Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

C.Myry felicitari ptr bebelina in grafic. Vorbim noi cu ea sa mai stea inca 2 saptamani.

Robertha bine ai venit printer noi. Imi pare rau ca si tu ai pierdut 2 sarcini. Aici ai nimerit bine ptr ca majoritatea dintre noi avem cel putin o sa rcina pireduta si cred ca te putem ajuta macar cu o vorba buna. Trebuie sa ai puterea sa o iei de la capat. Va veni si ziua cand tu vei tine in brate un bebe sanatos. Sper sa fie cat mai curand posibil. Scrie repede 10 mesaje ptr ca primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu si exista astfel riscul sa nu fie vazute de fete.

Laura Ioana ai o fata super. Sa-ti traiasca si felicitari ptr cele 4 luni. Muuuuuuuuuuuuuuulte inainte!

Yubi tinem pumnii sa fie totul bine.

Pepsi felicitari ptr cei 15 ani. Muuuuuuuuuuuulti inainte fericiti!

O zi buna fetelor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Laura, da, vazut, placut:)!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Michelle - FELICITARI sunt fericita alaturi de tine ... ma bucur enorm ca primul pas spre visul tau este facut, de acum ai de parcurs 9 luni pline de fericire de care trebuie sa te bucuri la maxim ... si dupa cate tin eu minte DPN este foarte aproape de cel de acum 2 ani - stie el Dumnezeu sa aseze lucrurile asa cum trebuie ... Sarcina usoara si un bb frmusel si sanatos.
toate sufletistele si urez sarcini usoare si bb sanatosi tuturor!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Michelle, felicitari din tot sufletul, numai bine si un bb sanatos si la termen! Va fi bine, trebuie sa fie acum! Iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa perioada din viata ta si apoi o viata minunata alaturi de bb.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Pozici noi la semnatura

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Kitzy , e superbaaa fetita ta , seamana cu tine
Felicitari

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Kitzy, ce frumoasa e Diana! . Si cum rade ea frumos in somn, visand ingerasi . Sa creasca frumoasa, sanatoasa si cu mult noroc!
Iar tu, mamico, arati foarte bine, nici nu zici ca ai nascut. Eu dupa nastere eram .

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Michelle felicitari sa fie cu noroc!
Flavia cum a fost la interviu?
Kitzy e superba Diana dar mi se pare ca e asa mare si ma tot gandesc pe unde iese. Sa creasca mare si sa aiba mult noroc!
Yubi tinem pumnii sa fie bine pana la sfarsit.
Laura sa iti traiasca frumusica. E superba poza cu 3 bebei.
Myry i-ai vazut fata galustei?
Slimatei felicitari pt dintisori sper ca de la asta e.
Alinushca, Vivela, Monysorescu, Lau va pup.
Liana hai vino cu o veste buna ca e cazu. Eu inca tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Irina numa in poze arata asa mare
In realitate e mai mica.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat din suflet.Frica e mare desi incerc sa o tin sub control dar in nici un caz nu mai este naivitatea de prima data!Doamne ajuta!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput