Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 16
cristina26 spune:
Michelle ma bucur atat de mult pentru tine si samburelul tau. Abea astept sa te vad pe webcam tanind in brate baietelul (Flavia a spus ca e baiat si asa trebuie sa fie).
mcrissa imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, sper ca bunul Dumnezeu sa te ajute curand.
De Liana30 ce stiti? Abea astept sa aud ca are si ea bebelusul mult dorit in brate.
Va pup pe toate.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Laura Ioana spune:
Myry
felicitari. Am vazut pozicile cu ecografiile, chiar ca e super sa ai asa amintiri din sarcina! Abia astept sa-ti fac galerie
Musette
sar'na pt laude. Am mai pus pozici noi si 3 filmulete la semnatura.
Mirelus
asteptam vesti bune de la control. daca ti se umfla picioarele stiu ca tre' sa stai cat mai mult cu ele ridicate (si cand stai pe scaun sa le tii pe un taburet, ceva). Multa, multa sanatate
Michelle
sa stii ca eu astept cat mai multe amanunte despre sarcina ta, de acum incolo! Ne-am inteles?![]()
Azi gaza mea a invatat smecheria cu intorsul de pe spate pe burtica! Si a tot facut treaba asta de o mie de ori: eu o intorceam pe spate, ea tzup pe burtica
A fost asa de obosita, ca mi-a dormit o gramada azi
(ea care nu prea doarme in timpul zilei). La semnatura am un filmulet in care se intoarce pe burtica. Am copil mare, ce sa mai...
Maine facem 4 luni
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete
Laura Ioana spune:
Flavia
15 ani? Wow! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti la 100 de ani
Cum mai sta treaba cu David si nenorocita de otita? Ii dai in continuare antibiotic? Poate ar fi bine sa incerci si ce te-a sfatuit Vivela.
Crissa
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete
ciuf spune:
Michelle, felicitari pentru testul pozitiv. Te citesc de tare mult timp si asteptam sa vina ziua cand voi citi randurile cu vestea buna.
Iti dorim sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa iti tii in brate copilasul mult dorit.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delphinas spune:
michelle ti-am scis si pe privat...ma bucur tare mult pt tine...felicitari....vezi...ESTI UN CAZ CA SE POATE
Flavia felicitari pt cei 15 ani impreuna cu sotul tau. sa va dea Bunul Dumnezeu mai multi ani impreuna, cu intelegere si iubire.
eu ieri am trecut printr-o faza nasoala rau de tot pt existenta mea. nu va povestesc sa nu va intristez, dar bine ca mi-am revenit si o sa merg la psiholog poate ajuta.
o zi buna tuturor.
poze
IreneCAM spune:
Flavia, felicitari, inteleg ca azi e o zi mare. Sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune alaturi de minunile de baietei!
Delphinas, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, ai grija de tine. Numai bine!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
Laura_Ioana, eu nu pot sa vad filmuletu' cu gaza:)! Da' in schimb am vazut pozele...mi-a placut cea in care are Thea musafiri:))!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Laura Ioana spune:
Irina
daaa, a fost nebunie mare in casa in ziua cu musafiri
Era Thea f nedumerita ca ce-i cu ei; a vrut sa-l pipaie pe fatza pe baietel si era cat pe ce sa-i bage degetele in oki
Si a mai fost o fetita de 1,7 ani, dar nu i-am facut pozici, ca a ajuns mai tarziu.
Acum poti vedea filmuletele? Nush ce se intamplase, ca ieri se vedeau.
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
yubi spune:
Michelle
felicitari din suflet.Sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos !Te asteptam la odiseea de ianuarie-februarie 2009 .http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
4+bebelu
yubi spune:
Multumesc mult pt. felicitari si urari , la toate fetele
Am trecut prin niste emotii cumplite
.In prima seara cand mi-am pus Utrogestanul ,am ramas pe deget cu o secretie maronie ,iar a doua zi (cand ar fi trebuit sa-mi vina ciclul),secretia a devenit rozalie.A fost in cantitate foarte mica ,dar am crezut ca mor de frica.Acum nu mai am nimic ,doar dureri de burtica si mai fac cate o fiola de scobutil.Ma rog sa fie bine ,pana la sfarsit
http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
4+bebelu