Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Of Gabi, imi pare tare rau de voi. Sper sa se faca iana bine cat mai repede.

Ada, superbe ouale. Mie mi le-a facut mama mea ieri la tara.

Clau, ce harnicutza ai fost deja.

Moni, pe Diana ta si pe fata unei prietene le tot pomenesc cand e vorba de copii care au inceput sa vorbeasca repede. Imi pare rau ca si tu te simti rau. Ia o pauza ca si Gabi.

Eu am facut o ciorba si friptura la cuptor, chiftelutze si ardei umpluti, dar a mai ramas de facut garnitura la friptura. Am facut si un tort de iaurt ca nu are rost altceva ca si asa mancam maine la mami si poate plecam chiar de maine, daca nu marti dimineata tot plecam.
In seara asta merge la ziua unei prietene asa ca parca vad ca o sa raman cu mancarea facuta si nemancata.
Mielul l-am pasat la mami sa il faca ea, ca eu oricum nu ma omor dupa el si nici dupa drob. O sa-l gust maine la ea si atat.

Bogdi e ok, i s-au uscat bubele, aseara i-a facut Sorin putina baita, fara frecat prea tare, mai mult umezit cu buretele. Are albul ochisorului stang ceva mai rosiatic si de aseara am inceput cu Tobrex, mama mama ce urla cand ii pun picaturi . Parca e ceva mai bine azi, dar o sa continui ca sa nu i se faca mai rau.

Credeti ca are ceva daca incepand de maine o sa-l scoata mami cate putin prin curte pe la ea, avand in vedere ca bubele sunt uscate, pe fata nu mai are, iar in cap ii voi da o caciulita. Ma gandesc ca sansele sa se infecteze sunt mici acum si nu mai rezist cu el in casa.

Ma duc sa mai spal aragazul si in bucatarie pe jos si sa calc si eu niste haine pt zilele urmatoare.

Care mergeti pe la biserica si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetele,
Aproape am terminat si eu...
Clau, bine ca ai rezolvat cu bici...
Gabi, sanatate Ioanei!Stiu si eu Wii...Cred ca nu va mai lasa in pace...
Ada, super ouale...
Moni, nasol cu cucuiele...
Va zic si eu

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu mor de nerabdare sa ajunga Vladut, am vb cu cumanata-mea si abia ce-au plecat din Alba...asa ca mai dureaza.
Iulia se joaca de cand s-a trezit cu locomotiva Thomas, ii face sinele de tren pe paturica si se distreaza. E super faina jucaria asta. Si pe Teo l-a impresionat cu senzorul care "simte" apa.
Ouale le-am pictat cu acuarele pe baza de apa. Mi-a facut mare placere.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Numa ce a plecat dr. de la noi... Ioana are bronsita asmatiforma iar Tudor bronsita acuta.
Ma inebuneste Ioana ca toata ziua imi cere bombo si altecava nu prea mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, tusesc tare amandoi? Dragii de ei, sper sa le treaca repede. Sunt pe antibiotic amandoi? Ai mei n-au avut niciodata bronsita, adica nu li s-a pus diagnosticul asta...poate au avut.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

of Gabi imi pare rau! Sa treceti cu bine peste
Ce tratament le-a prescris? nu ti-a recomandat sa mergi cu ei la pneumolog?

Ada, de unde ai cumparat acuarelele?

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI aoleu,amandoi au? Pusi sa le treaca repede.Nici Diana n-a avut niciodata bronsita ,din fericire doar cu "rosu in gat" a fost diagnosticata pana acum.
Noi acum ne-am intors,am fost pana la socru-meu in Gradiste,dar eu cu Diana mai mult pe la vecine am fost la inspectat orataniile . Bine ca ne-am dus si noi, ca m-ar fi terminat in seara asta,numai eu cu ea acasa ...
I-a placut bucataria, dar ca sa fie si mai interesant am adus si restul de vase de jucarie ce le avea si am scos plastelina,din care am facut "salamuri" ,"paine" ,"tort" si alte minuni pe care sa le taiem si asa a fost ocupata fata Buna plastelina asta

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, nu ne-a zis nimic de penumolog. A zis ca e virala bronsita, nu se da antibiotic decat in cazurile in care face si febra in bronsita. Le dau si eurespal, a zis ca e ok dar nu erau bune cantitatile ca se dau 2ml/kg corp/zi. La Ioana ii dau Cexyl a zs ca nu e tovcmai bun pentru problema ei, dar daca am inceput sa continui si vedem cum evolueaza. La Ioana mi-a mai dat Salbutamol iar in cazul in care nu se amelioreaza si tuseste tot mai urat sa ii dau Prednison(din ala nu am , sper sa nu fie cazul).
Ada, bronsita e cand au secretii si in bronhii si se aud si raluri cand ii ascults la plamani. La Ioana e si suieratoare respiratia. Am auzit-o cand am dormit langa ea.
Iar pentru febra Nurofen, Panadol, Novocalmin, stiti voi...
Ma duc sa o culc ca trage de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, salbutamol a luat si Raul...atat spray cat si sirop. Sper si eu sa nu fie nevoie de Prednison
Sa va faceti repede bine

Moni, ce distractie pe capu Dianei si cata liniste pe tine acum

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sarbatori fericite si linistite!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput