40 cu + sau - (31)
Raspunsuri - Pagina 10
doinabita spune:
Buna fetelor!!!eu am lipsit motivat...am avut hardul defect....suntem la fel.Voi ce mai faceti? Va pregatiti de zor de tabere???Va puppppppppppppp!!!!!!
Doina Bita
alison spune:
buna seara!si noi lipsim motivat:facem pregatiri,miine plecam in vacanta,2 saptamini,asa ca ,la buna vedere(citire)!
alison,mami de simon
poze
alison spune:
salut!bag de seama ca a dat paragina in subiectul asta...ati plecat in vacanta?noi tocmai am sosit,ne-am reluat banalele activitati ce ne umplu viata.asteptam vesti de la voi.gabi,ce mai fac copiii?cum a fost in tabara?
alison,mami de simon
poze
doinabita spune:
Buna fetelor!eu nu sunt in vacanta, am ceva probleme si cu baiatul mijlociu, tot de sanatate...
Voi ce faceti???sper ca bine.Va pup!!!!
Doina Bita
alison spune:
buna!o saptamina idem!
doina,multa sanatate si putere!
toate,pa!
alison,mami de simon
poze
Gabi_K spune:
din pacate n-am fost in concediu, am avut foarte mult de lucru, la noi iulie e un dezastru cu admiteri si licente. Azi am scapat, de maine pot rasufla si eu.
In curand am sa pun pozele din concediu si din tabara copilului.
Doina sper ca sunteti bine acum.
Alison, pe unde ati fost?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
alison spune:
gabi,bine ai revenit!inteleg cum sta treaba...prestezi in inv. univ...noi am fost o saptamina la slanic moldova si o saptamina la mare,la jupiter.avem pozele la semnatura.a fost f. relaxant,dar deja de 2 saptamini prestam...e bine ca suntem sanatosi,impreuna,samd.ne bucuram de fiece clipa petrecuta in 3.abia astept sa vad poze cu ai tai copilasi!pa,plec peste o ora la serv. si vin abia miine p.m.asta e,pe miine!
alison,mami de simon
poze
Gabi_K spune:
of-of, servici usor!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
alison spune:
gabi,merci,a fost ok,am rezistat,azi doar 8 ore,miine iar 12...mai fac si eu cite o tura la colege sa pot sta cu simon cind e nevoie,sotul greu face un schimb de tura!pe cind pozele cu robert si lili??
,numai bine!
alison,mami de simon
poze