ORADEA (28)
Raspunsuri - Pagina 16
marius spune:
Eheee.... "
La multi ani Gabici!"
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
GABI 

Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi !
Siminel, cand e ziua ta ?! ... Ha ?!
Sa stii k mi-am luat in dimineata asta o mega-petunie mov. O catar pe balcon si o ud in fiecare seara, da ? O pot uda pe frunze ???
Restu` de oradeni, spor la trebi.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
marius spune:
Daaaaa... sarbatoritele sa faca cinste o inghetata, un suc .... 
Marius Pernes
Pagina legislativa
marius spune:
Pai daca e vreme buna sambata nu vad de ce nu ne-am intalni la un mic (sau mai multi
) un suc, o berea, un gratarel ceva.... nu?
Marius Pernes
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Ziua mea e peste 18 zile. Trebuia sa ma nasc pe 15 iunie, dar am venit mai repede pe lume, sa prind luna mai.
Poate ca nimic nu e intamplator.
Nu vreti voi sa iesim la iarba verde, undeva la Vadu Crisului, Suncuius? Mi-e dor de natura, iar trenul ne duce pana acolo.
Daria, Cristina, felicitari pt achizitiile florale.
Petuniile nu-s pretentioase, doar ca le trebuie apa.
Puteti sa le udati si stropiti cum vreti, inclusiv pe frunze si flori, dar nu cand e soare. De preferat dimineata sau seara.
Ca sa nu aveti probleme cu purecii de plante, daca vreti sa ma ascultati, cumparati un plic de mospilan, care se poate dizolva in 10 litri apa si stropiti bine petunia pe toate partile, ca sa nu va faca pureci verzi sau albi. Operatiunea se repeta la 7 zile de cateva ori.
Stropirea sa o faceti intr-un loc deschis si de preferat sa va legati cu ceva la la gura/nas, sa nu inhalati. Preparati un litru o data, impartind cantitea de praf la 10. Nu lasati copiii pe aproape cand stropiti si la cateva ore dupa, ca sa nu atinga planta si sa duca cumva manuta la gura, caci e toxic!
Si eu mi-am luat azi ultima tura de muscate curgatoare simple (rosii si albe) ca astea infloresc mai mult. Am ceva de lucru.
Marius, dupa ce am vazut pozele, am visat-o pe Dariuca. M-a impresionat sa o vad si pe ea dansatoare in costumas, alaturi de Ioana.
_
Stati pe-aproape ca am o surpriza pentru voi!
Revin in 30 min.
AdelaP spune:
LA MULTI ANI! Gabi , sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de cele mai frumoase surprize ale vietii.
Mai fetelor apoi io m-am imbolnavit de-a dreptul cand am vazut atatea flori si spre rusinea mea n-am nici una. Musai vreau si io, da toate mov. Casa e verde, da verde-verde si-am hotarat ca anul asta sa am flori mov.
Asa ca Daria ajutor: pune draga o poza cu petunia ta mov sa vad daca-i cu adevarat mov sau un roz care aduce spre mov.
Simina in tine am toata speranta sa-mi bucur sufletul cu niste floricele pe langa casa si sa ma invidieze vecinii.
Petuniile sunt de mai multe soiuri sau toate sunt asa curgatoare? No, si in afara de petunii ce floricele mai pot cumpara pt jardiniere (pe care inca nu le am) care sa nu fie super pretentioase si care normal sa fie ...mov. Si inca ceva: jardinierele sunt confectionate din mai multe tipuri de materiale si daca da din care sa iau (io n-am vazut numai din plastic da acuma m-a fulgerat ca poate or mai fi si altele). Astea (adica jardininierele) as vrea sa fie albe.
Cred ca ar trebui sa fac io niste poze cu casuta noastra si sa-mi dati niste idei de inflorire. Da asta numa maine c-am mai cersit o noapte in apartament
.
Mercedes: te sun sigur maine c-am drum in Stei si timp de pove.
Daria: n-am mai recurs la varianta solo caci se pare ca se va constitui asociatie de proprietari si mai astept sa vad. Merci oricum
Cristina: zilele trecute cand erai vis-a-vis de Policlinica a trecut o nebuna in roz(partea de sus
)care sigur a lasat un nor de praf in urma ei din cauza vitezei. No aia eram io, mergeam sa trag niste acte la xerox care-mi lipseau la dosar (dupa ce am intrebat de n ori de ce am nevoie
)Tu erai cu Andrei...va plimbati asa de linistiti ca parca nici o treaba n-ati fi avut. scuze dar nu te-am putut semnaliza ca eram chiar in mare graba.
Ps: Oare cum de n-am reusit sa sterg mesajul la cat de mult am scris?
Va doresc o seara linistita si super faina. Noapte buna
szivarvany spune:
Simina, spelandide toate pozele !!! Mi-au placut toate. Ultima e cea mai cea
Ce muscate ti-ai luat ??? De unde ??? Si eu vreau doua muscate curgatoare, ca am doua chestii pe perete pe balcon.
Adela, pupici multi la tineee ! Voi pune maine poza cu petunia, a costat 20 de lei azi dimineata in Piata Rogerius. Si e mov-mov.
Mercedes, cum sunteti ?
Gabik, si nu dadusi de beut ... hmmm ...
Mie sa-mi tineti pumnii la dimineata ca merg la oftalmologie.
Pupici la toti si noapte buna.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
adi2003 spune:
Adela, pe fuga iti scriu, inainte de somnic.
La capitolul flori mov, cauta achimenes mov, sigur iti vor surade, doar ca planta asta nu trebuie udata pe frunze, ci trebuie amplasata intr-un loc ferit de ploaie.
Mie acuma-mi rasare din rizomi. Poza e din anii trecuti. Astept pozele casutei si spune-mi daca ai mult soare sau e mai pe umbra.
Daria...pozele alea sunt din parcul cu lalele din Olanda, unde a fost si expozitie de orhidee sambata. Am o vecina-prietena care e acolo si mi-a facut pozele-dedicatie. Dar nu puteam sa ma bucur singura de ele.
Album 1 + Album 2

(am 5 ani!!!)