .Ieri am fost in vizita la cumnata-mea si la nasi apoi aseara am dus-o pe Bianca la ai mei.Azi dupa-masa am mers dupa ea si ne-am dus pe mal dupa care am dus-o inapoi la ai mei.Asa ca eu si sotziorul suntem in luna de miere .

Mergi la inceput

Da Cristina cu Wii jucam bowling.
Revin ca trage Ioana de mine si imi zice "baia-baia", adica vrea sa-i fac baie...

Mergi la inceput