40 cu + sau - (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

salut!toata lumea ocupata,banuiesc.cine sa mai bananaie pe net asa dim. decit eu ,treaza de la 5.00!o zi buna va urez si va invit la cafea!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

!ce mai faceti?stati in piscine numai?si n-aveti si p.c.-uri acolo?sa mai trageti cu ochiul la subiect!pa,o zi buna!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

incerc sa aduc subiectul in contemporaneitate...hi!sunteti...pe unde?gabi,iahim,doibebei?

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

scuze pt absente, acum vin cu explicatii:
deci am avut o saptamana incarcata, miercuri si joi serbari, ieri o zi de nastere, musafiri (rude care stau la noi vreo 2 sapt si maine pleaca) maine pleaca Robert in excursie cu clasa, azi tb sa-l pregatesc... cam atat am avut de dus in spate, plus la servici n-am vreme nici sa respir.
In sfarsit am scapat de gradi, ma simt tare batrana de cand nu mai am copil de gradinita, doar scolari si scolarite:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

waw,ce mami ocupata,ce de evenimente mondene!si eu ma simt batrina,simon va merge la gradi...cind va merge la scoala probabil ma voi simti...antica...glumesc!gabi,sa-ti traiasca si sa-i vezi cit mai mari!vacanta placuta le doresc!mergeti la mare?unde merge robert in excursie?o zi sau mai multe?pa,

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

salut!sunt in trecere...toate bune?

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

dau si ,vine careva?si mai tirziu poate mergem la un gratar de tine vremea...deja a tras o ploicica...,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

o saptamina buna!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

noah am aparut si eu, sunt un pic scufundata in munci, e plin sezon acum.
Robert a fost pe ruta oradea-cluj-turda-hunedoara-deva-oradea, acum ne pregatim de tabara. Va merge la Cristian langa Beasov. Duminica ii duc si duminica viitoare ii aduc (merg 10 copii din Oradea) plus vine si Lili cu noi, dar ea nu sta in tabara:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

,gabi,ce ocupata esti!si robert ce plimbaret!ii urez o tabara minunata!si voua,fetelor,o plimbare placuta!ai ceva de condus ,se pare.si noi cred ca plecam simbata dim. la munte:o sapt. de salina -sl.moldova si una de odihna-nu-s hotarita unde ,problema ramine in studiu,inca.abia astept!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput