Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina Rubi, imi pare rau ca trebuie sa anulati concediul. Sanatate multa Marei. A facut laringita sub antibiotic? Febra a mai facut?
Moni, am uitat sa iti spun aseara ca am vazut toate pozele si filmuletele cu Diana pana la ziua ei, ca Tudor a vrut sa le vade pe toate. Foarte frumoase pozele in natura, iar Diana o vorbareataaa, dar are cu cine semana, nu? Nu aveti linie de credit la firma, ar fi fost o solutie de moment pentru salarii.
Diana i-ati gasit cadou la Timi?

Mergi la inceput

La multi ani Vladut Sa cresti mare, cuminte si sanatos si sa itri iubesti surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI avem pe naiba linie de credit,nu-mi mai aminti cate situatii a trebuit sa fac pentru banca vreo 2 luni si cand au cerut bilet la ordin,ai nostri n-au vrut sa dea,deci ciuciu.Cica abia azi pune aia niste bani ca a fost plecata,sper sa ajunga macar pe joi banii in cont.Cred ca trebuie sa incep sa imi trimit iar CV-uri!
Cat deapre Tudor, daca vrea , mai am vreo 7 conturi de drop pline de poze ,dar mai ales de filmuletze ,unele chiar haioase.Am avut ce filma in doi ani jumate Cand si daca vrei zi ca-ti dau linkurile si parolele.Sa stii ca si Dianei ii pun regulat filmulete cu copilasii de pe DC, se distreaza de minune cu ele,ii stie pe nume ,ce mai ...

La multi ani VLADUTZ si de la noi!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
cand au cerut bilet la ordin,ai nostri n-au vrut sa dea
Asta e o prostie! de ce nu au vrut sa dea ai vostri BO? Trebuiau doar avalizate, adica semnate in alb, ca in cazul in care la durata expirarii liniei de credit nu restituiti imprumutul, banca are dreptul sa traga bani din cont cu aceste BO. Dar linia de credit se poate prelungi dupa un an si acele BO nu vor fi folosite, sunt mai mult o garantie a bancii. La ce banca ai facut dosarul? Sa stii ca multi consilieri clintela de la banci habar nu au ce si cum cu aceste BO, si te pun sa aduci BO de la clienti
Trtimite-mi pe pm linkur si parole, ca se pare fiu-meu a facut o pasiune pentru Diana.
Eu asa putine filmulete am cu IoanaSunt convinsa ca o sa imi para rau mai tarziu, dar lenea e mare. Da nici poze nu pot sa ii fac pentru ca daca ma vede cu apratul vine la mine zi zice "uit"-vrea sa vada poza ce i-am facut-o( care de cele mai multe ori e in drum spre mine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina M, imi pare rau ca nu mai puteti merge in concediu... Nu puteti decala cu cateva zile? Multa sanatate Marei!
Adelina isi sufla nasul, f rar mai foloosim batista bebelusului, eventual seara la culcare sa curatam mai bine nasucul.

La multi ani Vladut!
Ada, sa-ti traiasca frumuselu, sa creasca mare si cuminte!

Adelina mi-a mai facut febra azi dimineata la 7, nu stiu cat ca nu i-am luat-o, dar i-am dat Nurofen...doarme si acum, cred ca merg s-o trezesc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele.
La multi ani Vladutz!
Cristina imi pare tare rau de Mara si de concediul vostru ratat.-am pe Mara.
Noi am avut musafir sapt trecuta pe un prieten al nostru de la Deva si 4 caini ai lui cu care a venit pentru examenul de lucru din 1 mai, asa ca noi ne-am relaxat pe camp la examen. Loc la calc nu am avut de Robi si Cipri.In weekend acuma am fost la Firiteaz la aer curat.Burtica e ok, bebe linistit inca si eu tot somnoroasa.
Am vazut si pozele voastre foarte faine toate.Noi mergem imediat la prietena mea din Gradiste in vizita, ca-i e f dor la Maia de Cali, baietelul ei de 10 luni.Tot vb cu el la tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI ti le-am trimis. Cat despre bilet la ordin,nu e asa usor de dat ca asociatul majoritar al firmei noastre e firma italiana care e societate pe actiuni,deci o droaie de actionari cu fitze si-s si falimentari se pare Acum iar il hasaie si pe administratorul asta ce are doar vreo 6 luni vechime ... Sa vedem cat o mai duc asa,oricum contabilul trage apa Dar tot imi pun CV-uri iar pe net ,poate dau de ceva mai serios.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Vladut!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, minunate pozele de la botez. Foarte frumosi copiii, iar tu chiar arati mai slaba, infloritoare si foarte fericita. Ieri m-a sunat Matia(cred). Am raspuns si...nik.
Moni, Diana nazdravana e tot mai frumusica.
Cristina rubi, ijmi pare tare rau de concediul vostru si mai rau de Mara, care se tot imbolnaveste.
Carmen, Iulia numai pe piramida aia sta sta cand mergem in parc. Se tot urca pana in varf si se coboara. Pe teava isi da drumul mai rar, si doar de pe la mijloc, ca-i e mai frica. chiar n-am vazut copiii mici ca Mela pe piramida, doar dandu-i tarcoale.
Gabi, si mie mi-e lene sa-i filmez, si poze le fac muuuuuuulte odata, si dup-aia pauza. Mai mult ii filmez cu telefonul...
Azi a facut Vladut primul kk pe olita. Asa...ca de ziua lui.
Flavia, ma bucur ca iti place la munca. Doamne da sa fie bine si sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu fac chestionare si pap cioco (deja am devorat una).
A...si mor de frig, eu un frig in casa...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput