Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 18
Laura Ioana spune:
Irinabobe
sar'na.
Kitzi e emotionant montajul (e facut din mai multe poze sau cum?), iar bb Diana e o frumoasa! Sa creasca mare, sanatoasa si sa fie mereu fericita! Intradevar in pozici par mai mari bebeii, stiu ca si de Thea s-au mirat multi cand au vazut-o in realitate- in poze le parea mare si ea era o bucatica de fetita
).
Flavia
rusine sa-mi fie ca am ramas in urma cu informatiile! AI un interviu? Pt ce? Cand? Doamne ajuta! Si ce mai fac baieteii?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Laura Ioana spune:
Mony
multumim pt laude. Nu mai incapem in piele, e drept![]()
Michelle
stiu ca nu mai e naivitatea de la prima sarcina, dar incearca sa faci cum am facut eu: Am facut eforturi sa ma bucur de fiecare moment, de fiecare zi de sarcina, chiar daca uneori imi veneau iar tot felul de idei in cap (stii tu). I-am spus in fiecare zi minunii din burtica (aka Thea
) cat o iubesc, am vrut sa ma bucur de fiecare clipa, mi-am impus si asta ptc data trecuta, dupa nastere, m-am tot gandit ca nu am stiut cat de fericita am fost pana nu am pierdut tot! Iti doresc tot binele din lume si astept sa ne scrii mereu despre evolutia minunii tale din burtica
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Delphinas spune:
kitzy ce minunatie de fetita ai...ce-i drept are si o mamica pe masura. sa iti traiasca, sa te bucuri de ea, sa creasca mare si frumoasa.
laura ioana thea ta este cat se poate de dulce. si cum incearca ea acolo sa se rasuceasca...draga de ea. ptiu sa nu se deoache.
de fapt...toti copii sunt niste adevarate bijuterii pt parinti.
eu sunt ceva mai bine, azi e prima zi de serviciu dupa un concediu medical de o luna de zile. Maine voi repeta analiza pt toxo si dupa ce primesc rezultatul si ni-l interpreteaza doftoreasa, si daca ne da unda verde...prestam pt bb.
o zi minunata va doresc tutor.
poze
mav spune:
Va pup pe toate! Iar scriu in fuga... nu stau bine cu timpul (am tone de lucrari la munca) si nici internetul nu-mi merge prea bine.... vreo doua zile n-am putut intra deloc pe forum...
Flavia, La multi ani cu sanatate si dragoste si numai bucurii din partea copiilor! Sper ca ai primit mesajul meu pe mess, ca pe forum n-am putut sa intru.
Laura, sper ca ai citit mesajul meu (pe paginile trecute)... N-am postat la zuze ca la voi se scrie ametitor de repede si n-as fi putut sa urmaresc daca mi-ai raspuns sau nu.
Kitzy, sunteti superbe amandoua!!! Foarte frumoase pozele, emotionant montajul, v-am admirat cu mare placere!
Michelle, si eu ma bucur din suflet pentru tine si am sa ma rog pt voi sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine la iarna! Subscriu la ceea ce ti-a spus Laura! Stiu cat de mare poate fi TEAMA, dar sa-ti amintesti mereu ca e cel mai bine si pt tine si pt bebe, sa gandesti pozitiv!
...Eu ma straduiesc sa raman pe linia de plutire... Nu stiu ce se-ntampla, de la o vreme am numai cosmaruri... Probabil e TEAMA, probabil sunt hormonii...
Azi-dimineata am visat ca eram cu bb in spital (niste imagini grele, dificil de redat in cuvinte si oricum vreau sa le uit)... si asistentele vroiau sa-i faca tratament cu o seringa de plastic, "resterilizata"... Am facut urat de tot... bb a murit... si eu le-am impuscat pe toate alea... si apoi si... pe mine!
(si visul asta a fost... color....
)
...Alta data am visat ca eram cu copii (Seb si vara-sa) la plaja si nu stiam exact ce ii inghitise: nisipul sau apa?! Si-i cautam disperata....
...Si tot asa...
...I-am zis lui Seb de dimineata ca am avut cosmar... si cu inocenta lui m-a intrebat: "Mami, ai uitat sa spui INGERASUL si TATAL NOSTRU inainte de culcare???"
...da, recunosc... aseara am uitat (omis
)....![]()
Dana, ce mai e cu tine? Da-ne un semn!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
merci din suflet la toate fetele ptr felicitari!!!!!!!! am primit un buchet mare de trandafiri, m-am emotionat, ca la doi copii, etc, etc nu mai e ca inainte cuplul....si am luat un tort frumos, si am fost la restaurant toti 5 a fost tare frumos!ne-am bucurat in familie!
laura, ma e o frumoasa Thea, ai vazut ca are ochi albastrii!!!!de unde nu stiu, ca voi nu-i aveti. da e o frumoasa, si poza aia cu voi 3 pe baraj, Doamne ce fete aveti, mindri, parinti, minune, etc, stii tu la ce ma refer,
myry, felicitari ptr bebelina, am vazut pozele, e deja o frumoasa ce mai!
kristy, unde esti ca tu urmezi, ai nr meu, daca e ceva suni!
kitsy, am vazut frumoasa mica, o dulceata de fetita sa va traiasca inca o data si sanatate multa
mav, merci mult de mesaj, sotul a restartat calculatorul si mi-a zis abia dupa , merci mult de tot, si eu aveam multe cosmaruri cind am fost cu david, cred ca ptr ca ziua ma chinuiam sa fiu cit mai pozitiva, ieseau din subconstient, dar tu mergi mai departe ca de data asta............e cea buna
liana, mi-e dor de tine, unde umbli?
michelle, draga mea asa sa faci, da-i in cap la frica, si cu credinta inainte mars!
irina, ti-ai amintit tu de interviul meu
in 2 saptamini am raspunsul, sa vedem ce iese, sotul meu vrea sa-si demareze biroul lui, ca e satul sa faca bani ptr altii, sa vedem ce iese, capul sus, ca iti vine si tie rindul
mcrissa, 
lau, unde umbli?
delphinas, imi pare tare rau ca ai avut momente mai grele,
scriu din ce imi amintes sigur am uitat ceva, da revin io, sau ma trageti de mineca, sefa mea vrea neaparat sa merg mai repede la munca......asa ca miine poate merg la munca o zi, apoi iar stau acasa, asa david se poate obisnui treptat fara mine, si in plus miercuri si joi merg cu el la medic ptr otita sa-mi tineti pumnii, sa va rugati ptr noi, ca avem mare nevoie!
va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
cristina_ana spune:
Fetelor, am primit mesaj de la Cristy74. S-a internat in spital si probabil ca maine va naste.
Hai bambinuta!!!!!!! Te asteptam sa vii pe lume, sanatoasa si frumoasa!!!
Cristy, nastere usoara!!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
Pepsi spune:
fetelor ziua mare a sosit ptr cristy!!!!!!am primit mesaj de la ea,
"tocmai m-am internat, se pare ca miine se naste bambinuta!!!!!!!!"
HAIDE BAMBINUTAAAAAAAAA, HAIDE CRISTINA, NASTERE USOARA SI O BAMBINA SANATOASA TUN!!!!!!

albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Pepsi spune:
cristina_ana
mi-era dor de tine, cum mai esti? te pup tare
albumele de familie
Ninia81 spune:
Cristy74, nastere usoara!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.
Michelle81 spune:
[blue]Crity74-NASTERE USOARA CA UN FULG SI UN BEBIKA SANATOS!!
Some people only dream of angels...I held one in my arms