ORADEA (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Daria tinem pumii sa fie super bine. Ioi ferice de tine ca vei putea sta 12 ore nemiscata in pat. Iti dai seama ca nu mai pupi tu asfel de ohihna?
Simina UAU! Is super faine florile pe care mi le-ai aratat, imi plaaac mult de tot. No azi mi-am mancat inca vreo 3 unghii (ultimele de alfel) spaland geamuri si inca n-am terminat. Da cand sunt gata cu mizerabilele ma mobilizez pt flori. Am vazut azi la Jysk niste ghivece destul de mari patratoase sau rotunde, din lemn, bestiale. Sunt maro dar super de tot. Alea sunt bune, le stii?
Mercedes ce zici ce soferita meseriasa sunt, cum m-am fofilat azi de echipaj.
Cristina da, era Policinica mare si va indreptati spre Crisu', da sincer nu mai stiu sigur daca era vineri. Da promit c-o sa aplic si io metoda de "o zi pt fiul meu" insa la noi vinerea ori plecam ori primim musafiri, parca-i facatura.
Marius dupa frecventa cu care-i postat in ultimele zile se pare ca te simti mai bine. Doamne ajuta si multa sanatate in continuare.
Cylyche ce mai face micutul Edy?
Gabi mai da si tu un semn de viata si zi-ne cum te-ai distrat.
noi plecam maine sau sambata dimineata spre Cluj (la o nunta)asa ca nu putem participa la desmat da ma rog pt voi sa aveti vreme buna, sa va intalniti in nr cat mai mare si sa petreceti pe cinste.
Io de cand stiu ca AMR putine zile in apartament si la casa n-am net m-o apucat logoreea. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Daria, pe cand e interventia? Tin pumnii sa fie totul bine.
Cristina, ce flori ai gasit in piata mare?
Marius, cred ca va fi vreme buna, doar azi se pare ca mai ploua. In ce locatie te-ai gandit? Ar trebui sa stim din timp, sa putem face cumparaturile si sa ne organizam.

Album 1 + Album 2

Unde vreti voi nu am o preferinta dar sa fie usir de ajuns sa se poata sta la soare sa se poata face un mititel, o pulpa o aripa de pui un gratar ce vreti, aduc eu carbuni si pe ce sa-i facem, si o parte din carne, cartofi, o idee ar fi undeva imediat dupa Baile Felix dar poate fi oriunde... poate aveti voi alte idei eu subscriu mi-este suficient sa ne intalnim sa fie vreme buna sa punem de-un gratar... in fine ceva de genul acesta.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, dati de stire ziua de intalnire, ca locatia chiar nu conteaza pt noi.Important e sa ne vedem.

Daria-treci tu bine si peste asta. Inteleg ca ti se par foarte multe 12 ore nemiscata, dar cred ca mai mult te gandesti la Giulika! Cunosc io specia asta de mama.

No, flori ati cerut, flori aveti!!

Heeei, azi e vineri!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

revin, ca-mi uit ideile. De la o varsta, e scuzabil...

Adela-spor la smotru!!
Cunosc cum e sa stai cu mainile in buzunare sa nu vada lumea tentative de unghii!! Asa am fost si io!! N-am avut nevoie de persoana la curatenie, ca-s harnica rau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
floricik pt Adela :-)
Cris, tare fain ce ne arati tu in poze !
Eu o sa am nevoie de pumnii stransi pe 23 mai ... uoofff ...
Sunt prin zona dar am fff mult de lucru.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Daria, daca te pot ajuta cu Giuli sau cu orice altceva sa imi spui. Cu cea mai mare placere. Se vede ca nu ne-am intanit de mult, s-au intamplat o gramada de atunci. TIN SA VA SPUN CA DE 2 ZILE NU MAI FUMEZ, si ma felicit singura!!!
Un sfarsit de saptamana placut tuturor .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nadia, felicitari pt renuntatul la tigari ! Sa nu ciulesti si sa te reapuci, clar ?!

Gabicileee, unde ati disparut amandoo ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multzam tuturor pt urari sper ca nu va suparati ca fac cinste cu intarziere,dar azi am iesit din spital cu Lili.
Ne-am internat duminica cu ganglioni umflati, si dupa analize si examinari ne-a trimis la boli infectioase cu parotida si pancreatita. Azi am venit acasa. Era tare greu, mai ales ca Lili n-avea febra, si de luni s-a simtit perfect de bine. Toata ziua alerga prin curte cu branula in mana... daca o tineam in salon, sarea pe pat.
Daria tin pumnii sa fie bine! Cand te operezi?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

offf, mai Gabi!! Deci asa ai sarbatorit tu?!
Io eram ferm convinsa ca esti prin ceva locuri mai "exotice" si-ti faci de cap!!Ca nu ne lasi tu, asa, cu ochii-n soare.
Sanatate si numai bine!!

Daria-aci suntem pe 23. Sunt multi pumni stransi pt tine, n-ai frica!
Iar daca ai nevoie, cumva, de ceva... stii tu...tot aci suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Of Gabi...asa evenimente ati avut? Sanatate multa pt. Lili!
Cristina, am vazut floricelele, faine! Dar nici Daria nu se lasa cu petunia mov.
Dariiiiiiiiiia, tu stii ca "echipa" te incurajeaza, asa ca nu-ti fa probleme pt. 23 mai.
Am fost si eu destul de ocupata zilele astea, m-a rugat o vecina sa o ajut cu ceva. In plus am mai obtinut si o "alergie" pe gat, facuta de manuta mea. Sper sa-mi treaca pana miercuri, cand ma duc la dentist.
Ca a inceput sezonul alergiei la puful de plopi, asta-i alta treaba. Stranut si-mi trece de moment.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput