Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Hristos a inviat!

de Mara

POZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Adevarat a inviat!

Noi ne-am culcat super tarziu, ca am asteptat-o pe Daria sa vina de la biserica ( a fost cu taica-meu la Bodrog). Atunci noaptea a venit si iepurasul, am ciocnit un ou si cu ocazia asta s-a trezit toata trupa si Alex si Matia si Victor. Dimineata Victor s-a trezit pe la 6 de atunci nu mai doarme decat printre picaturi, iar Matia la 7 jumate.

Ada sunt superbe ouale tale. Ai avut o rabdare colosala, dar esti si talentata. Noi am vopsit 70 de oua. Am fost epuizata dupa asta.

Gabi imi pare tare rau de puiutii bolnaviori si de tine ca stiu cum e cand vin sarbatorile si copii sunt bolnavi. Sper sa fie mai bine si sa reusiti sa aveti un Pasti linistit.

Moni, mortale si tu si Diana. Si eu sunt cu o masea scoasa. Vezi ca -s-arputea sa te doara gatul de la anestezie si extractie. Si pe mine m-a durut vreo 3 zile dupa.

Clau super ai rezolvat problema cu iepuroiul.

Noi mergem la mama la Masca. Ce bine ca vom sta afara ca e o vreme superba.

Lumina Domnului fie cu voi si sa va aduca tot binele din lume.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hristos a inviat
Gabi imi pare tare rau de Ioana si Tudor.Da stiu ca ai la siropuri sa le dai! Sa le treaca cat mai repede.Ai reusit sa termini treburile?
Clau fa-ne o poza cu bicicleta sa o vedem.
Flavia nu stiu ce sa zic de Bogdi daca poti sa-l scoti afara.Dar stiu ca ai facut la mancaaaaaaaaaaaaaaaaaaare!Pofta buna sa aveti!
Moni sper ca te opresti azi cu buselile!Ii va place Dianei bucataria numai sa se obisnuiasca cu ea.Mela si acum face la mancare .....si parca aum mai mult decat inainte fiind mai mare.
Ada sunt superbe ouale!acuarela zici?Poate voi face si au la anul cand va aprecia cineva munca mea .Mela le-ar fi spart pe toate azi daca am fi lsat-o.Sa ne povestesi daca i_a placut lui Vlad cadoul .

Noua nu ne-a ajuns bicicleta ,dar nici o problema.Atata timp cat au fost dulciurile.Aproape ca nici nu s-a uitat la cadouase ,numai la ciocolata.Eu mooooooooooooooooor cand o vad cum "baleste"dupa ea.Mie nu mi-a placut ciocolata niciodata,chiar de copil ,asa ca .....

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Adevarat a inviat!
Da Carmen , am reusit sa imi termin trebuirile, nu am facut chiar ttot ce mi-am propus, ca Ioana a vrut tot in brate. Tortul diplomat nu am mai reusit sa il fac.
La noi azi a venit iepurasul cu dulciurile. Ioana e inebunita dupa bomboanel haribo, toata ziua imi cere. Nu mananca mai nimic zilele astea, doar "bombo", "doi bombo" cere
Azi mergem la masa la socri, iar maiine mergem la ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hristos a inviat!

Si noi am fost azi la Lipova la parintii Laviniei, prietena mea, si am facut gratare. Maine gratare in curtea noastra.

Clau, acuarelele de la Selgros, de-alea tempera, in tub. Scrie pe ele nontoxic. Sunt si in borcanase de-alea mici. Eu am vopsit patruzeci si ceva de oua, dar nu le-am pictat pe toate ca n-am mai avut timp.
Vladut e incantat de toate cadourile, mai putin de un robot mai mare care face zgomote puternice si se aprinde cu multe beculete. Ii e frica de el si se trage in spate... Dupa bobo si cioco si Vladut e terminat, spre deosebire de Iulia care nu manaca dulciuri decat rar. Cu locomotiva thomas si paturica ne-am jucat cu totii, pe rand. E super tare. De la Lavi au primit carti, Vladut una mare si cartonata, cu gongo(insecte), gonii(dragonii-adica dinozauri), chinu(rechin si alti pesti), muta(maimuta) si alte animalute, iar Iulia o cutie cu mai multe carticele cu povesti de printese. Sunt faine sarbatorile...

Gabi, cum mai sunt piticii? A mai facut Ioana febra? Vladut de cand a venit acasa striga tot timpul dupa mine cand nu ma vede si nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el decat pe "mami". Nimeni n-are voie sa-l imbrace si altele.Si-acum e la mine in brate... Ma pupa intr-una si ma strange in brate.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adevarat a Inviat!

Gabi, sper ca sunteti mai bine. Mi-e cam jena sa te sun acum de sarbatori, astept sa vad ce mai scrii de voi.

Ada, ma gandesc ca s-au bucurat copii. Ce sod vorbeste Vlad. Asa imi plac copii care pocesc putin cuvintele, imi vine sa-i manc. Imi aduc aminte de Mel a lui Carmen ce fain vorbea.
A inceput si Bogdi tot mai mult: ii bun (nu-i bun), apica (supica), ai ghija (ai grija), Bodi (Bogdi), dene (desene), iiac (liliac - floarea), dei chie (dai scrie), eeale (cereale), Tamtin (Florin), etc.

Clau, poza cu bicicleta nu ne pui?

Cristina, daca doresti colacul suna-ma dupa data de 4.

Carmen, am pus din mancare la congelator azi, ca eu parca nu stiu sa fac putina si cum am mancat tot pe ulita, iar maine mergem la soacra-mea s-ar strica. Macar asa mai am mancare pt o zi.

Cristina, nici un semn la fete de varicela? Ce m-as bucura sa scape.

Va las ca asteptam musafiri.

Mergi la inceput

Copiii sunt mai bine, Ioana nu a a mai facut febra. O chinui ca trebuie dsa ii dau cu forta antibioticul si eurespalul. Slbutoamolul il ai de buna voie ca e putin.
Am fost ferm convinsa ca am pus link cu ouale noastre...acum am vazut ca mi- a scapat. Dar daca tot nu am pus link, descarc si pozele de azi.
Revin

Mergi la inceput

Aici sunt Pozele noastre de azi. Ouale au fost picate de Tudor si de Cipri. Ale lui Tudor sunt cele din randul de jos, sunt mai mult mazgalite.

Mergi la inceput