ORADEA (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daria iti tin pumnii sa fie Ok.
Siminel nu scapi.... de ziua ta si nici Gabici
Eu acum m-am trezit am fost foarte obosit si "am cazut pe front" la ora 18. Dar nu stau mult.
Va doresc o zi buna tuturor

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, din piata am luat muscatele. Sunt cu flori simple, ca cele din poza aceasta.
Astea fac mai multe tije florale si curg peste balustrada. Deocamdata sunt pui, dar cresc ele mari. Uita-te la Danesa, ca si acolo sunt la fel.

Marius am receptionat. Deci va fi o intalnire DC. N-o lasati pe iunie ca atunci sunt ocupata cu musafirii de departe.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mnoah intru de dimineata sa vad flori frumoase sa-mi fac curaj
Siminel, imi voi cumpara si eu doua muscate, inca nush ce culoare sa iau, oricum in zilele urmatoare. Cele de la Danessa sunt superbe.
Sar`na de gandurile bune, am nevoie ca deja`mi simt stomacul in gat Sper sa fie ok si cu doc si cu banca si cu toate.
Am fugit. O zi faina, ne "vedem' cand ajung la munci.

Sa ziceti cand ne vedem !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Gabi sa ai o viata frumoasa si sanatoasa alaturi de cei dragi tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria-tinem pumnii sa fie bine!! Da-ne de veste cand ajungi!!
Gagici florarese, am descoperit piata mare. Este o mare de flori. Pe bune!!! Nu multe, ci extraordinar de multe.Si frumoase si variate si mult mai ieftine.Eu mi-am mai luat ieri pt jardiniere.Azi iar dau o fuga.

Adela-daca ne-ai vazut plimbandu-ne fara nici o grija, nu putea fi decat intr-o vineri.Dar care policlinica???Aceea din centru, nu?
Vinerea e ziua noastra de rasfat. Asa ca ne plimbam prin centru, bagam cate un ochi in magazine, mancam prostii si nu ratam Mcd, off course!!
Si daca e gaura in cer, nu ma intereseaza. Abia astept sa-mi fac de cap vinerea cu Andreiul meu. Ca in rest,zilele sunt o goana continua.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Atunci daca este vreme buna iesim la iarba verde? Facem un mititel, bem un suc, povestim, copiii se pot juca si cand va saturati sau obositi ... acasa.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Sunt scufundata`n munci , am fost la doc, mai merg azi la 4 si la dimineata.

Cris, baga poze cu florileee !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

daria-Cum a fost?

Mergi la inceput

Mercedes, la doc a fost asa, ok. Ramane sa comandam cel mai bengos cristalin dp piata maine dimineata, azi si maine imi face masuratorile ... ce nu stiam e spitalizarea, sunt disperata ca voi sta efectiv 12 ore in pat nemiscataaa si abia a doua zi imi vor da druml acasa :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, pe cand e interventia? Tin pumnii sa fie totul bine.
Cristina, ce flori ai gasit in piata mare?
Marius, cred ca va fi vreme buna, doar azi se pare ca mai ploua. In ce locatie te-ai gandit? Ar trebui sa stim din timp, sa putem face cumparaturile si sa ne organizam.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput